Curke sisanje palca vam je nasljedna osobina i ako je dijete ima nema te stvari kojom cete uspjet zabranit. Moj tata i svekar su dudali do 7. razreda skole…ono kasnije naravno poskrivecki. Tata ima super zube a svekar koma al i to je genetski taj zagriz…ja nisam imala ni dudu ni palac pa sam nosila aparatic zbog premale celjusti😂
Uglavnom dosta sam to proucavala i zakljucak je da pravila nema…neka djeca sama prestanu do godine a neka dudaju dugo jer se toga tesko rijesit. Moj Jakov duda palac ali to ga cujem na spavanju ili kad se uznemiri…ako ga ulovim ovako po danu onda pricam s njim da svasta unosi u usta, da mu to n
e treba da se dode pomazit s mamom i tatom i tak🤔 i tko zna koliko cu jos morati😂
Klea slazem se da je u vecini slucajeva to nasljedno,barem vidim po mojoj L.
Hedge tako je i kod nas nekad,npr.jucer isto tako ujutro probam ju jos uspavat iza boce i ona nece,ja ju stavim u gym i ona se igra i nakon nekog vremena ja pogledam a ona spava,i ja naravno idem ju preselit u kosaru a ona se probudidrugi pit cu je samo pokriti sa dekicom
,a nekako mi bude zao da je na podu
Daaaa. I meni je bilo žao. Ma ubuduće ne diram lava dok spava 🤣🤣🤣🤣
Hedge tako je i kod nas nekad,npr.jucer isto tako ujutro probam ju jos uspavat iza boce i ona nece,ja ju stavim u gym i ona se igra i nakon nekog vremena ja pogledam a ona spava,i ja naravno idem ju preselit u kosaru a ona se probudidrugi pit cu je samo pokriti sa dekicom
,a nekako mi bude zao da je na podu
Daaaa. I meni je bilo žao. Ma ubuduće ne diram lava dok spava 🤣🤣🤣🤣
ni ja,barem dok ne popijem kavu na miru
Hej, curke, mi smo na kraju do 9 spavali Pa me D pustio da popijem kavu... bio je na podu i pokusavao se okrenuti na trbuh... skoooro mu je uspjelo... Cak se time bavio 50min 😂😂😂 Bili su i moji na sat vremena... sad d

Hej, curke, mi smo na kraju do 9 spavaliPa me D pustio da popijem kavu… bio je na podu i pokusavao se okrenuti na trbuh… skoooro mu je uspjelo… Cak se time bavio 50min 😂😂😂 Bili su i moji na sat vremena… sad d
sad D spava 😎😎😎😎 Mada jos ne cvrsto Miskolji se u ljulji... Rucak je gotov... Sugo 😁 Samo pastu moram ubaciti prije nego muz dodje s posla... i kad se zbudi idemo u setnju... Nije neko vrijeme al ajd...
mamisita, sjetila sam se sa si me pitala za nasu visinu... ja sam 167cm a muz blize 180cm...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji