Cure kaj bi jedete?! Ja vise neznam sta da jedem kad pola toga izbjegavam!!
Čvarak jedi sve, ako primjetis da bebi nešto smeta izbaci, ne prije.. mene je rana od epi boljela skoro 3 mj, ali ja sam bila uz starijeg sina jako, jako aktivna, nisam baš odmarala koliko bi trebalo.. a krvarenje može stati pa se vratit ništa neobično, nije još menzes
url=https://lilypie.com]
Meni je patronazna rekla da su to gluposti sa izbjegavanjem, da treba jesti sve i pratiti ako se pojavi neka reakcija eventualno. Zasad nista ne izbjegavam, ali nisam jos imala na meni-u grah, grasak...mahune jesam itd. Mlijeko pijem svaki dan, cokoladu isto dosta jedem :)
Cvarak i kod mene tako. S obzirom da sam veci dio trudnoce povracala i imala mucnine, navikla sam pazit na prehranu pa tako i sada. Ne jedem nista suhomesnato, slatkise itd. Jedem kompote od jabuka, sljiva, krusaka, smokava.. Za dorucak zobena, jogurt ili tako nesto..za veceru abc sir i pureca sunka.. svasta nesto kombiniram. Pijem rooibos caj i vodu.
Moram reci da je danas napokon miran dan, opet papamo svaka 3 sata, mirno lezimo nema plakanja i deranja.. vec sam mislila da cu ispalit nakon 4 veceri nespavanja :)
Fluffy
Ashley ti nam bad uzivas nekaa!!! Samo tako!!
Ja tucem po slatkom i cok nlijeko sam pila!! Malo pomalo cu i uvest mahunarke!!!
Mi smo jos u skokici jer jedemo ujutro svako malo i kratko i do 3h nece zaspat!!!
Cvarak ja ti isto sve jedem, i slatkise i mlijecno i jela sam grasak cak i malo suhomesnatog. U biti mislim da ak sve jedemo umjereno ne steti i to ak skuzis da mu smeta to izbaci.. Meni su muz i svekrva u pocetku govorili da moram svr jest samo kuhano i juhe i to je to, pa umrla bi od gladi :D
Ma jela ne jela ona ilse
Grci i kad pazim ...kad prducka place,kakld kaki napinje se!!! Eee nece zaspat nece bez sise mucimo se svali dan po sat dva!!! Nadam se da ce taj skok proc sto prije vec traje 5 dana 😳
Pa tak ti je i meni isto, kaj god jedem on se napinje tak da nema smisla pazit kad je ista stvar :)
Sortiraj odgovore
Najstariji