I meni je stopalo vece,mislila sam da sam luda.
Jedva sam stavila i vjencani prsten, vec vidim da ce mi po ljeti kad mi oteknu prsti biti mali, koma.

Romi. muž je s tobom bio na CR-ui??? Da, da, koristimo isti… A cijene su iste svugdje očito samo sam rekla da ako ne djeluje, a platila sam ga toliko ću počet plakatHedge, hvala na infoooo!!!! Obavezno ti javim ako se do onda ne snađem…
UVZ KUKIĆA - ja sam ga uvijek obukla u hlačice i majicu… skineš hlačice, zamotaš u tetru, polegneš ga na krevet na bok… držiš ga ti i sestra dok dr pregledava… traje minutu… AKO… Nije se žalio… nešto malo je progunđao taj drugi put, ali ništa strašno…
Da bio je,nisam očekivala da će bit,al evo pitali ga dal želi i on je rekao da hoće,još ga ja pitala jel siguran jer je to ipak operacija al rekao je da njemu to nije problem,i tako su mu samo obukli ono odijelo za u salu i bio je prisutan i naravno sve slikao fotićem,kako je vade i prerezuju pupčanu itd., i onda dok sam ja bila na intezivnoj,njemu su dali Leu da ju drži kožu na kožu, cijelo vrijeme je bila kod njega dok sam ja došla u rađaonu,to mu je bio prvi put da drži tako malu bebu,i još su ga ostavili samog sa njom
.A meni su je dali samo par min. i odveli je,tek sam ju dobila popodne u sobu kad sam došla.
Ajme Romi genijalno..pa gdje si to rodila?
U kbc Rijeka, prvo nisam htjela da ide samnom na porod jer sam mislila kako ce me samo zivcirat i na kraju je bio dogovoreni carski i on odlucio ictotalno neplanirano,nije nam trebao nikakav tecaj ni nista,i poslije mi je bilo drago da je bio,jer dok su mene sivali i ostalo on je cijelo vrijeme bio s njom,nije bila sama dok su je meni donjeli samo sam ga poslije zezala kako nije fer,jer sam ju ja 9 mjeseci nosila i sve prolazila da bi on na kraju prvi je drzao i ostvario kontakt s njom
Ej mamite moje😘😘😘kod nas nervoza od jutra nadam se da ce proci isle smo van u setnju vani je uzas al bar je malo odspavala i od kad smo se vratile nervoza se nastavila😥😥😥je li mi kasno za viper gledam po oglasima ima ih po 250 kn....ne mogu vise ruke mi otpadose😢😢😢😢

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I nocas je opet u cetiri imala sta za pricat😂😂😂😂a svi pametni oko mene "ma sigurno ti je mljeko slabo"to je sve sto slusam al niko ne bi dosao pomoc samo pametovat znaju😤😤😤

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
E vec dva sata je cendrava. Ruke mi otpale. Dok sam joj pidzamu obukla derala se ko da ju neko kolje😖 evo sad "spava mi na rukama" i uzdise onako, jeca nakon plakanja. Neznam koji joj je vrag. Zadnjih tjedan dana je bas sva cendrava, kenjkava….jel moguce da od zuba?
Ista stvar kod nas samo sta nece vise spavat na rukama. Najvise voli na trbuhu. I onak jeca uuuuuuuu uuuuuu uuuuuuu... ko da su mu sve ladje potonule. I usnice mu titraju od zalosti. Boze petra!
Evo me. Forum me 2 dana izbacivao. Nisam se mogla ulogirat nikako a i bila sam u nekoj guzvi i mala mi ne da 5 min mira 😢😢..
K O M A SAM!!! 😥
vise ne sjecam dal sam napisala, bili na sistematskom. Ima 7300g i 62 cm ( 2960g i 50cm rodjena).
Cijepili smo se i malo je plakala.
Al je to poppdne tolikp plakala kod kuce, suza suzu stize, poljubicastila sva, a ja se usrala 😢. Dobila pola cepiva i zaspala. I od onda po danu inace malo spava i sad je to jos smanjila a po noci od djeteta koje je spavalo od 21h do 9h i budilo se 1-2x, sada i dalje spava od 9-9 al budi se svakih sat i pol. 😥😥😥
Nemam pojma dal je regresija, od cjepiva ili koji klinac al kaos zivi..
Nadam se da ce brzo proci.
Tko je imao sada pun mjesec-cestitam!😊
Slike bebica- naravno sve su medene 😍
Netko je bio u bolnici- ne sjecam se, al se sjecam da je sve ok 😊
Klea-drago mi je da je sve ok sa cickama i da nemas temp
Barbs-zao mi za diegove prstice, mogu mislit kako je bilo njemu a i tebi. Nadam se da je sada sve ok i prolazi.
Treca se javila- aleluja!!! Vec smo se zabrinuli
Nemam pojma vise sta sam procitala...
E da, dobila sam klokanicu! Prehepi sam 😆😊
Sad ce biti setanja! I moci cu napokob prosetat psa kako spada 😂😂😂

Barbs bome ni diego nije bio sitna beba 😉
Hedge da kapi smo dobili za nos iako se meni cini da i nama ide na bolje i da nam nisu potrebne. Kad ste vi isli na cijepljenje jel tvoja pedica pregledala usibi grlo s obzirom na nos ili je samo pluca slusala?
Za dudu ne zna sta bi ti pametno rekla..ja gurala dok nije prihvatio 😀..iako nije bilo nekog problema.
Romi super da je muz mogao sa tobom s obzirom na carski pogotovo zbog toga sto su mu dali kozu na kozu sa bebom. Ja sam isla na t tecaj u bolnicu u kojoj sam rodila pa su odmah rekli da u slucaju carskog nema pratnje. I mobitel u boksu je bio zabranjen i nama trudnicama i pratnji..tek kad je T izasao rekli su muzu da upali mob i slika. I ja svog moram pohvaliti..drzao se hrabro 😍
Suncokretice bas mi je zao sto imas problematiku uspavljivanja. A najvise sto je sav taj teret na tebi tj sto si skoro cijeli dan sama. Kapa do poda svim mamama koje su vecinom same bez pomoci.

super mi je dezen 😂😊
Zanemarite nogu njenu, tu sam ju prvi PRVI put stavila u nju i dok nisam skuzila sta i kako 😂😂

Sretna super za kukice.
Bebushka filtriranje zraka..super ideja za biznis 😉
Punoooo mama bi tu nasjelo.
Barbi nama viper dusu dao..napokon muz i ja skupa mozemo rucat 😀
Stavimo ga u viper kraj stola i tu i tamo zadrmamo nogom.
Marijana Boze Petra oplakah😂😂
I me i mi smo se danas cijepili isto ima malo suza, kenjkavi po malo cijeli dan..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji