Cure treba mi pomoć,jel zna netko kako se sastavlja Abc putni krevetić,dobili smo ga na poklon ali nemožemo nikako fiksirat stranice,da stoje ravno,probala sam uguglat ali ništa mi ne izbacuje,pa ako netko zna neka vičehvala unaprijed
Mi smo isto satima pokušavali sastaviti isto neki putni, jel na sredini šipka imaš ono kao što ih spaja/drži?
Da na sredini ima mjesto gdje se on sklapa odnosno rasklapa,i ok kad rasklapas stisnes kao neku onu kopcu ispod tog spoja i on se sklopi...ali sad kad ga pokusam rasklopit nemogu ufiksirat te sipke gore da stoje ravno nego mi se stalno sklapa tj.pada dolje....vec smo ludi sve pokusavam i nista,znam da ima neka caka al ne uspjevam skuzit sta je,a najgore je sta nemogu ni na internetu nac neka uputstva
Sad ja vodim monolog, šta je ovo, nedjelja pa svi ručaju, provode vrijeme s obitelji? 🤣
Skuhala sam ručak, muž na poslu, L spava u kolicima, ja na kavici...i guglam muške dječje cipele XD
Btw imam propušten poziv od svoje Vegete, ali nisam joj se još javila. 🤣🤣🤣
Cure treba mi pomoć,jel zna netko kako se sastavlja Abc putni krevetić,dobili smo ga na poklon ali nemožemo nikako fiksirat stranice,da stoje ravno,probala sam uguglat ali ništa mi ne izbacuje,pa ako netko zna neka vičehvala unaprijed
Mi smo isto satima pokušavali sastaviti isto neki putni, jel na sredini šipka imaš ono kao što ih spaja/drži?
Da na sredini ima mjesto gdje se on sklapa odnosno rasklapa,i ok kad rasklapas stisnes kao neku onu kopcu ispod tog spoja i on se sklopi…ali sad kad ga pokusam rasklopit nemogu ufiksirat te sipke gore da stoje ravno nego mi se stalno sklapa tj.pada dolje….vec smo ludi sve pokusavam i nista,znam da ima neka caka al ne uspjevam skuzit sta je,a najgore je sta nemogu ni na internetu nac neka uputstva
Kod nas ti je bila caka da se to okrene. To na sredini šipke smo okrenuli. To se može okretati oko te šipke. Ja sam si bila jako ponosna što sam to skužila. Probaj. Možda vam uspije. 🤣🤣🤣
P je danas neeemoguuc!! Znaci cendra.cijelo vrijeme od jutra. Nis mu ne pase. Na rubu sam zivaca
Hvala ti Hedge,evo probala sam al nisam uspjela,mozda muz uspije kad dode,izgleda tako jednostavno a nikako ga rasklopit uffff
Hej cure, mamisita luda si ko puska! Umirem!
Sanjchi platila danak filmu
Rijetko koji film mi moze nadmasiti knjigu pa tako i ja pocela citati tih famoznih 50 nijansi..ajme razocarenja. Odustala nakon tridesetak stranica. Ne sjecam se sad tocno ali znam da mi je svaka strana bila ono totalno wtf nerealna..ona dvadestogodisnja junferica on dvadeset i sitno ali milijunas..stalno neke iste fraze..ona se crveni..strasno!
Sretna hlacice a pogotovo tregeri su top. Leptir masna obavezno. Tako i ja svog planiram obuci. Gdje si uzela hlacice? Cure koje krstite..dal beba mora imati krsno ime?
Romi bas mi je drago da ste se lijepo proveli.
Ja se nadam da cu imati dobru snahu i da cu biti dobra sveki..meni je moja bas dobra. Jedino sto joj zamjeram je to da si je sina razmazila u smislu da mu je sve skuhano i oprano..ali toga je svjesna i zao joj je😀
Ja ga preodgojila ali jos uvijek zna doci sa nekim spikama da on nema cistih carapa ili tak nekaj..hahaha gospon znate gdje je masina ili bar reci na vrijeme pa cu stavit prat..najbolje da vodim brigu kolko on jos cistih carapa ima.
Idem citati dalje.
Hlacice za P 😊Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
Luce malena je bombon, predivna!
Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄
I ja bi starke 😍
Moguce cak da crvenu leptir masnu potrazim.
Hej cure, mamisita luda si ko puska! Umirem!
Sanjchiplatila danak filmu
Rijetko koji film mi moze nadmasiti knjigu pa tako i ja pocela citati tih famoznih 50 nijansi..ajme razocarenja. Odustala nakon tridesetak stranica. Ne sjecam se sad tocno ali znam da mi je svaka strana bila ono totalno wtf nerealna..ona dvadestogodisnja junferica on dvadeset i sitno ali milijunas..stalno neke iste fraze..ona se crveni..strasno!
Sretna hlacice a pogotovo tregeri su top. Leptir masna obavezno. Tako i ja svog planiram obuci. Gdje si uzela hlacice? Cure koje krstite..dal beba mora imati krsno ime?
Romi bas mi je drago da ste se lijepo proveli.
Ja se nadam da cu imati dobru snahu i da cu biti dobra sveki..meni je moja bas dobra. Jedino sto joj zamjeram je to da si je sina razmazila u smislu da mu je sve skuhano i oprano..ali toga je svjesna i zao joj je😀
Ja ga preodgojila ali jos uvijek zna doci sa nekim spikama da on nema cistih carapa ili tak nekaj..hahaha gospon znate gdje je masina ili bar reci na vrijeme pa cu stavit prat..najbolje da vodim brigu kolko on jos cistih carapa ima.
Idem citati dalje.
Tnx! U h&m-u smo ih kupili, tregeri su uz njih. Ne mora imati krsno ime.
Hlacice za P 😊Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
Luce malena je bombon, predivna!
Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄
I ja bi starke 😍
Moguce cak da crvenu leptir masnu potrazim.
Super leptir masne radi zenska na faceu - svasta by masta ili oblootak
Hedge uspjela sam,sad sam nasla na trudnoca.net,kao caka je u tome da prvo moras sastavit stranice pa onda pod izravnat,ako ides prvo podnicu izravnat nemozes stranice fiksirat ajme cijela nauka o tome
Sortiraj odgovore
Najstariji