Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    12. Veljača 2018. 11:41

Na putu u Pulu u bolnicu... 😢😢😢😢
    Hitna uputnica za pedijatriju. Luda sam! Od kume dragi nas vozi. 
    Nema febru i raspolozena je al brate mili koji klinac joj je to???
    Javim kasnije sta je bilo

barbs
    12. Veljača 2018. 11:42

I me, JAVI SEEEE!!!

barbs
    12. Veljača 2018. 11:43

Senoritakova, AJME DIVNA JE 😍😍😍😍😎😎😎😂😂😂😂😂

• sretna
    12. Veljača 2018. 11:51

mamisita27

sretna

Mi ovaj tjedab 3 rodendana! Sutra, u srijedu i nedjelju. Sve djecji rodendani 😁
    Mm sutra ide u Njemacku i vec sad ludim 😄

Pa imas mamu i baku, pa ce bit lakse. Iako te kuzim😚
    Barbs, hahagaga mogle bi

Ma nece, mama radi doslovno cijeli dan, a baka ima 80 godina, nije bas da ga moze ne znam kak dugo cuvat 😂 a i L je zaluden tatom. Oni zajedno voze utrke na kompu i ono najvaznije,mm hendla L svaku vecer

• sretna
    12. Veljača 2018. 11:58

I me javljaj nam novosti
    Srnac maska za odrasle se dobije s tim. Znaci 1 maska za djecu, 1 za odrasle, i 2 igrackice. Jako sam zadovoljna. Omron je inace jedan od najboljih inhalatora. 

• sretna
    12. Veljača 2018. 12:00

mamisita27

sretna

mamisita27

sretna

Mi ovaj tjedab 3 rodendana! Sutra, u srijedu i nedjelju. Sve djecji rodendani 😁
    Mm sutra ide u Njemacku i vec sad ludim 😄

Pa imas mamu i baku, pa ce bit lakse. Iako te kuzim😚
    Barbs, hahagaga mogle bi

Ma nece, mama radi doslovno cijeli dan, a baka ima 80 godina, nije bas da ga moze ne znam kak dugo cuvat 😂 a i L je zaluden tatom. Oni zajedno voze utrke na kompu i ono najvaznije,mm hendla L svaku vecer

Kuzim! Jos i baku moras cuvat prakticki! Ja sam imala djeda staroga, to je gore neg malo dijete. Djetetu bar mozes kolko tolko objasnit! Drzi se😙
    I me, uz tebe smo! Javi!

Ma ne, ne, nije tako! 😄 moja baka ti je ko zmaj! Nitko joj ne bi dao toliko godina, skroz je vitalna i vozi auto, ma sve radi, izgleda ko da ima 10-15 godina manje, majke mi! Ali ono, bez obzira na sve to, ipak se umori. Znas i sama kako nas klinci izmuce, da ne bi starije 😄

Senoritakova

Kosu i naocale sam sama napravila, i maramu joj zavezala kao haljinicu i ovo je njena vestica koju inace nosi... kosu sa napravila tako da sam na staru kapicu ljepila vatu, a naocale nam ostale od rekvizita za slikanje i samo sam stavila gumu da joj drzi oko glave

A moji joj dali 200, prabaka 100, i ovo ostalo druga rodbina...
    A ona nista, kao da nema ni naocale ni kosu, samo u cudu gledala
    I me, samo vjeruj da ce biti sve dobro. Mislimo na vas..

• Srnac

I me napravit ce vam ultrazvuk i kompletnu obradu. Drzi se, mislimo na vas 😘

• Srnac
    12. Veljača 2018. 12:04

sretna

I mejavljaj nam novosti
    Srnacmaska za odrasle se dobije s tim. Znaci 1 maska za djecu, 1 za odrasle, i 2 igrackice. Jako sam zadovoljna. Omron je inace jedan od najboljih inhalatora.

A ma daj..ja citala da se dobije maska za bebe i djecu a za odrasle se moze posebno kupiti.

https://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/2462-omron-kompresorski-inhalator-za-djecu-c801-kd-.html

• Amore
    12. Veljača 2018. 12:05

Kiki, bravo za V.! Senoritakova, odlicna i ideja i izvedba, super mi je!  Hedge, koju si Fredicu uzela, od tkane?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.