Homeopatija je pseudoznanost koja se temelji na pretpostavci da tvari u vodi mogu ostavit svoj "potpis" cak i kad vise nisu prisutne u njoj ili su prisutnu u toliko malim kolicinama da moderna znanost uopce ne priznaje njihovo djelovanje i u biti su danas opceprihvacene kao placebo. Nazalost, iz iskustva bliakih ljudi - ljudi kad su bolesni u ocaju pristaju probati sve.Pitanje je zasto Amore stalno ponavlja o tome a ne zeli nametati i zasto njena dr. njoj to preporucuje. Ugl ko hoce nek proba svakako, samo prvo se dobrp raspitat na google i kod pedica.
Nije nikakvo pitanje zasto ponavljam, zato sto to koristim😉, ne namecem nikome
12 komada je 252 kn, svaki više je 20 kn a poštarina 30 kn.
Naručila od Dada & Rocco. Oprala ih i jučer stavila. Idu na cif i ima raznih dezena.
Super su za klince koji izvode akrobacije po krevetu kao moja L
Moj je miran al su mi super te navlakice, vidjela sam da imaju svakakvih!Predivno!😍
Sretna, kako tocno inhaliras?
Ja sam mislila da su puno skuplje te navlake za resetke, odoh i ja naruciti😀
Mi imamo i ogradicu i navlake dada&rocco. Bas su suoer. Ogradica je dvostranog uzorka pa ju mijenjam i navlake isto
Mi imamo i ogradicu i navlake dada&rocco. Bas su suoer. Ogradica je dvostranog uzorka pa ju mijenjam i navlake isto
Kako ju odrzavas?😊
Operes najnormalnije kad je potrebno 😊
Dobro jutro evo cure na Kvarneru snijeg pada ko lud, sve je bijelo...steta sta L nije veca sad bi isle snjeska radit
Kako ju odrzavas?😊
Operes najnormalnije kad je potrebno 😊
Hvala !
Nista 😙
Dobro jutro😘😘kavica,pada snjegic❄❄mamisita kad dodjes u Opatiju obavezno se javi😆😆😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dena zao mi je zbog kume🙏I me drzi se😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me ,aaa uuuu redovno D oko 3-3:30 ima tulum u kreveticu a ja si jamu zelim iskopati... osim sinoc... sinoc je 90% noci s nana spavao... toliko koma sam bila da bih zaspala...
Sortiraj odgovore
Najstariji