I me sretno! Javi nam!
Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi.
Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici.
Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok.
Ajme Kiki sa 7 mjeseci okretanje sa trbuha na leda,a ja se nadala da ce to bit uskoro,jer ova moja se sad okrece sa leda na trbuh i onda hoce da ju vracam nazad na leda,i to traje tako cijeli dan...pa sam se nadala da ce uskoro savladat i ovo drugo okretanje da ju nemoram ja okretat vise ,al sad vidim da ce to potrajat jos
Ja sam za tu vjezbu guglala kako se radi pa ako nisam jasno napisala ima na netu. A imaju i ove od Jovancevica, to je isto ono sto je Sretna stavljala fotke:
https://www.littledotapp.com/hr/2016/11/25/razvojna-gimnastika-baby-fitness/
Sanjchi predivni su albumi! Ja se sad mislim sta da radim za krstenje. Fotograf je ponudio izradu booka za 400 kn. Dobit cemo na cd-u 500 fotki pa sad ne znam dal da radim book ili da razvijem sama slike pa stavim u album - mislim da je to jeftinije pa cu mozda tako.
Sta kuhate? Ja sam danas piletinu na naglo i kuhani krumpir s maslinovim uljem 😋
I zvala sam teretanu, krecem od danas! U 17:30 pocinje trening, taman da stignem na vrijeme doma 😊
Stigli mi albumi👏👏
Ako koga zanima, pa si mozete narucit…jedan jr bio 43 kn a drugi 46…plus dostava, ispalo me 116 kn. U svaki ide po 200 slika..
Odavdje sam narucila
https://www.mall.hr/trazenje?s=Albumi
Predivni su albumiciii..
Koja velicina slika otprilike ide??
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
I me sretno! Javi nam!
Prvo ide okretanje s leda na trbuh. V se prije ovog okretanja okretao s trbuha na leda, ja mislila vidi ga, super ali ne, to tek ide sa 7 mj! Tako nam je rekao fizijatar na kontroli i morali smo mu braniti da to radi.
Ovo sad s leda na trbuh je kako treba ici.
Vjezbala sam ovako: uzmem igracku. V lezi na ledima, desna rukica uz tijelo, lijevu nogicu savinem u koljenju i vucem ga lagano na bok i poticem ga da s lijevom rukom, iz bocnog polozaja, ulovi igracku i tako se okrene. S tim da je prije okreta znao sam doci na bok.
Ajme pa moj T sve naopako. Na bok ide vec dugo a ako mu prebacim nogicu bez problema ode na trbuh ali sam ne. Sa trbuha na leđa se okrece ima 10 dana.
Mamisita ubit ce me tvoj muz ja sam u Zadru ljetovala jedno 3 god. za redom,i lijepo mi je dolje,ali sad mi je blize Istra i to za vrijeme nije tocno,suncano je,a Istra mi je nekako uređenija,neka se nitko ne naljuti volim i Dalmaciju jako...ali kao da nema puno turista iz ovih nekih zemalja gdje su ljudi recimo malo opusteniji na moru,cini mi se da u Istri ima vise Austrijanaca,Njemaca, Slovenca,Danaca i Nizozemaca ,to znam jer mi muz nekad preko ljeta vozi za jedan renta car,pa najvise vozi u Nizozemsku i Dansku...tako sam i ja prije 2 god.isla s njim za Nizozemsku,i onda smo se vracali preko Alpa i Italije nazad,inace tko zna kad bi to inace vidjela
dobro mi doslo
Stigli mi albumi👏👏
Ako koga zanima, pa si mozete narucit…jedan jr bio 43 kn a drugi 46…plus dostava, ispalo me 116 kn. U svaki ide po 200 slika..
Odavdje sam narucila
https://www.mall.hr/trazenje?s=Albumi
Sanjchi super su albumi,i sama cu narucit,cijena je bas ok
Ja fotobookove obozaaavaaaam... al imamo 2booka gdje stavljamo slike s Diegom... i naknadno, kad napuni god dana cemo napraviti book od 1.mj do 12.mj 😊
Kiki, 400 kn s bookom nije puno 😊😉
I hvala na linkicu s vjezbicama, Kiki 😊
I ja volim svake god otici negdje drugdjem... prosle god nismo bili nigdje... voljela bih ici u Dalmaciji... bila kao klinka al nije to to.. a zadnje smo bili u ZD...
Isto tako bih voljela van HR otici
I_me nadam se da ce bit sve uredu i da nije nista strasno...
Rita je prekrasna mala bakica 😍
Istra i Dalmacija.... Ja sam iz Dalmacije i mm i ja smo 3 godine isli u Istru u 10mj na odmor, isli smo svugdi po istri osim u Rijeku i Pulu to nam je jos ostalo, obisli smo puno ovih manjih mjesta i obozavamo istru
Mi za rucak pastu s piletinom i mrkvom 😊 A juhu jbg.. nisam izvadila iz zamrzivaca ahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji