Mi isoireno tak da ga polegnem na bok i ustrcam ml-dva fizioloske, al sad mu spricam sa sterimatom i puno je bolje, kihne nakon pa izbaci nesto a i s usisavacem mu izvucem to poslije spricanja.. Isto ne place i skroz se umiri kad mu to radim, tj cim upalim usisavac :)
Curke htjela sam vas nesto pitati, moja malena u zadnje vrijeme navecer poludi, sisa sve ok, i odjednom pocme plakati, pa izbaci sisu van pa ju opet primi pa place, onak bas tuzno, pa sisa 2-3 min pa opet van, onda ju dignem da podrigne i opet hoce cicati! Jel se i vama tak dogadja, trebam se zabrinuti ili
Sad ima 5 tjedana... Mislim da nije skok jer samo navecer imamo te epizode.... I danas je imala samo zelene kakice... Inace ne cini mi se da ju nesto boli ili da se lose osjeca, dobivamo na tezini super i ona spava ok
Pocela sam opet vitamine uzimat, ali to vec zadnjih 5-6 dana.. I jucer sam pojela 2 mandarine
Sada se pocela i buditi po noci scaka 2 sata, sto nikada prije nije! Svaki puta se budi u razmaku 3 sata po noci! Sad se probudila, cicala je doslovno 3 minute i zaspala i sada naravno nema sanse da podrigne! Mislim da cu sutra kod pedijatra po hitnom postupku jer imam osjecaj da nesto ne stima...
Mi danas imamo 9 dana i sinoc nam je bila prva nervozna noc!
Nije htio spavati u lkinderbetu, cim bi ga spustila poceo je plac..do sada je mirno spavao u njemu..
I budio se cesto, puno cicao, ali prvih par min sr svadja sa cicom, ali se onda smiri i pocne mirno cicati...
Conii se da ga muci podrigivanje i probava, ali ne znsm kako da pomognem :((
Sortiraj odgovore
Najstariji