Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    17. Veljača 2016. 14:17

Lela, stvar prakse. . Vjerujem da mi je trebalo puno više za prvu bočicu

Cvarak, mda, baš tako.
    Život me naučio da je tanka granica između izraziti se i davat savjete bez obzira. Zato se i užasavam dijeliti savjete osim ako netko ne pita. Draže mi je bodriti, veseliti se sa drugim mamama nego savjetovati.

Moj se miš naklopao, pa evo ga u kuhinji, hrče u relax ležaljci, slušamo relax, a ja kuham bolonjez i imam vremena ....

Btw, mužu je jučer stiglo ono za nos protiv hrkanja  i znate što, izgleda da radi.

Sova, sretno...biti će sve u redu. Držim sretnice na obje ruke, a i Bono bi da zna kako

Cvarak
    17. Veljača 2016. 14:35

Mi ni dns ne spavamo po fanu cicamo ocemo necemo ludiloooo!!!!

Bumbo0809
    17. Veljača 2016. 14:37

Meni se cini da na nase bebe opasno djeluje ova juzina i po danu i po noci!

kris555
    17. Veljača 2016. 14:49

Sova drzim fige da sve prodje u najboljem redu.
    Hrenofka ja sam svom dva puta dala AD, jednom mi je odspavao 6h, drugi put 4h a tada je spavao po 3-4 h u komadu pa sam odlucila da mu necu davati kad ionako spava isto bilo cika il kupovno. Medjutim kako sve ovo zadnjih ne znam koliko spava tak po 1,5h, 2.. I ja sam razmisljala da mu probam opet dat heheh al nekako to stalno odugovlacim.
    Jel Sanjarica rekla da idu danas na pregled u Ri? Kako je proslo?

Branchi
    17. Veljača 2016. 14:52

Sova saljemo pozitivne vibre za sutra!

Ashley ja isto radila bolonjez i upravo smazala svoj dio hehe

...nona je tu pa sam napravila i cheesecake, sad se hladi.

Vasim bebicama smeta juzina, a janu ocigledno pase...cini se da smo (bar nakratko) predali stafetu loseg spavanja 😁

Lela29
    17. Veljača 2016. 14:53

Moja dronja već pola sata, jutros je isto u setnji spavala od 10-11, zato navecer kasno zaspe i rano se probudi.
    Otkrila sam taktiku za dnevno spavanje, pali već par dana...ako imam sreće da zaspe, obicno se nakon pola sata probudi. Prije bi je digla, sad joj uvalim sisu, malo cugne, malo duda i opet zaspe bar uru.
    Al s njom je svako par dana druga prica.
    Već sam rekla da sutra idemo u prdice, već vidim kako će joj opet reć da je ljencina. Neće da dize glavu kad je stavim na stomacic, samo siše šake. A inace glavu drzi bez problema kad mi je na rukama, a i prije dok nije sve pocela zvakat.

Lela29
    17. Veljača 2016. 14:55

p.s. Sova vibramo svi da sve bude ok!

Cvarak
    17. Veljača 2016. 15:18

Sova sanjarice javite kako je proslo?!

Oliva4
    17. Veljača 2016. 17:25

Da curke, javite kako su pregledi prošli :)

I mi ćemo krstitke prvi vikend poslije uskrsa :)

Ja sa svojom evo cijeli dan vodim bitku sa spavanjem u krevetiću..moram bit nekako tvrdoglavija od nje 😄
    I počela je više jest..baš bi češće cicala, a čini mi se kao da manje pojede dok papa..pa možda zato stalno traži ili je to priprem za dohranu..kao da je netko tako nešto bio spominjao? Mislim ona je inače cijelo vrijeme sisala svaka 2 sata, ali evo sad čak bi i svaki sat..

Nije mi nitko odgovorio mogu li rižine pahuljice davat u kombinaciji s nekim povrćem kad do toga dođem? Možda je glupo pitanje, ali ja nemam blage :D i zašto neke od vas tipa u kašicu koju naprave (jabuka ili tako nešto) stave svoje mlijeko? Da bi bolje prihvatili ili radi miksanja..čega? Eto me dosadne, stalno s nekim pitanjima..obećajem da neću više 😄😄

Ashley
    17. Veljača 2016. 17:30

Oliva, sada ne znam da li sam dobro razumjela pitanje, ali ja mu stavim ad, samo zato da lakše prihvati novi okus, zato blendam sa mlijekom
    rižine pahuljice još nisam probala pa ti ne znam ništa konkretno reći, ali vjerujem da mogu, ne vidim razloga zašto ih ne bi mogla kombinirati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.