Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    12. Veljača 2018. 13:05

Kiki156

I me sretno! Javi nam!
    Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi.
    Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici.
    Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok.

Ajme Kiki sa 7 mjeseci okretanje sa trbuha na leda,a ja se nadala da ce to bit uskoro,jer ova moja se sad okrece sa leda na trbuh i onda hoce da ju vracam nazad na leda,i to traje tako cijeli dan...pa sam se nadala da ce uskoro savladat i ovo drugo okretanje da ju nemoram ja okretat vise ,al sad vidim da ce to potrajat jos 

Kiki156
    12. Veljača 2018. 13:40

Ja sam za tu vjezbu guglala kako se radi pa ako nisam jasno napisala ima na netu. A imaju i ove od Jovancevica, to je isto ono sto je Sretna stavljala fotke: 
    https://www.littledotapp.com/hr/2016/11/25/razvojna-gimnastika-baby-fitness/ 
    Sanjchi predivni su albumi! Ja se sad mislim sta da radim za krstenje. Fotograf je ponudio izradu booka za 400 kn. Dobit cemo na cd-u 500 fotki pa sad ne znam dal da radim book ili da razvijem sama slike pa stavim u album - mislim da je to jeftinije pa cu mozda tako. 
    Sta kuhate? Ja sam danas piletinu na naglo i kuhani krumpir s maslinovim uljem 😋 
    I zvala sam teretanu, krecem od danas! U 17:30 pocinje trening, taman da stignem na vrijeme doma 😊 

• Fazion
    12. Veljača 2018. 13:41

sanjchi255

Stigli mi albumi👏👏
    Ako koga zanima, pa si mozete narucit…jedan jr bio 43 kn a drugi 46…plus dostava, ispalo me 116 kn. U svaki ide po 200 slika..
    Odavdje sam narucila
    https://www.mall.hr/trazenje?s=Albumi

Predivni su albumiciii.. 
    Koja velicina slika otprilike ide??

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

• Srnac
    12. Veljača 2018. 13:47

Kiki156

I me sretno! Javi nam!
    Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi.
    Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici.
    Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok.

Ajme pa moj T sve naopako. Na bok ide vec dugo a ako mu prebacim nogicu bez problema ode na trbuh ali sam ne. Sa trbuha na leđa se okrece ima 10 dana.

• Romi
    12. Veljača 2018. 14:01

Mamisita  ubit ce me tvoj muz ja sam u Zadru ljetovala jedno 3 god. za redom,i lijepo mi je dolje,ali sad mi je blize Istra i to za vrijeme nije tocno,suncano je,a Istra mi je nekako uređenija,neka se nitko ne naljuti volim i Dalmaciju jako...ali kao da nema puno turista iz ovih nekih zemalja gdje su ljudi recimo malo opusteniji na moru,cini mi se da u Istri ima vise Austrijanaca,Njemaca, Slovenca,Danaca i Nizozemaca ,to znam jer mi muz nekad preko ljeta vozi za jedan renta car,pa najvise vozi u Nizozemsku i Dansku...tako sam i ja prije 2 god.isla s njim za Nizozemsku,i onda smo se vracali preko Alpa i Italije nazad,inace tko zna kad bi to inace vidjela dobro mi doslo

• Romi
    12. Veljača 2018. 14:04

sanjchi255

Stigli mi albumi👏👏
    Ako koga zanima, pa si mozete narucit…jedan jr bio 43 kn a drugi 46…plus dostava, ispalo me 116 kn. U svaki ide po 200 slika..
    Odavdje sam narucila
    https://www.mall.hr/trazenje?s=Albumi

Sanjchi super su albumi,i sama cu narucit,cijena je bas ok

barbs
    12. Veljača 2018. 14:21

Ja fotobookove obozaaavaaaam... al imamo 2booka gdje stavljamo slike s Diegom... i naknadno, kad napuni god dana cemo napraviti book od 1.mj do 12.mj 😊
    Kiki, 400 kn s bookom nije puno 😊😉

barbs
    12. Veljača 2018. 14:25

I hvala na linkicu s vjezbicama, Kiki 😊
    I ja volim svake god otici negdje drugdjem... prosle god nismo bili nigdje... voljela bih ici u Dalmaciji... bila kao klinka al nije to to.. a zadnje smo bili u ZD... 
    Isto tako bih voljela van HR otici

luce <3
    12. Veljača 2018. 14:28

I_me nadam se da ce bit sve uredu i da nije nista strasno...
    Rita je prekrasna mala bakica 😍
    Istra i Dalmacija.... Ja sam iz Dalmacije i mm i ja smo 3 godine isli u Istru u 10mj na odmor, isli smo svugdi po istri osim u Rijeku i Pulu to nam je jos ostalo, obisli smo puno ovih manjih mjesta i obozavamo istru

barbs
    12. Veljača 2018. 14:29

Mi za rucak pastu s piletinom i mrkvom 😊 A juhu jbg.. nisam izvadila iz zamrzivaca ahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.