Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    17. Veljača 2016. 08:45

Jutro ekipa!
    Ja sam rodila malu noćnu kratko spavalicu, izgleda  ...njoj ne treba više od 7 h noćnog sna. Sinoć zaspala u 23:15, probudila se u 5, zaspala u 6, za 10 min se probudila i uspila se sama uspavat u krevetiću (weeeeee) i u 7:15 je već bila budna. U zadnje vrime, bez obzira kad zaspe, budi se oko 7.

Branchi, a šta ćeš... mogla bi pisat masu situacija vezano za nju što se izdogađalo otkad sam rodila, al bolje ne....

Dudecka, a daj...niko nije doša u babine? Baš bezveze. Nas je većina rodbine i prijatelja obišla, još par ljudi očekujemo i to je to. I Ema je bilia super na krštenju, smijala se svećeniku dok je govorio, nije bilo plača ni u crkvi, ni u restoranu, povremeno malo nervoze, al to je sisa rješavala

Lela29
    17. Veljača 2016. 08:47

Plavojka, nama je župnik reka da se kršenje ne plaća, a ako želimo dat prilog župi, da možemo. Mi stavili 300 kn u kuvertu. Pitali smo prijatelje koji su to prošli koliko su davali, pa smo se tim vodili.

jahanara
    17. Veljača 2016. 09:08

Jutro cure!

Mi zaspale oko ponoći, pa buđenje u pola 7. Papale i curka zaspala a mama od tad pije kavu i visi na internetu.

Nisam imala takve situacije sa prijateljicama od kad sam rodila. S onima kojima sam bliska imam odnos kao i prije. žalosno je kad se prijateljstva tako razvodne ili prijatelji okrenu leđa kada dođe do nekih životnih promjena. S nama je mužev najbolji prijatelj (koji mu je trebao biti i kum) prestao pričati kada smo kupili stan. Zašto, ne znam. Pretpostavljamo da se radi o ljubomori jer kad smo kupovali i rekli mu to, nije upitao ni gdje ni što ni koliko novaca, apsolutno ništa o stanu. Meni je i dan danas žao što je to tako, a muž govori da njemu nije jer se pokazao da uopće nije pravi prijatelj.

Dudecka i meni je to baš bez veze da vam nitko nije došao... pa pola sata su mogli naći za vas.

Znači za krštenje se daje koliko želiš, a kako je za vjenčanje? i kad se to plaća? prije ili poslije obreda?

Lela29
    17. Veljača 2016. 09:16

Jahanara, mi smo dali posli obreda.

Mi idemo bacit đir, obavit spizu... uživajte cure!

Branchi
    17. Veljača 2016. 09:18

Ja sam se u nekima razocarala, a vecina dodje svako malo ili me izvuku van hehehe....a bas to kak ste rekli, neki se odnosi valjda prerastu ili je vrijeme da se preispitaju.

Mi se isto budimo svaki dan izmedju 6 i 7, osim ako losije spava po noci, onda zadnji spavanac bude do pol9...
    Evo sad smo sve obavili i sjeli jest, cicao 8min i cori heehhe

Bumbo0809
    17. Veljača 2016. 09:48

Dudecka ne mogu vjerovat da vam nitko nije dosao u posjetu da vidi bebicu :/ meni su sveee prijateljice bile i to po par puta (neke kojima je zgodno). A cim dodjem kod mame-obavezno 1 od njih 4 koje su tu dodju i tad nas vidit.. Stalno sve prijateljice pitaju za slike i kako je. 
    Od rodbine nam je bila vecina,a za ove druge me nije niti briga! 
    Uvijek kazem da su mi prijateljice bitnije od rodbine tako daaa...
    Sto se tice krstenja mi nismo nista placali tako je rekao zupnik..samo sam ja (svom :) ) svetom Anti ubacila kn. (Muzeva zupa i je svetog Ante 💜)

Branchiiiiii cestitaj muzu rodjendan i lipo se provedite!!:)))

A sto se tice prijateljica Branchi i Lela- sad su vam pokazale kakve su i pokusajte se s tim ne opterecivat iako znam da nije zgodno... Al ako vi nista niste napravile da bi ugrozile taj odnos, onda se ne zamarajte.. A ako su se udaljile samo jer ste rodile-onda Boze sacuvaj!! Pa niste prestale zivit :/

Jahanara- evo krstim se i ne vjerujem da se muzev prijatelj udaljio jer ste kupili stan! Neka ga je sram sto se ne raduje s vama.

Ali ja uvijek kazem: ljudi se raduju vise tudjoj nesreci nego vlastitoj sreci! Tako da ako je tako kod vas, samo im nabacite osmijeh kad ih vidite i nek vide da vam je dobro bez njih, ti takve ljude grize! ;)

plavojka
    17. Veljača 2016. 09:50

Hvala cure za info, onda cemo i mi tako dati nesto za crkvu..
    Cini mi se da smo za vjencaje placali nekih 350kn ako se dobro sjecam (proslo vec skoro 5god)..

I dudecka, bas mi je zao za babine.. Nama su blizi ljudi poceli dokazit dan nakon sto smo dosli doma, a evo babine su nam jis u tijeku, ne prodje nikad vise od 5 dana da nam netko ne dodje. A vikendima primamo goste nekad u svije smjene, ujutro i popodne :))))
    Meni je malo i toga dosta, ne znam vise sto bi im pripremala, sve mi je dosadilo..

• Hrenofka
    17. Veljača 2016. 09:53

Dobro jutro curke! Kako ste proveli noc?
    Ja s budjenjima svakih sat vremena,pq cicanje pa uspavljivanje pa ponovo sve to isto. Iscrpljena sam,ne znam sto fa radim,al ovak cu prosvikat definitivno. Razmisljam ozbiljno da mu uvalim ad. Moje cice se raspadaju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.