Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    12. Veljača 2018. 14:48

Srnac ma mozda je samo napredna beba. Moj se okretao s trbuha na leda s 2 mj a to je bilo jako prerano! A ovo za okretanje sa 7 mj se odnosi da se tada vrte bez problema, kao prirodni pokret a naravno da pocinju s laganim pokusajima i okretanjima i ranije. 
    Mi ljetujemo u Dalmaciji ali smo bili u Istri i predivna je! Puno uredenija, samo je meni u Dalmaciji ljepse more i plaze. I manje je kise ljeti nego u Istri.

barbs
    12. Veljača 2018. 14:49

Mamisita, to meso iz juhe? 😊

• Srnac
    12. Veljača 2018. 15:08

Istru obozavam!!! Presla sam ju detaljno. Istra je puno uređenija i istra je za goste "dubljeg dzepa". Prekrasna je, tako zelena i "open minded", nekako mi je organizirana i na razini usluge. Dalmacija je malo drugaciji mentalit koji meni iskreno ne pase (bez uvrede ikome to sam samo ja 😀) ali nema mora do dalmacije. Taj miris i slanoca je neusporediv pogotovo na otocima. Iako je moj najdrazi otok Cres
    Jooooj jedva cekam ljeto🌞🌞

• Romi
    12. Veljača 2018. 15:13

Ja danas za rucak imam kuhano meso junetinu i na toj juhi kuhano povrce onako sve na zlicu,to sam imala zamrznuto pa sam danas bez kuhanja 

• Romi
    12. Veljača 2018. 15:15

Senoritakova zaboravila sam kom.,Rita je premedena bakica,svaka cast na trudu

• Romi
    12. Veljača 2018. 15:19

Srnac

Istru obozavam!!! Presla sam ju detaljno. Istra je puno uređenija i istra je za goste "dubljeg dzepa". Prekrasna je, tako zelena i "open minded", nekako mi je organizirana i na razini usluge. Dalmacija je malo drugaciji mentalit koji meni iskreno ne pase (bez uvrede ikome to sam samo ja 😀) ali nema mora do dalmacije. Taj miris i slanoca je neusporediv pogotovo na otocima. Iako je moj najdrazi otok Cres

Potpisujem sve napisano za Istru,i meni vise pase taj mentalitet,iako moram priznat nekad zavidim i dalmatincima....

Barkleys
    12. Veljača 2018. 15:30

Kiki156

I me sretno! Javi nam!
    Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi.
    Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici.
    Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok.

Bravo za mamu i za malog okretala.👏👏👏 kad je počeo hvatat igračke? Ili to dolazi kasnije? Tipa u baby gymu i slično. Ja imam osjećaj da moja sam mlatara bez veze. Nekad slučajno zakači rukom ili prstima. Ali mislim da je sve to slučajno još. 😂😂😂

Barkleys
    12. Veljača 2018. 15:38

Srnac

Creeeeees <3 <3 <3

Barkleys
    12. Veljača 2018. 15:43

Mi smo prošle godine za prvi maj imali road trip. Od Poreča do Rovinja. I obilazili mala mjesta u okolici. Bili smo i u Višnjanu, na Limskom kanalu, u Balama.... Ajme, Bale Vale <3 <3 <3 <3 

• Srnac
    12. Veljača 2018. 15:48

Hedgehog

Mi smo prošle godine za prvi maj imali road trip. Od Poreča do Rovinja. I obilazili mala mjesta u okolici. Bili smo i u Višnjanu, na Limskom kanalu, u Balama…. Ajme, Bale Vale &lt;3 &lt;3 &lt;3 &lt;3

Ajme Bale 
    Tamo se uvijek vracam..Bale i Rovinj su mi pre pre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.