Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
Hedgeda kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.
Hedge usi i grlo *

super mi je dezen 😂😊
Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂
Sviđa mi se 😍
Jel to Mei Tai?

Sretna super za kukice.
Bebushkafiltriranje zraka..super ideja za biznis 😉
Punoooo mama bi tu nasjelo.
Barbi nama viper dusu dao..napokon muz i ja skupa mozemo rucat 😀
Stavimo ga u viper kraj stola i tu i tamo zadrmamo nogom.
Marijana Boze Petra oplakah😂😂
I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..
Nadam se da se sutra necete ni sjecat da ste se cjepili i da nece vise kenjkat 😊
Al drugi dan mi patronazna bila pa mi rekla to sto je ona tako plakala nije od cjepiva nego da ju je noga vjv boljela. Mjesto uboda. Jos je u tim remencicima pa se ne moze namjestit nit ispruzit pa ju misic boli 😢

Sretna super za kukice.
Bebushkafiltriranje zraka..super ideja za biznis 😉
Punoooo mama bi tu nasjelo.
Barbi nama viper dusu dao..napokon muz i ja skupa mozemo rucat 😀
Stavimo ga u viper kraj stola i tu i tamo zadrmamo nogom.
Marijana Boze Petra oplakah😂😂
I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..
Nadam se da se sutra necete ni sjecat da ste se cjepili i da nece vise kenjkat 😊
Al drugi dan mi patronazna bila pa mi rekla to sto je ona tako plakala nije od cjepiva nego da ju je noga vjv boljela. Mjesto uboda. Jos je u tim remencicima pa se ne moze namjestit nit ispruzit pa ju misic boli 😢
Joj nadam se i ja..pa da sirota ima smisla. Stavljamo obloge i nadam se da cemo proci bez temperature.

super mi je dezen 😂😊
Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂
Sviđa mi se 😍
Jel to Mei Tai?
PixieKid Mei Tai nosiljka.
Jako je udobna, uopce nema opterecenja nit osjetim njenu kilazu.
I muzu se svidja.. vec vidim da ce ju on koristit vise od mene 😂

Ja se isto mislim uzet klokanicu/nosiljkun ja sam gledala ergobaby... samo moram vidit sad na kontroli s dr zbog njenih kukova...stvarno bi mi dobro dosla da pokuci mogu malo vise toga nanpravit...u setnji u kolicima mi je do sada uvik bila dobra, uglavnom bi spavala cilo vrime...

I me,super za napredak i klikanicu..a spacanje ce se valjda unormalit.
Meni Luka zaspao oko 6 i spavao do pola 8!
I sad ga naravno pokusavam stavit spavat..a on vriska i smije se!

Maslacak 😍😍 obozavam domace krafne, al ono bas bas 😍😍 nisam ih dodsada nikad pravila, strah me da se skrozsne navucem na njih pa da dobijem sto kila 😂obicno ih svekrva napravi u vrime maskara i budu joj super

I me, super je klokanica! Mi nikako da naucimo kako se stavlja noge mu previse vise... i jadnicak mali
Moguce regresija ali i reakcija na cijepivo...
Kod nas se opet javlja vecernja nervoza... jucer i nije bio toliko nervozan al mi je trebalo sat i pol da ga uspavam, a danas sat... I evo ga,

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji