Dena zao mi je zbog kume!!!☹️
Angel ne drzim se nikakvih odredjenih sati nego pratim njene potrebe...kad vidim da joj se spava, uspavam je, kad vidim da je gladna dam joj jest...sama je uhvatila nekakvi određeni ritam... Oko 19.30-20 odspava oko pola sata na kauci i onda izda toga nam ide spremanje za krevet i hranjenje i nekad zaspe oko 21,nekad oko22 zna ponekad i kasnije i odapava od 7-10h u komadu,kako kada...al nikad je nisam budila za hranjenje, ili uspavljivala jer je 21h...pratim kako ona trazi...
Kaj se bediras. Haljina se stisla. Kupi drugu haljinu i cao. Jos uz sve obveze koje imam da ne jedem normalno?! dajte mi od.ah normabel!😄
Potpisujem
Hlacice za P 😊Sretnai ja imam takve hlacice, tregercice i leptir masnu. Imam i kosuljice ali obicne pa mislim da cu kad dodjem u HR potraziti bodi kosuljicu. Nego cure… gdje kupiti cipelice za krstenje? Ne bas platnene a ne ni kao tenisice… nesto progodno za ovaj styling…?
Luce malena je bombon, predivna!
Ne znam za cipele..ja bi na to starke, al je kuma zapela da cr ona nesto nac pa cemo vidjet. I ona bi mu sako uzela makar je meni to nepotrebno al ak joj je to gust, neka 😄
I ja bi starke 😍
Moguce cak da crvenu leptir masnu potrazim.
Super leptir masne radi zenska na faceu - svasta by masta ili oblootak
Baš gledam ovo kaj si napisala na FB imaju tak lijepih mašni za curicu. Ajme L će imati više mašnu nego čarapa 🤣
Mame!
Prije 1h sam slapi nasla kvrgu na vratu,ispod uha.
Kao limfni cvor.
Zvala hitnu pedijatriju i rekli dok nema temp sve ok
Ako dobije temp,cepic u guzu i da dodjem. A ako ne,sutra kod svog pedica.
E sad..citam svugdje da se limfni cvorovi micu lijevo desno kad ih se dira,njoj se ta kvrga ne mice. I kad stisnem cendra.
Uho je ne boli.
😢😢😢😢
Mame!
Prije 1h sam slapi nasla kvrgu na vratu,ispod uha.
Kao limfni cvor.
Zvala hitnu pedijatriju i rekli dok nema temp sve ok
Ako dobije temp,cepic u guzu i da dodjem. A ako ne,sutra kod svog pedica.
E sad..citam svugdje da se limfni cvorovi micu lijevo desno kad ih se dira,njoj se ta kvrga ne mice. I kad stisnem cendra.
Uho je ne boli.
😢😢😢😢
Da se nije negdje udarila mozda
Romi vidim da si na kraju rjesila problem a taman sam ti htjela napisati...tak se i moj rasklapa...prvo stranice pa onda spustis sredinu😂 danas nisam stigla tu na tipkanje jer sam ujutro odmah na kavu isla sa sogoricom...pa kod kuma krsnog buduceg pa kod sestre na rucak i na maskare malo...dosli doma oko 6 pa malo s klincima i sad su oni otisli spat a ja odoh dovrsit onaj kostim jer nisam jos uspjela zbog proljeva glupog😒
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dena moja sucut.
I me tako smo mi Tomi sa 3 tjedna starosti napipali kvrgu na vratu i jurili pedijatru. Ispao je torticolis, zalezanost vrata zbog kojeg idemo na vjezbice. U trbuhu je bio stisnut i tako drzao glavicu. Jesi primjetila do sada da vise okrece glavu na jednu stranu? Obicno suprotnu od ove gdje je kvrga.
Ugl… on je jadan umoran a nitko ga nije tjerao da do jutra bude van hahahaha
Sestea mi donijela MOJU haljinu koju sam kupila 12.2016. (prije trudnoce) i pala u depresiju… vjerojatno smo pozvani na pir 28.4. i voljela bih ju do onda obuci al me bas stisce + trbuh dolazi do izrazaja…
rekla sam si da od sutra nista od kruha i odricem se neko vrijeme slatkog.. .bas sam u bedu
Barbs znam kako ti je ja sam krizmana kuma u 4 mjesecu i moram si kupit nesto za obuc jer mi nista nije dobro od prije,u svemu mi se istice jako trbuh
Sortiraj odgovore
Najstariji