Ashley slazem s tobom,ne volim ni ja malo ovako malo onako!! I mislim da ti nitko nece nista zamjerit hehe. Svako ima pravo izrazit svoje misljenje 😉
Bumbo, Plavojka hvala! Nemam octenisepta sada, kupit ću popodne, ali stavila sam kreme za guzu sada, valjda ce brzo proć.
hrenofka, ne mogu ti dati savjet, ne znam koliko će pojesti, jer ne znam koliko je teška beba, niti koliko stara. Što se ad,a tiče, niti tu te ne mogu savjetovati, reakcije negativne ne bi trebalo biti, osim ako nije beba alergična na laktozu, kravlje mlijeko....Ja od starta dajem Novalac CC, pa smo postepeno uvodili i AC i Plus i noćnu.... Novalac PLUS ti je ustvari za bebe koje su na kombiniranom tj, kojima majčino mlijeko valjda nije dovoljno. Mi smo ga uvodili, kao uostalom i ostala, radi promjene okusa. Trenutno smo samo na CC i AC, možda ću uvesti jedinicu ovih dana
lela, voda se skuha (prokuha), stavi u termosicu ili ostavi poklopljeno u posudi. Kada trebam dati bočicu, stavim mjericu vode, stavim u mikrovalnu, zagrijem do nekih 36°C , stavim prašak, promučkam i dan. Ukupno je to "posao" od cca 45 sekundi.
Ni mi jos nismo rezali nokte na nogama... a ne znam ni kako cu ih rezati kad su joj noge non stop u pokretu. Bit ce veselo kad pocnemo.
Kod mene je voda u termosici na temperaturi na kojoj mora biti, ubacim mjericu, promjesam i bocica gotova. Ni minuta posla. A i ako ga uhvati glad po noci ( inace spava od 11 do 8), ne place nego se meskolji.... mozda bi i plakao, al sam mu uvijek brzo donosila bocu.
Hrenofka mi smo janu prvi mjesec davali jednu bocicu ad-a jer je u bolnici bio na intenzivnoj pa je prvih par dana dobivao samo to, a od 5-og dana smo kombinirali i dojenje...uglavnom on je mozda dvaput spavao malo duze, ostalo se isto budio svakih sat, najduze dva. Ununa ga brzo, ali i dalje se budio. Onda nam je na prvom pregledu prdica rekla da mozemo maknuti taj jedan obrok jer jan super napreduje....
Tak da nemoj ocekivati cuda, a izdojeno ili ad moze dati i muz pa prespavas jedno hranjenje...to bi ti recimo bilo super. Tak sam ja jedan dan izdojila pa mi je dosla mama preuzet jednu sihtu
Ćao curke!
Nenana, pridružujem se željama za brzo ozdravljenje tvoj majčice
Krsna kuma mom malom će biti moja krizmana kuma, a ja njoj vjenčana. Isto smatram da nisam mogla bolje odabrati. Iako živimo 250km, baš je prošli vikend s mužem i dvoje djece došla do nas samo na kavu i da se igra s malim
S nekim sam se frendicama dosta udaljila, ali isto me nije briga. Baš su p*!! Ja bih bila presretna da je bilo koja od njih dobila bebicu. Al to više govori o njima. Imam nekoliko bliskih i one su mi dovoljne.
Mi ćemo krstitke imati vjerojatno odmah prvi vikned iza Uskrsa i već smo naišli na probleme. Naime, krstili bismo u mjestu u kojemu su nam svi, a ne tu u Samoboru. I sada svećenici nešto izmišljaju. Neke birokracije oko krštenja male bebe. Može ih biti sram! Malo sam frustrirana radi toga, pa se ispričavam!
Jučer sam bila u shopingu!!! Nakon milijun godina... Isuse koliko sam bila sretna, ko malo dijete. Ostavila izdojeno mlijeko mužu i uputila ga što i kako. Naravno da je kasnio s obrokom. Kaže da je mali užasno vrištao; toliko da se ovaj sav izbezumio jer ga nikada nije takvog čuo. Pa sam si onda baš pomislila kako bi bilo da mu dajemo ad. Mali bi imao traume radi hranjenja. Dobro, malo pretjerujem sad, naravno da bismo se uhodali, ali da mu sad počinjemo davati ad bilo bi problema.
Zadnji put je prdica ustanovila da mali možda zabacuje previše glavicu iza, pa nas šalje na UZV mozga. Idemo sutra na to i kod fizijatra pa nam držite fige Imam osjećaj da će sve biti ok, ali opet, nikad se ne zna!
A ja odužila brate mili...
Ne znam kak ce bit,al cu veceras definutivno probat. Patronazna se slozila da probamo. Bit ce il to il dobiva tabletu za spavanje
Drzite fige da uioce hoce potegnut iz bocice jer to jos nije htio do sad..
Sortiraj odgovore
Najstariji