Cure, kakav je vama dan? Mi danas skoro nista ne spavamo, samo cicamo i tu i tamo zadrijemamo pa opet cicamo...
Branchi takodjer!
Dok je jucer preko dana odlicno spavao i papao.. Danas samo papi, maloo samo odspava i onda opet plac :P pa onda cika umiri i eto
Bit ce bolje! :)
Ni mi ne spavamo i nervozni smo tj samo bi se nosili :) Izgleda da je takav dan danas. Pitanje, jel kupate bebice prije ili poslije hranjenja? Ako prije jesu nervozne, ako poslije jel se pokakaju tijekom kupanja? :)
Da, mi isto jucer laganini klopica i spavanje, a danas klopica samo hehe. Sad je mslo zaspao na meni dok gledam telku i mastam o novoj dorini s napolitankama hehe.
Ja prije kupanja malo dam cicu i onda skinemo pelenu, ocistimo ga i uvalimo u kadu - ako je i nemiran, tamo se umiri pa pretrpi poslje brisanje i oblacanje i odma idemo papati...zasad se nije pokakao u kadi, ali za sve postoji prvi put :)
Nama se mali pokakao kada smo ga vadili iz kade... bilo je kakice po njegovoj kadici, meni, podu... stvarno je letilo posvuda... prizor je bio komičan, a mali se još počeo okretati u čudu i mlatarati nogicama (kao da je sretan)... ja sam se previjala od smijeha...
Meni ujutro super spava papa rano pa do 9spava!!! E al onda poslije bude show svako malo bi na cici bila nikad se nenajede pa da zaspe eventualno tek oko 12 a dns je tek u 15h i evo jos spava a u medjuvremenu sam joj ubacila cicu da cicka!! Ujutro kad je budna sam plazi jezik i bila bi na cici a nikak da se zasiti!!! Hm sta ucinit?!
e nas je uhvatila prva prehlada...mamu joj slatku....svi smo se razbolili koliko nas god ima doma.
bebač je za sada dobro..samo malo na trenutke začepljen nosić al non stop ga ispirem fizioloskom i pumpicom...normlano jede...super spava...temp 37-37,2 ..zvala 3 pedijatra hahah..svi rekli da je to ok temp na guzu kad se mjeri...da se tek iznad 37,5 37,6 smatra povisenom..a do tada da ne paničim.
ali zato tu i tamo zakaslje...uh gadno mi ju čut...al valjda cemo i ovo prebrodit ka i sve do sada :D
uzivajte
Sortiraj odgovore
Najstariji