moja jede svako 4-5 sati..zavisi koliko odspava ...ali mi smo na Nanu...a ne na sisi..pa s+je taj red i redosljed spavanje jedenje vec školski...
moja je dobila za 24 dana 820 gr..to je super...optimalno ni puno ni malo...
fibre jos uvik nema fala Bogu dragome...nosic ispiremo i dalje...joj kako se bori protiv toga haha..i to ne plače vec me odguruje...stenje...muci se...rukama i nogama se opire...ali nema plakanja..bit ce neko tvrdoglavo i jako stvorenje :D
a vani je tako divno vrime...tako mi je ža tsa je ne mogu vodit vani...nadam se da ce potrajat jos koji dan..
Mene su savovi gnjavili par dana, onda sam pocela spricat octenisept na ulozak pa je zatezanje prestalo. Cca nakon 10 dana sam bila u turskom sjedu bez problema. Krvarim jos sitno, nosim sad one dnevne uloske.
Mi nismo bas puno dobili na tezini, tek smo prosli tjedan presli porodjajnu, ali patronazna kaze da super napreduje i da je otisao vise u duzinu, a i kaka puno pa se ne brinem zasad :)
Ja sam sama pukla i imala par savova tak da mi je bilo malo teze sjedit prvih par dana, mozda tjedan dana top, brzo sam se oporavila, sva sreca.. Al jos uvijek krvarim malo, pretpostavljam da jr normalno, za mj dana idem na gin pregled pa cu vidjet :)
Ma mene i brine to sto sam ja u bolnici vec normalno sjedila, a sad mi je teze.. Ali hvala vam na iskustvima, barem vidim da nisam jedina pa mi je lakse..
I da, jeste pile nesto za bolove? Keronal i sl?
Ketonalima su nas sopali u Petrovoj, ali ja si isto mislim da nije bas sjajan ako dojim.. Al nije mi jasno kako ga onda oni daju...
Kuzim! Hvala na savjetu!
Nisam nista pila sad doma, a ako cu bas morati onda cu svakako uzeti lupocet..
tu na forumu sam negdje pronašla da ranu dolje treba poslije tuširanja posušiti fenom..:) meni konci otišli i rana zacijelila u par dana :)
a bebač tokom dana kada je bio budan uglavnom je cendrao sve do prije par dana..sada zna gledati u vrtuljak iznad kreveta po pola sata, puno mu pričam, mijenjamo položaje, sjedalica, krevet i ravno,nosanje, igranje, baby fitness, uglavnom ga treba dosta animirati ako je budan, a nekad bude miran i sam po pola sata, taman da si nekaj uspijem napraviti po doma
Najdraže mi je što sad imamo pravi kontakt očima, gleda me sluša i konačno se svjesno smije, a ja se rastopim :)) ma zapravo je super beba
Sortiraj odgovore
Najstariji