A i u bolnici nammke bio meni zesci...krumpir sa jajima,jogurt,cikla kisela ,salata,....
Cure ja isto jedem sve! Jedino nisam citruse i grah (mahune da,a i bile su u bolnici svako 2.vecer!!)
Kad sam tek izasla iz bolnice (10.dan) stvarno sam pazila,al sam se uzasnooo osjecala slabo i nemocno i nisam vise mogla izdrzati. Mislim, gore mi je to da se bojim uzeti ga jer mi se manta itd.
Tako da eto,jedem sve i pratim ako dodje do neke reakcije.
E jel i vi cesto ful mjenjate jastucice za cike? Meni budu skroooz mokri zs sat-dva, ja ih cudo izmijenjam u danu :/
Jutro mame! Mislim da nas je uhvatio prvi skok. Danas joj je 11 dana, od jucer je druga beba; ljuta, nervozna, stalno bi na siku, nece da spava, cca po ure u komadu, totalno je izgubila svoj ritam. Noc nam je bila vesela, 2 ure je visila na meni, zaspe, spustim je u krevet, eto placa. Recite da to nece dugo trajat 😞
sto se tice prehrane pazim sto jedem jer mi se borila sa plinovima jako, cijelu noc bi prostenjala...
Pa ne znam jer ja prvo osjetim trnce u bradavicama, cudan osjecaj i onda pocne kapat al meni mlijeko curi ko ludo hahah
Moj malac ima upalu uha. Danas je popio cetvrtu dozu sirupa i mislim da bi se vec trebalo pocet smirivat. Iako mu je uho bilo manje upaljeno vec nakon druge doze.
Kako nam je pedijatar rekao karakteristicno za upalu uha je da dijete pocne odjednom plakat, pa se smiri, pa opet place i tako u krug. Naravno, place iako ga nosate, nahranjeno je i presvuceno, a bema grcice. A kod nas je bilo upravo tako.
Eto, mozda kojoj pomogne za ubuduce.
naanaa2 nadam se da ce upala brzo proci!!
Jel neko od vas koristi babylove pelene? Zanima me koja velicina ide nakon newborn 2-5? Bacila vrecicu, znam da je na njoj pisalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji