Oliva dobro si to rekla, posebna vrsta samoce..naravno sa su nam bebe najbitnije,ali eto nismo prwstale zivit otkad smo postale mame... Ljutim se cesto sama na sebe jer se ljutim na to sto sam uviiiiiijek doma s Gabrelom :/ znam da je tako svim mamama pogotovo dojilicama da se tako izrazim. Al eto nekak bi jednostavno otisala u neku sumu il iz more i u samociii i prirodi popila kavu i uzivala da ne moram svako min skakat dodat mu igracku/dudu bla bla..
Ali ovaj period ce preeebrzo proci i moramo sto vise uzivati njemu! Jer ce doc vrijeme da nas nase bebe nece ovoliko trebat i to me punoo rastuzuje :(
P.s. mis zaspao ima 20 min,a uspavljivala ga 2h! Spavalo mu se samo takoo.
U 7,30vec krenuo spavat u autu,al mu nisam dala i dosli doma,a on kao zeko ociju otvorenih!
Nenana pridruzujem se zeljama za ozdravljenje tvoje mame!
Kuma mojoj T ce biti nasa prijateljica s kojom se vidjamo svaki tjedan s cujemo se skoro svaki dan.
Bas smo danas bilo kod svecenika i dogovorili za 9.4. Tad cemo se i vjencati jer smo sklopili gradjanski brak dok sam bila trudna. Imat cemo rucak u restoranu. Otprilike 35 ljudi.
Renata gnjavila sam te nedavno o kilazi, al moram te jos pitati. Znaci T po nasem vaganju, mi pa onda s njom, nije dobila na kilazi vec 2 tjedna. Pa me to bas brine. I stvarno sam postala opterecena s njenom kilazom. Mislis li da bi trebali pocet sa ad-om?
Sorry sto davim.
Nenana, kazes bolest se vratila... znaci mama mu je vec jednom pobijedila? I drugi put ce.... uvjerena sam u to.... samo hrabro i pozitivne misli!
Mi cemo krstitke raditi nakon Uskrsa, a kuma ce biti zena od vjencanog kuma. Ne vidimo je cesto jer zivi 100-ak km od nas, ali uvijek ju je zanimalo kako moja trudnoca napreduje, kad se N rodio uvijek pita za njega i slikice da joj posaljemo. Znam da je ona osoba koja do kumstva drzi i to cijeni. I kada smo vidjeli njen izraz lica istinske srece kad smo je pitali za kumstvo znali smo da nismo pogrijesili.
Sto se tice prijateljica- svjesne su da se meni sada motaju druge stvari po glavi, zivim drugaciji zivot od njih i imam druge obaveze i prioritete. To postuju pa zato i za onih par puta sto smo se vidjele puste mene da se ja ispricam o N (nekako je to jace od mene) , a onda se posvetimo njima. Iako ako zele moje misljenje o necemu ili savjet jave se, pitaju i znaju da cu im pomoci ako mogu. S druge strane, neke frendice s kojima sam se udaljila jer su dosle obaveze... zivot opcenito, su dobile bebu otprilike kad i ja, s njima sam se sada povezala jer smo u istoj fazi zivota i prolazimo kroz iste stvari. To nas je povezalo.
Svaka 2h 1,5h cak sam ju na busu stavila pa je njurgala okrenem pocne cvilit i moram dat cicku 😳😳 U 7cu bit zombi!! Pa kae tak gladna. Po danu prodje cak 3,4h kak ne jede !!
Nenanaa, drzim fige da ti mama bude bolje.
Mojoj je kuma moja starija sestra, već vidim da ce njih dvi imat posebnu vezu u zivotu. Sestra nema djece, a ema je prva beba u obitellji s moje strane, moji su ludi za njom.
a sto se tice frendica, bolje da ne govorim...moja najbolja se toliko udaljila, malu je vidilla doslovno 3-4 puta, nije bas zaintetesirana za nas i uzasno me to smeta.. Ali zato me druga ugodno iznenadila, s njom sam prije jednom tjedno pila kavu, sada cesto svrati, pita za malecku...
Mi se upravo nunamo, sinoć je jedva zaspala u 23:15, mislila sam da cu probit na mozak, od 9 sam je uspavljivala, satrala me. Probudila se u 5, odlicno!
Jutro mameee!
Lela ja imam slicnu situaciju ko ti, s najboljom frendicom...a sta reci.
Cvarak mozda je muce zubici i ako je samo cica umiri daj joj, ali onda ce mozda joj vise prduckat...kad se jan budi svakih sat, onda ga ununam pa zaspe jos ili se prvo malo igramo pa nunamo ili cica kasnije.,drz se, znam kako ti je 😑
Mi imali ok noc, spavao 2.5 pa 3.5 sata u kindacu na trbuhu pa smo se malo igrali, nunali i papali i onda jos sat i pol u krevetu. Dragom je danas rockas pa radim tortu 💕
Jutro mame!
Dominika smo krstili s nepuna 2 mjeseca, bio je supre, prespavao je obred (20 minuta) i pola ručka u restoranu. Kumovi su mu muževi prijatelji s mora. Vidjeli su ga jednom prije krštenja.
Osim na krštenje nitko još nije došao do nas vidjet malog, ni prijatelji ni rodbina. Većina je kao zauzeta stalno, a neki se ni ne javljaju, ni pitaju kako je.
Vikendom odemo do jednih ili drugih bake i dede (10 ili 20 minuta od nas).
Neznam sta je al svakih sat i pol dva... Eto je ni trbuscic nije pomogo ...sad mi se sefica smije joj joj sad je dobila batina poljupcima 😝😚😉
Jutro mamite! I moj brunci je zadnjih noci u nekom ludom ritmu, budjenje svaka dva, tri sata.. Al ajde, nevu se zalit, bar nesto odspavamo..
Nocas se nacicavao sto godina, zaspao u pol 12, budjenje u pol 2, jeo ravno 4 min i zacorio, pa budjenje malo prije 5, tu je duze cicao, jedno 20min a to mu bas i nije obicaj po noci.. I sad se zbudio u pol 9.. Kad ovak citam, i nije tak lose ;)
E, koliko kosta krstenje? Mislim na o koliko se placa u crkvi?
Sortiraj odgovore
Najstariji