Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amore
    12. Veljača 2018. 12:06

I me, drzimo fige! 💪💪

• sretna
    12. Veljača 2018. 12:09

Srnac

sretna

I mejavljaj nam novosti
    Srnacmaska za odrasle se dobije s tim. Znaci 1 maska za djecu, 1 za odrasle, i 2 igrackice. Jako sam zadovoljna. Omron je inace jedan od najboljih inhalatora.

A ma daj..ja citala da se dobije maska za bebe i djecu a za odrasle se moze posebno kupiti.

https://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/2462-omron-kompresorski-inhalator-za-djecu-c801-kd-.html

A mozda je to.djecja 😄 ne znam. Nama teta u ljekarni rekla da je za odrasle, uglavnom, meni pase i ta. Ma da se ni mm ni ja ne inhaliramo tak da nam je svejedno 😄

• sretna
    12. Veljača 2018. 12:10

mamisita27

sretna

mamisita27

sretna

mamisita27

sretna

Mi ovaj tjedab 3 rodendana! Sutra, u srijedu i nedjelju. Sve djecji rodendani 😁
    Mm sutra ide u Njemacku i vec sad ludim 😄

Pa imas mamu i baku, pa ce bit lakse. Iako te kuzim😚
    Barbs, hahagaga mogle bi

Ma nece, mama radi doslovno cijeli dan, a baka ima 80 godina, nije bas da ga moze ne znam kak dugo cuvat 😂 a i L je zaluden tatom. Oni zajedno voze utrke na kompu i ono najvaznije,mm hendla L svaku vecer

Kuzim! Jos i baku moras cuvat prakticki! Ja sam imala djeda staroga, to je gore neg malo dijete. Djetetu bar mozes kolko tolko objasnit! Drzi se😙
    I me, uz tebe smo! Javi!

Ma ne, ne, nije tako! 😄 moja baka ti je ko zmaj! Nitko joj ne bi dao toliko godina, skroz je vitalna i vozi auto, ma sve radi, izgleda ko da ima 10-15 godina manje, majke mi! Ali ono, bez obzira na sve to, ipak se umori. Znas i sama kako nas klinci izmuce, da ne bi starije 😄

Ajme, moj djed nije bio takav. Imao je uzasnu amneziju, grozno je tak zivit. Imao je xy bolesti. tak da svaka cast baki.Znam mada je moj K super, spava cijelu noc, nekolko puta po danu, sam se igra i zabavlja. Pa mi se sve vise mota ideja 2 djeteta

Ja bi trece 100% kad bi znala da ce biti cura, ovako ne znam bas 😂 vidjet cemo

barbs
    12. Veljača 2018. 12:14

Senorita, kreativna mamica 😍😍

• sretna
    12. Veljača 2018. 12:19

Senorita super kostimic, bas je slatka bakica 😃
    Ja bas nisam fan maskara i svake godine jedva cekam da produ, samo krafne volim 😂 cak se ni L ne zeli maskirat, bar ustedim na kostimima 😄

barbs
    12. Veljača 2018. 12:20

Djed od muza ima83g i svasta radi 😊 i vozi auto i  kopa i cisti i kuha i s psom seta ibs Diegom se vozi po dvoristu 😂😂😂  Baka ima 80g i drzi se al je bolest pomalo gasi... moje bake u isto bolesne a idruga muzeva baka i Nedaju se... bore se ko lavice.. takve je i ta baka od muza koja zivi blizu i s jedne strane drami a s druge joj nije problem tisucu puta ici niz stepenice i dolazit mi u stan i gnjavit me 😂😶😂

• Romi
    12. Veljača 2018. 12:41

I me sretno,drzim fige da nije nista ozbiljno,drzi se tvoja curka je teska pozitiva

• Romi
    12. Veljača 2018. 12:53

Mamisita kad toliko gledas Opatiju moras stvarno doc,pa nije to toliko daleko onda organiziramo klokanica druzenje a od plaza u Opatiji meni nije nijedna bas naj za kupanje,osim mozda Tomasevac ispod Ambasador hotela,to je onako za djecu....ja se iskreno kupam na Preluku i Costabeli,to ti je prema Ri.,na costabeli ti ima i premijer kucu i naravno Kantrida je dobra....ja sam prije uvijek isla u dalmaciju na more,al sad mi je Istra bolja,onaj dio oko Rovinja i Poreca,iako ni mm ni ja nismo fanovi odlaska na samo jedno mjesto kad ljetujemo volimo obilazit i fanovi smo kampova i slobooode....al sad cemo vjerojatno sa Leom ipak morat negdje ic na vise dana na jedno mjesto...mm vec planira kako cemo sa L. do Grcke ,jer smo krenuli prije 2 godine preko nase obale i Crne gore do Grcke,al smo se zaustavili u Ulcinju u Crnoj gori i vratili se nazad....tako da nam je to jos ostalo putovanje za zavrsit

Kiki156
    12. Veljača 2018. 12:57

I me sretno! Javi nam! 
    Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi. 
    Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici. 
    Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok. 

• Romi
    12. Veljača 2018. 13:00

Sretna drzi se ova 3 tjedna,znam da ti nece bit lako a pogotovo po noci...barem se ovdje na forumu mozes ispucat,kad pocnes pucat po savovima ....kad je posao u pitanju znam da ti muz mora ic,ali bas kad malo razmislim o svemu bas je tim muskima lakse nego nama,ajde zamislite da mi negdje odemo na usavrsavanje na 3 tjedna,ko bi cuvao djecu,kako bi se oni snasli dok su mali a i veci...svaka cast onima koji bi to mogli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.