Moj se u nosiljci nekad nervozi dok ga stavljam, ali se umiri čim izađemo van. Sve promatra i brzo zaspi. Inače, za bebu je jako loše da je okrenuta prema van. Nogice su u krivom položaju i loše je za kralježnicu, čak i na kratko.
Zara bebica ti super napreduje, onako po ps-u...ima dobar razmak između podoja i po meni se sve čini ok, to što ima popodnevno ludilo, kako bi se reklo, ne mora značiti ništa jednostavno je takav, inače čak i često dojenje u popodnevnim satima može dovesti jednostavno do prestimulacije, onako više ne zna što bi, nije gladan, možda je i pospan..ima ohoho razloga za tako nešto. Koliko sam skužila skok ste navodno prošli jer preko tri mj jel? Dal je uopće jeo tu lijevu ovih dana ili ju skroz štediš? Pokušaj mu je davati da ga zavaraš, znači ili u nekom polubudnom stanju dok se tek budi ili jednostavno štelaj predvečer da obavezno jede tu, moraju se i jedna i druga prazniti da bi se tako i održala ponuda i potražnja. Izdajanje nema neke logike jer vrlo brzo se navuku na bočicu s obzirom da je to sasvim drugi način gutanja. Ovo za popodne ako počne protestirati daj u podoju jednu i drugu i pokušaj ga uspavati, nisi napisala da ima popodnevni spavanac? Inače po noći ti super spava i rijetko koja mama dojene bebice se može s time pohvaliti!
Moram ovako pisati nadam se da cure neće zamjeriti, ali nešto mi ne štima u privatnim porukama...
Evo da se i mi javimo, bili na 4-mjesečnoj kontroli jučer, Stella ima 6830g i 63,5cm. Komad bebe! Preživjeli cijepljenje, zaplakala, uvečer malo temperature ali nisan joj spuštala, jutros se već ludira po baby gymu ko da ništa nije bilo.
Rođena je 5.10., tri dana prije termina, sa 34306 tj. udvostručila je težinu sa 4 umjesto 6 miseci. Proždro mali
Moja pedijatrica je cila neka skulirana, kaže da se ne sekiran oko nogice, da se ne može ispraviti skroz dok god beba ne počne hodati i svojom težinom pritiskati stopalo. Ona smatra da ne tribaju nikakve dodatne vježbe kod fizijatra, da je dosta to šta radim kući. Za vrat je rekla da je to skroz malo nakrivljenje i čisto da joj masiram mišić nakon kupanja i jednako stimuliran igrom obje strane.Koliko sa odahnila, toliko sam i malo skeptična...ali budemo je poslušali pa ćemo viditi kako se razvija situacija.
Inaće ode kod mene je danas ludilo od vrimena, nevera s krupom, baš sam tužna jer sam mislila prošetati s njom do tisak trafike, stigle nam platnene pelene
Jutro mame ☺
Branchi Jan je roden ravno mjesec dana prije Iana hahah ja sam rodila 1.11 i sad si sve razmisljam da mali nikada nece slaviti rodendan na taj dan kada je roden, svi idu na groblje a da mi festamo nekako mi je glupo 😐 imao je 3180 na porodu a cijelo vrijeme su govorili da je zaostao, pa smo mi molili Boga da ima preko 2500 da ne mora u inkubator tako da smo se iznenadili koliki je bio. Jeste vi mame cule da bebe sa 6 mjeseci tek udvostruce tezinu od poroda? Mi smo vec sad sa 3 mjeseca ju udvostrucili? Sto se tice muza, dobar je hoce sve napraviti samo mu ja moram reci, nekad i vise puta da to napravi, ali spasio me kada smo mali i ja dosli doma. Ma kakav Solin Vrapce je zakon hahahah 😂😂😂 kad poludimo ostajemo u istom kvartu 😝 ashley sa koliko mjeseci bebe mogu na plivanje? Ja bi sa Ianom rado isla pogotovo radi te zalezanosti, cula sam da je to plivanje super za motoriku beba?
Megi super za mjere 😀
Ti si nam isto u kompi za rockas, vec imamo 1,2,3 i sad 5.10 😎
Ian nama je baš to pedijatrica sad komentirala, da se udvostručila, a inaće je to sa 6 mjeseci. Zato i nije zabrinuta za zaležanu nogicu, jer dobro napreduje, na trbuhu diže glavu ko mali periskop hahahah, bacaka se nogama...sve osim okretanja, to nikako savladati.
Branchi da imamo baš dobar niz, ima neka beba od 4.10. da nam popuni prazni hod? Al će biti čestitanja po klokanici ako budemo još sve aktivne na forumu
Sortiraj odgovore
Najstariji