Hlacice za P 😊Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
Luce malena je bombon, predivna!
Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄
I ja bi starke 😍
Moguce cak da crvenu leptir masnu potrazim.
Super leptir masne radi zenska na faceu - svasta by masta ili oblootak
Baš gledam ovo kaj si napisala na FB imaju tak lijepih mašni za curicu. Ajme L će imati više mašnu nego čarapa 🤣
I ja gledala..leptir masne su super.
Dena moje saucesce :(
Mi smo bili sa L u mcdonaldsu, obecali smo mu da cemo ga vodit danas.
P osim st9.je cijeli dan turbo.nervozan i samo se dere, imao je nervozu.sad za vecernje spavanje.
Ne znam kako cu sama s njih dvoje 3 tjedna. Mislim da mi vrapce je gine.
Angel moj prek dana spava svakako, a nocno spavanje si je nekako sam nariktao i to je izmedu 20:30 - 21:00 h
Hlacice za P 😊Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
Luce malena je bombon, predivna!
Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄
I ja bi starke 😍
Moguce cak da crvenu leptir masnu potrazim.
Super leptir masne radi zenska na faceu - svasta by masta ili oblootak
Baš gledam ovo kaj si napisala na FB imaju tak lijepih mašni za curicu. Ajme L će imati više mašnu nego čarapa 🤣
Daaaaa, prekrasne stvarcice imaju za cure. Bankrotirala bi da imam kcer 😂
Kao prvo, Dena, moje saucesce 😘
Mamisita, ahahahhahaa, haljina je bila POTPUNO NOVA 😂😂😂😂
Angel, pozdrav, ni ja se ne drzim nekog rasporeda... pratim njegove potrebe
Ugl… on je jadan umoran a nitko ga nije tjerao da do jutra bude van hahahaha
Sestea mi donijela MOJU haljinu koju sam kupila 12.2016. (prije trudnoce) i pala u depresiju… vjerojatno smo pozvani na pir 28.4. i voljela bih ju do onda obuci al me bas stisce + trbuh dolazi do izrazaja…
rekla sam si da od sutra nista od kruha i odricem se neko vrijeme slatkog.. .bas sam u beduBarbs znam kako ti jeja sam krizmana kuma u 4 mjesecu i moram si kupit nesto za obuc jer mi nista nije dobro od prije,u svemu mi se istice jako trbuh
Yeeeepp... kuzimo se 😂😂😂😂
I me, jaooo, idite na pedijatriju!
Sretna, i ja bih bankrotirala... i ja 😂😂 Ja.mislila, muz vec otisao
Barbs hahaha…stisla se haljina, to je seka nesti zeznila..bar imas izliku za kupnju😝
HAHAHAHAHHAA
kad sam ju kupila mi je bila SIROKA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A morat cu kupit sigurno ako do onda ne skinem taj visak.... Srecom pa sada kod nas ima na tone trgovina s lijepom odjecom... Ali mi je zao jer je lijepa...
Dena moja sucut.
I me tako smo mi Tomi sa 3 tjedna starosti napipali kvrgu na vratu i jurili pedijatru. Ispao je torticolis, zalezanost vrata zbog kojeg idemo na vjezbice. U trbuhu je bio stisnut i tako drzao glavicu. Jesi primjetila do sada da vise okrece glavu na jednu stranu? Obicno suprotnu od ove gdje je kvrga.
Okrece glqvu lijevo desno bez problema.
Muci me to sto se ne mice.
Limfni kad ga diras ide lijevo desno. 😥😥
Nemam pojma... samo da ne dobije temp. Sutra rano odmah kod dokt
Sortiraj odgovore
Najstariji