Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    30. Siječanj 2018. 14:26

barbs

Dzenny, super sto ste nastavile sa spavanjem..
    Meni pada kosa… kupila.od Vichya sampon i pomaze…
    Suncokretice, aaa uuuuBas vam je tesko… je l imas nekoga da ti ju pricuva da mozes izaci malo vani i odmoriti se???

Kupila sam ga i ja,i mislim da mi pomaže,nije još kako treba ali malo je bolje.
    Idem dalje čitat,mi se sad vratile iz šetnje bile smo od 11 sati vani,pile kavu sa jednom mamom i njenom curkom,sad idem ručak završit. 

• Romi
    30. Siječanj 2018. 14:30

Srnac

Hej curke, mi bili na cijepljenju. Proslo je ok.
    Ima 8080g i 68.5cm. Ogroman je. Rekla je pedica da uskoro krenemo sa dohranom jer je on kao velik a ja sitna i sisat ce ko novorođence svaka 2h i ja cu postat anemicna i bla bla..a ja sam mislila cekat do 6mj..nemam pojma. I prepisala mi je efedrin kapi za nos da mu dva, tri dana kapam..ni sa tim nisam odusevljena. Jel ih netko mozda koristio?
    I meni se u trudnoci spustila/povecala noga. Ja sam to pripisala velikoj kilazi koju sam dobila
    Za sad sam samo u tenisicama, u njih stanem. Najdraze cizme me zuljaju ali ih nosim. Ne mogu ih prezalit. Nema ih uopce u hr za kupit da bi si mogla uzeti veci br. Zao mi njih, jednih stikli i zimskih buca, ostalo mogu prezalit.
    Barbs platila sam dostavu ako se ne varam 300kn. Ne znam koliko je van Zg.

Super za pregled ,pravi dečko,nema šta,mi idemo u ponedjeljak na pregled i cjepljenje,jedva čekam da vidim koliko je dobila na kilaži,nismo bili sad 2 mjeseca na kontroli.

Maja 3
    30. Siječanj 2018. 14:31

Suncokretice,nezbam sto bi ti pametni rekla za to uspavljivanje.
    U scakon slucaju sretno!

barbs
    30. Siječanj 2018. 14:38

Maslačak, i moj muž je bio na mobitelu... pa ga je vikala babica da mi pomaže! 
    Romi, neka ste uživali Ja sutra idem s frendicom điru a u petak kod druge vidjeti kako je sredila stan... I meni je bolje od Vichya... Rekla sam da ako mi ne počne djelovati da ću poludit (110 kn ga platila 

• Romi
    30. Siječanj 2018. 14:39

Maslačak predivne slikice baš vam je lijepo.
    Dzenny držim fige da je A. dobila na kilaži.
    Ja sam primjetila da su meni stopala malo šira,ali mi nisu noge naoticale u trudnoći i nisam dobila puno kila,(iako to malo neće sad da prođe,trbuh još stoji ,samo visi preko reza od cr),uglavnom sam primjetila na čarapama male su mi čarape od prošle zime koje sam nosila,znam da se neki pamuk stisne od stajanja ali nisu se mogle sve stisnut,po tome vidim da je ipak došlo do promjene,sve se bojim balerinki.

Barkleys
    30. Siječanj 2018. 14:45

Znači Vichy za kosu.ima neki poseban naziv?
    Da, iz kolica sam naučila da ne vadim, više niti ne raskopčavam, stavim ih pod otvoreni prozor, taman proluftam stan 🙃
    Barbs ja ću ti u trećem mjesecu ići u ikeu (po kinderbet) pa ako do tad ne nađeš nikoga viči.
    Uzv kukova kak to izgleda? Jel bude beba u peleni? Ili skroz gola?
    Gdje nam je Dena? Očekivala sam ujutro novu pjesmicu? 🤣🤣🤣

• Romi
    30. Siječanj 2018. 14:46

barbs

Maslačak, i moj muž je bio na mobitelu… pa ga je vikala babica da mi pomaže!počnecarskiRomi, neka ste uživaliJa sutra idem s frendicom điru a u petak kod druge vidjeti kako je sredila stan… I meni je bolje od Vichya… Rekla sam da ako mi ne počne djelovati da ću poludit (110 kn ga platila)

I ja sam ga toliko platila ,moj je isto bio na mobitelu odnosno fotiću,kao prvo uopće nije izrazio želju da bude na porodu i na kraju mene voze u salu na cr,i pitaju njega želi li biti na porodu i on kaže hoću ,nije trebao nikakav papir ni ništa,uglavnom uđe on u salu i kažu mu da bude uz mene kod moje glave,počne carski,a on uzme fotoaparat i slika ,i kad su nju izvadili otišao s njom dok su je prali i sve ostalo a ja ostala sama toliko o podršci

• Romi
    30. Siječanj 2018. 14:49

Hedgehog

Znači Vichy za kosu.ima neki poseban naziv?
    Da, iz kolica sam naučila da ne vadim, više niti ne raskopčavam, stavim ih pod otvoreni prozor, taman proluftam stan 🙃
    Barbs ja ću ti u trećem mjesecu ići u ikeu (po kinderbet) pa ako do tad ne nađeš nikoga viči.
    Uzv kukova kakto izgleda? Jel bude beba u peleni? Ili skroz gola?
    Gdje nam je Dena? Očekivala sam ujutro novu pjesmicu? 🤣🤣🤣

Vichy crveni dercos piše na njemu,znaju već u ljekarni samo kažeš crveni.
    Uzv kukića moja je bila u bodiću i samo sam otkopčala pelenu,i okreneš ju na bok i ja sam ju držala tako na boku a dr. je uzv radio,prvo jedan bok i kukić,a onda drugi.
    Sretna super za uzv kukića 

Barkleys
    30. Siječanj 2018. 14:56

Srnac to si dobila kapi zbog nosa? Nama kao da je bolje kuc kuc... Ali i dalje ima sluzi u stolici...😑
    Stolica - primjetila sam da sada kada rjeđe kaka ima manje onih zrnaca od mlijeka u kakici.Jel tako i vama? Nekako mislim kao prije se nisu stigla preraditi pa su bila u peleni ali sad su kao duže u crijevima pa se stignu razgraditi. Ali opet bolje da pitam. 😂😂 
    Suncokretica znam da ti to svi govore,ali izdrži još malooo, ja sam isto isprobavala svašta, nekad upali, nekad ne. I moja zna zezati za dnevna spavanja, znam da je umorna, ali neće zaspat na sisi, nego se glupira dok ju ne prehiti umor, pa krene baš grozno plakati, a tu pomaže samo nošenje. 
    Duda - kako da naučim dijete na dudu, svi savjeti su dobro došli... Jedino što još nisam probala da ju umočim u mlijeko 🙄 Ne mogu joj ju ni strpat u usta, sam jezikom ju frče van. 

barbs
    30. Siječanj 2018. 14:56

Romi. muž je s tobom bio na CR-ui??? Da, da, koristimo isti... A cijene su iste svugdje očito samo sam rekla da ako ne djeluje, a platila sam ga toliko ću počet plakat 
    Hedge, hvala na infoooo!!!! Obavezno ti javim ako se do onda ne snađem...
    UVZ KUKIĆA - ja sam ga uvijek obukla u hlačice i majicu... skineš hlačice, zamotaš u tetru, polegneš ga na krevet na bok... držiš ga ti i sestra dok dr pregledava... traje minutu... AKO... Nije se žalio... nešto malo je progunđao taj drugi put, ali ništa strašno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI