Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    12. Veljača 2018. 06:04

Jutro! Mi se okretali cijelu noc. Budni u pola 1, cistili nos i papali i evo nas opet budnih. 
    Imate kakav savjet za kasalj kod V? Sad je pocel vise kasljati. Kapamo nosic i izvlacimo, ide manje nego prijasnjih dana, al hropoce ko da mu je u grlu i kaslje. 
    Bas se muci jadnicak. 
    Moja mama je sva u panici, nisam nikad primjetila da je takva, cim zaplace vozila bi ga na hitnu. Mislim da se boji zbog operacije. 

url=https://lilypie.com]

• Amore
    12. Veljača 2018. 08:07

Jutro, cure! Dena, zao mi je zbog kume😞 I me, moja velika cura je isto tako imala, bas negdje u toj dobi, ne moram ti ni reci na sta sam sve pomisljala,bas u to vrijeme jedno dijete blizu nas umrlo od sasvim desetog razloga, sveki bila kod nas, a ona je hipohondar teski, frka, panika, otisli kod dr., rekla da je to normalno, samo da pratimo, i kroz par dana se povuklo samo, tako da preporucam da ne guglas, to samo poveca brigu, odi kod dr., najvjerojatnije nije nista strasno, ali treba provjeriti..Dena, da li ima katar ili je suhi kasalj? Kod tako malih mozes mazati guscju mast,kazu cak i svinjsku, na prsa, ako je katar i nema temperature..a od lijekova moze Bisolex kapi, isto ako je katar, za suhi bas i nema nesto bezreceptno i za tu dob, mada ja dam droseru homeopatsku

• Amore
    12. Veljača 2018. 08:10

I ako imas inhalator, sa fizioloskom inhaliras, moja je sa 2 mj jako kasljala, i to sve navedeno joj je pomagalo, mada ja uvijek volim da joj dr.poslusa kad je kasalj, jer se njima tako malima to brzo moze razviti u bronhitis ili tako nesto kompliciranije

• Dena1009
    12. Veljača 2018. 08:27

Bili smo na hitnoj i rekla nam je pedijatrica da samo cistimo nosic. Isla sam u ljekarnu po inhalator, rekli su mi da se do godinu dana djeca ne inhaliraju jer neznaju udisati pa nije od pomoci. Tetka je rekla da je njima pedica rekla (prije 28g) da stavljaju ulje zuto na prsa prije spavanja, prakticirali su to tjedan dana i povuklo se. Sta je to homeopatska drosera?

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    12. Veljača 2018. 08:33

Stigla nam ogradica za kinderbet 
    Nema više lupanja u šipke 

Angel03
    12. Veljača 2018. 08:42

Jutro! Jucer kada sam pohvalila svoju L tu na forumu kako lijepo po noci spava, danas mi se vratilo. Po noci imala 3 budjenja i to dosta ranije nego inace i onda ujutro u 5:30 ona skroz budna i nervozno mase rukucama i nogicama, pa sam ju stavila u gym. Izigrala se do sada, papala i kakala i sad spava. A bome sam i ja sad gotova!

• Amore
    12. Veljača 2018. 08:48

Svasta za inhalator, nama pedijatrica savjetovala, a i u ljekarni isto, probaj pitati nekog dr., cak nam je rekla da je bolje stavljati ampule Sinomarina nego fiziolosku, to je isto slana otopina,koja se stavlja u nosic, nije lijek, ali da ima bolje rezultate..O homeopatiji sam vec pisala,to netko voli, netko ne, alternativa je, nisu lijekovi, ja koristim razne pripravke, izmedju ostalog i to za kasalj, moja pedijatrica je otvorenog uma za sve, i zadnje daje lijekove, tj.antibiotike, tako da ti zapravo prenosim samo kako smo mi postupali, u suradnji s njom, naravno, a ti malo progugaj ili se raspitaj, javit ce se opet netko kome to ne valja ili ne voli,pa ne bi htjela reklamirati ni propagirati, mi volimo, i nama pomaze..Suncokretice, prekrasna je ogradica, koliko te kostalo? 

I_me
    12. Veljača 2018. 08:56

Evo kod pedijatra sam vec sat vremena i mislim da cu i toliko jos cekat. Guzva za poludit 😥😩 ne mogu iz cekaone jer vani kisa lije.
    Umorna sam ko pas.. 😢😢 i nervozna..

Suncokretica
    12. Veljača 2018. 08:56

12 komada je 252 kn, svaki više je 20 kn a poštarina 30 kn.
    Naručila od Dada & Rocco. Oprala ih i jučer stavila. Idu na cif i ima raznih dezena.
    Super su za klince koji izvode akrobacije po krevetu kao moja L 

• sretna
    12. Veljača 2018. 09:00

Dena naravno da se mogu inhalirati tako mali! Glupost...za njih su te inhalacije spas i kod zacepljenog nosica i kod kaslja. Pa kak inace disu? 😂 stavi im se ona maskica na lice i disu kak i inace dok se inhaliraju 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.