Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    11. Veljača 2018. 21:46

I moj je najnormalnije okretao glavu i lijevo i desno ali sam primjetila da mu je glava cesce okrenuta na jednu stranu i bas sam to patronaznoj bila spomenula jer je taj dan bila. Slijedeci dan je izletila ta kvrga..ja isto mislila da je limfni cvor ali isto je bilo nepomicno. Zapravo mu je bio istegnut misic. Sad sa vjezbicama ta kvrga se povukla..probaj malo zguglat torticolis pa usporedit.

• sretna
    11. Veljača 2018. 21:46

I_me

Srnac

Dena moja sucut.
    I me tako smo mi Tomi sa 3 tjedna starosti napipali kvrgu na vratu i jurili pedijatru. Ispao je torticolis, zalezanost vrata zbog kojeg idemo na vjezbice. U trbuhu je bio stisnut i tako drzao glavicu. Jesi primjetila do sada da vise okrece glavu na jednu stranu? Obicno suprotnu od ove gdje je kvrga.

Okrece glqvu lijevo desno bez problema.
    Muci me to sto se ne mice.
    Limfni kad ga diras ide lijevo desno. 😥😥
    Nemam pojma… samo da ne dobije temp. Sutra rano odmah kod dokt

Vjerujem da nije nista.opasno, ali svejedno.najbolje provjerit kod pedijatra pa ste mirni 😙

• Dena1009
    11. Veljača 2018. 21:47

Hvala cure.
    I me idi da pigledaju, al ne mora biti da je nesta strasno, jer uvijek postoje odstupanja. Ja imam kvrzicu na vratnoj zili, tocno gdje pocne kosa i rekli su mibda nije nista zabrinjavajuce dik ne boli i ne raste. Imam je vec godinama.
    Sretna ja sam gledala iste hlacice al sam rekla da cu pricekati dok vidim dal ima župnik kakve prohtjeve.

url=https://lilypie.com]

• Srnac
    11. Veljača 2018. 21:47

I_me

Srnac

Dena moja sucut.
    I me tako smo mi Tomi sa 3 tjedna starosti napipali kvrgu na vratu i jurili pedijatru. Ispao je torticolis, zalezanost vrata zbog kojeg idemo na vjezbice. U trbuhu je bio stisnut i tako drzao glavicu. Jesi primjetila do sada da vise okrece glavu na jednu stranu? Obicno suprotnu od ove gdje je kvrga.

Okrece glqvu lijevo desno bez problema.
    Muci me to sto se ne mice.
    Limfni kad ga diras ide lijevo desno. 😥😥
    Nemam pojma… samo da ne dobije temp. Sutra rano odmah kod dokt

I nama je ta kvrga odnosno istegnuti misic bio nepomican

• sretna
    11. Veljača 2018. 21:55

Dena1009

Hvala cure.
    I me idi da pigledaju, al ne mora biti da je nesta strasno, jer uvijek postoje odstupanja. Ja imam kvrzicu na vratnoj zili, tocno gdje pocne kosa i rekli su mibda nije nista zabrinjavajuce dik ne boli i ne raste. Imam je vec godinama.
    Sretna ja sam gledala iste hlacice al sam rekla da cu pricekati dok vidim dal ima župnik kakve prohtjeve.

Nisam cula nikad da je zupnik oko odjece za bebe.imao prohtjeve, vec za samo krstenje, npr kod nekih mora biti pod misom itd..al da, bolje pricekat oa si 100% sigurna

• Romi
    11. Veljača 2018. 22:17

I me mozda je samo lojna zlijezda,tako je meni vec na 2 mjesta bilo i sve je u redu dok ne pocne rast,al najbolje ce ti pedijatar rec....vjerujem da nije nista opasno,al znam da se brines i ja bi na tvom mjestu....drzim fige da sutra bude sve u redu 

• Romi
    11. Veljača 2018. 22:22

Dena1009

Hvala cure.

Dena kod tebe je vjerojatno to lojna zlijezda,kao sta je bilo kod mene,meni je to mirovalo godinama i onda se upalilo i operirala sam obe,jednu cak kad sam bila 8 mjeseci trudna,al to se sve radi pod lokalnom anestezijom,tako da to nije nista tako strasno

Barkleys
    12. Veljača 2018. 02:16

Dena, baš mi je žao zbog kume. I ja imam kvržicu. Na ušnoj resici, iza. Počelo je ko prištić i onda je zauvijek ostalo. Vidiš, mogla bi to ići maknut dok sam na porodiljnom.
    I_me, sigurno nije ništa strašno, javi se nakon pregleda! 😘

I_me
    12. Veljača 2018. 03:23

Slapa evo ima tulum u njihaljci, ona se igra 😥
     ja peglam kad vec moram biti budna. 
    Budna je vec sat i pol i nece spavat 😥😩

• sretna
    12. Veljača 2018. 03:28

I_me

Slapa evo ima tulum u njihaljci, ona se igra 😥
    ja peglam kad vec moram biti budna.
    Budna je vec sat i pol i nece spavat 😥😩

Ajme, svska cast na volji! Ja bi spavala porrd nje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.