Srnac ma mozda je samo napredna beba. Moj se okretao s trbuha na leda s 2 mj a to je bilo jako prerano! A ovo za okretanje sa 7 mj se odnosi da se tada vrte bez problema, kao prirodni pokret a naravno da pocinju s laganim pokusajima i okretanjima i ranije.
Mi ljetujemo u Dalmaciji ali smo bili u Istri i predivna je! Puno uredenija, samo je meni u Dalmaciji ljepse more i plaze. I manje je kise ljeti nego u Istri.
Istru obozavam!!! Presla sam ju detaljno. Istra je puno uređenija i istra je za goste "dubljeg dzepa". Prekrasna je, tako zelena i "open minded", nekako mi je organizirana i na razini usluge. Dalmacija je malo drugaciji mentalit koji meni iskreno ne pase (bez uvrede ikome to sam samo ja 😀) ali nema mora do dalmacije. Taj miris i slanoca je neusporediv pogotovo na otocima. Iako je moj najdrazi otok Cres
Jooooj jedva cekam ljeto🌞🌞
Ja danas za rucak imam kuhano meso junetinu i na toj juhi kuhano povrce onako sve na zlicu,to sam imala zamrznuto pa sam danas bez kuhanja
Senoritakova zaboravila sam kom.,Rita je premedena bakica,svaka cast na trudu
Istru obozavam!!! Presla sam ju detaljno. Istra je puno uređenija i istra je za goste "dubljeg dzepa". Prekrasna je, tako zelena i "open minded", nekako mi je organizirana i na razini usluge. Dalmacija je malo drugaciji mentalit koji meni iskreno ne pase (bez uvrede ikome to sam samo ja 😀) ali nema mora do dalmacije. Taj miris i slanoca je neusporediv pogotovo na otocima. Iako je moj najdrazi otok Cres
Potpisujem sve napisano za Istru,i meni vise pase taj mentalitet,iako moram priznat nekad zavidim i dalmatincima....
I me sretno! Javi nam!
Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi.
Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici.
Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok.
Bravo za mamu i za malog okretala.👏👏👏 kad je počeo hvatat igračke? Ili to dolazi kasnije? Tipa u baby gymu i slično. Ja imam osjećaj da moja sam mlatara bez veze. Nekad slučajno zakači rukom ili prstima. Ali mislim da je sve to slučajno još. 😂😂😂
Creeeeees <3 <3 <3
Mi smo prošle godine za prvi maj imali road trip. Od Poreča do Rovinja. I obilazili mala mjesta u okolici. Bili smo i u Višnjanu, na Limskom kanalu, u Balama.... Ajme, Bale Vale <3 <3 <3 <3
Mi smo prošle godine za prvi maj imali road trip. Od Poreča do Rovinja. I obilazili mala mjesta u okolici. Bili smo i u Višnjanu, na Limskom kanalu, u Balama…. Ajme, Bale Vale <3 <3 <3 <3
Ajme Bale
Tamo se uvijek vracam..Bale i Rovinj su mi pre pre
Sortiraj odgovore
Najstariji