Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    29. Listopad 2015. 14:14

Kneginja, hvala sto si mi rekla. Onda cemo ubuduce tako procjeravat.

Ryanne
    29. Listopad 2015. 14:26

I ja svojoj malenoj svakodnevno ispirem nosic i srce me boli dok joj to radim. 
    Ja osobno nikad nisan voljela sebi kapati nos i radije sam se uvijek mucila nego ga kapala. Strasno mi je to neugodno. Na kraju krajeva, zalijevas si disne puteve. 

Ali unatoc posudicama na radijatorima, ne mogu izbjeci suhi zrak i stalno ima smrklje u nosicu.

Branchi
    29. Listopad 2015. 14:29

Naanaa a vama je isto krenulo s nosicem prvo ili?
    Kneginja za prehladu samo cistite nodic jel? Ne dajete nista dodatno? 
    Kako papa uz pun nosic? Mislim znam da ga cistite i prije papice, ali jel je jako smeta?

Ryanne
    29. Listopad 2015. 14:48

Vodim je van u šetnje čim nema kiše i trudit ću se raditi isto kad bude zima. Ali sad je bas šugavo vrijeme zadnja dva dana..

I ja sam isto mišljenja da ih treba čim više na zrak voditi.

ivek 30
    29. Listopad 2015. 15:11

Kako ispirete nosic? Ja za sada samo sa pumpicom izvlacim smrkljece suhe, ali voljela bih joj i malo isprati nosic, da se ocisti!
    Kod nas je katastrofa vrijeme! Sad je kisa konacno stala, i neznam da li se moze sada po ovakvom vremenu s njom van! Nema kise, ali je onako vlazno i tmurno vani..

Ryanne
    29. Listopad 2015. 15:13

Obilno nakapam sa fizioloskom otopinom i onda aspiratorom na baterije usisam. A cesto kihne nakon sto joj nakapam pa sve izleti van.

Branchi
    29. Listopad 2015. 15:19

Mi smo sad bili dugo vani nakon sto je kisa stala - mali ubundan i corio je cijelo vrijeme :)
    A za vikend najavljuju i puno sunca, jedva cekamo :)

kneginja
    29. Listopad 2015. 16:14

Mojoj se nosic začepi zadnjih pola sata spavanja...iako sobu ne grijem upravo radi toga..i nemam namjeru...samo malo odvrnem radijator na pola sata...tada je ili kupam u dnevnom ili maknem iz sobe...čisto da led ubije..ali svejedno se začepi..ali to je od prehlade ne od suhoh zraka kod nas,
    A jede ok jer joj prije hranjenja očistim super...a čistim tako da špricom obilno ušpicam u obe nosnice fizioloske pa onda s pumpicim pumpamo van hahah
    moja se ne zagrcne..valjda joj paše slana voda..samo mljacka s ustima hahah..i obavezno uzrigne poslije hahhah
    a koja je borba dok joj ispumpavam...ooo prava borba za opstanak..niakko da skuzi da joj necu nista...pa je red pumpanja red tješenje...al rješimo to opet...i to ne plače...nego se samo bori sa mnom i stenje hahahha
    pored toga joj ne dajem nista za prehladu jer nema temperaturu..samo nosic i ponekad kašljuca...ali ne previse...za sada smo ok..nadam se da je sve to na prolasku jbmu....

Ryanne
    29. Listopad 2015. 16:57

Moja je mirna ko bubica kad joj usisavam smrklje. To je valjda jedino dijete kojem to pase. Hahaha.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.