Cure ajmr koji neugodnjak…ovak mi vec duze vremena nije bilo neugodno😅 dosli mi kod mojih kad ono nakon nelog vremena, netko na vratima-moj bivsi sa zenom i kcerkom (bivsi je brat od macehinog zeta) i dosli oni s malom u maskare….ajme…nisam znala kud bi gledala..a bome ni njegovoj zeni nije bilo drago vidjet me😆😆 srecom pa mm nema pojma tko je on 😂😂😂😂 koji sokovi danas…mislim da necu skoro ici tati🙈🙈🙈
Ma daj, sta ti ima bit neugodno. Meni tak svejedno kad sretnem bivse. Lijepo se pozdravimo i dobro.
Marijana na facebooku Mon eli ima cipelice na vezanje za krstenje, odnosno elgantnije kombinacije
Hedge uspjela sam,sad sam nasla na trudnoca.net,kao caka je u tome da prvo moras sastavit stranice pa onda pod izravnat,ako ides prvo podnicu izravnat nemozes stranice fiksiratajme cijela nauka o tome
Tak smo i mi. Poludili smo XD XD XD
Sretna, prefoooraaaa 😍😍😍😍😍
Sanjchi, sta ti ima biti neugodno?
Moja vegeta je meni ok, ali joj nikada necu zaboraviti petljanje povodom vjencanja...
Sretna, e takav je D bio u petak. Upucat sam se htjela... plakat skupa njime... nakon svega, dodje jos muz koji mi digne tlak i posvadjamo se...
dan
Danas je D li la raspolozenja...
Mi bili kod mojih na rucak, a kroz jutro sam malo sredjivala stan a najvise stavljala vec susiti hahaa 😂😂😂 sinoc sam 2 masine oprala da bude spremno za jutro, a ujutro jos jednu....
Napokon D-a uspjela uspavati malo prije i sad trk pod tus... Moj muz je dns isto nemoguc hahahaha stalno kenjka da je umoran umoran i u
Ugl... on je jadan umoran a nitko ga nije tjerao da do jutra bude van hahahaha
Sestea mi donijela MOJU haljinu koju sam kupila 12.2016. (prije trudnoce) i pala u depresiju... vjerojatno smo pozvani na pir 28.4. i voljela bih ju do onda obuci al me bas stisce + trbuh dolazi do izrazaja...
rekla sam si da od sutra nista od kruha i odricem se neko vrijeme slatkog.. .bas sam u bedu
Cao curke.
Nama je noc bila tako-tako. Mucil je nosic pa sam ga stalno okretala da mu olaksam. Prije podne smo isli kod svekica na kavu, kad smo se vratili zvali su nas da mi je krsna kuma umrla. Zadnje smo se cule za Bozic pa mi je rekla da ceka da dođemo da vidi Viktora. A kad smo dosli doma javila je da je bolesna i da ce nazvat kad joj bude bolje da dođemo. ☹☹
url=https://lilypie.com]
Bok cure! Jako dugo nisam nista pisala jer nikako nisam stizala, ali gotovo redovito citam. Sada imam malo vise vremena jer je posao pod kontrolom pa se nadam da cu vam se redovitije i javljati.
Evo mi prije par dana navrsili 2 mjeseca, Lara je super, sretna i vesela beba. Uspjeli smo uhvatiti i nocni ritam, odlicno prespava noc, uglavnom od 21:30 do 8 ujutro, sa 2 budenja po noci, ali to traje cca 15tak minuta. Tako da sam ugkavnom i naspavana. Jos uvijek nemamo neki dnevni ritam, nekad preko dana spava 3-4h a nekad jedva 1-2h.
Dena, zao mi je zbog kume, sad imate andjela koji vas cuva.
Jel se vi redovito drzite nekog ritma spavanja da je svaki dan u isto vrijeme i kako vam to funkcionira?
Sortiraj odgovore
Najstariji