Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    10. Veljača 2016. 12:58

Zara moj brunci mi isto nekad zna tak radit show predvecer i recimo za zadnji nocni podoj, pocne full stenjat na jednoj cici i pljuckat ju pa natezat.  Onda ga prebacujem na drugu ali sam zapravo skuzila da se tako dok reve na cici naguta full zraka i da ga samo moram dici par puta na podriguvanje. Nakon toga je mir.

Ashley
    10. Veljača 2016. 13:07

što se tiče tog udvostručenja kilaže sa 3 mjeseca, mislim da je krajnji rok da beba treba udvostručiti svoju težinu sa 6 mjeseci inače preslabo napreduje...tako nekako, ali nisam neki stručnjak.
    Bono je isto sa tri udvostručio + još malo sitnog (150g više), a narasao 17.5 cm od rođenja

kneginja
    10. Veljača 2016. 13:15

dan žene

kiša...kiša..kiša...koji shit..jos sam samo 3-4 dana kod stare...a sunca neeeeeeema :(

OLIVA ja i ti smo rodile izgleda isti dan :) 23.9. ja sam u 9.30 ujutro 

Ženske jle planirate sta za vikend..mislim dan zaljubljenih i tak to haha
    Meni imužu je na valentinovo bas i godišnjica veze...pa cemo malo do Splita...bebana će na čuvanje kod tete..a mama i tata idu malo u zivot ;)

Ni kod nas jos nema zuba ni blizu...a muce je jaaaako...bas mi je žao....al i dalje ona ne plače(osim jedne večeri)..nego trpiii..stenje...neko žilavo malo stvorenje...valjda je na tatu tako izdržljiva...jer mama je teška razmaženka hahaha Čak je i one uzasne grčiće..doduse kratkotrajne..izdrzala bez suze..smao stiskanje i trpljenje :D duša moja

uzivajte u danu...ja ne znam kud bi sa sobom...inače dosadu prikratim kuhanjem i klopom..ali danas post..pa i od tog nista....POčet ću heklat od dosade hahhaha

nenana
    10. Veljača 2016. 13:47

Bok curke..

Mi sinoć papali kao i uvijek u 20:30 pa spvanje do 00:00 inače do 2 ili 3 odvali..pa opet buđenje u 6 pa je zaspao na sat vremena..meni je problem što ja jaaaako teško zaspim tako da mi je i ovo jako teško..

Ashley hvala, ali eto jučer smo u Babycentru probali ergo performance-najlaganiji i najprozračniji, za sport i rekreaciju :)..baš nam je bilo super..malo prošetali po centru..popili kavu, a on je bio odličan :)

Ivek samo ti njega polako uključi, odi peglati u drugu sobu pa njih malo ostavi..ja sam svome rekla da se moraju povezati i da ne može drugačije nego da budu sami i odmah je prihvatio..biloo mu je strašno teško na početku jer sam baš imala strašle probleme s dojenjem pa je on to proživljavao skupa s nama, ali sad je za svaku pohvalu..pomaže na veliko i za vikend uskoči za hranjenje po noći ili ujutro da ja malo produžim san..kupa, presvlači, hrani, igra se..npr ja kuham ručak on njega zabavlja i tak, svaki dan, ali isto ga panika ulovi kad krene plač, ali kad su sami snađe se!

Od vitamina za koljena pijem tekući odd twinlaba kaocij,d3 mg i cink.inače to je za djecu ali te kombinacije nema za odrasle pa ćemo vidjeti..

Mame na ad kad mislite prijeći na dvojke?

Što se tiče termina mi smo očito jedini baš na termin 2.9...pred porod, par sati prije procijenili 3700, a rodio se točno 4000, 51CM. Mala precizna djevica, točno na termin i točno 4kg :) još da je bio 50cm stvarno bi bio poseban!

Nama se isto crvene obrazi, ali od zuba ništaaaa..

Fluffy2
    10. Veljača 2016. 13:54

Ineska  vidis i mome se crvene obrazi zadnjih 10 dana, kao 2 crvena kruga ima, nisam uopce povezala da bi moglo bit do zubica, a vruce mu nije to sam izbacila kao moguci razlog..

Ooo da ja sam itekako svjesna da imam super dijete koje miruje i ne place i svaki dan zahvalim Bogu na tome 

E da i moj radi motoricki sve kako treba osim sto se jos ne okrece, valjda mu drob smeta koliki je ahahah

Fluffy

Sanjarica
    10. Veljača 2016. 13:58

I mi smo 6.10.... Jos fali neko 04.10... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    10. Veljača 2016. 13:59

kneginja eto ga, znala  sam da je netko baš rodio kad i ja :) moja je malo starija, rođena 2 sata poslije ponoći :) rođendankinje su ondak i baš prave jesenske, na prvi dan :)

asti miša za udvostručavanje težine..moja bi onda trebala imat 9 kila sa 5,6 mjeseci, a ne bude :D jedino ako se od tikve malo udeblja kad joj krenem davat :D

i mene ovo vrijeme baš nervira, stalno doma..svisnut ću :P jedino što ona fino spava kad je ovako kišica :)

e cure da vas pitam, jeste li  primijetile da vašim bebema pulsira ona gornja, velika fontanela? ja joj stalno to uočavam, često kada plače ili se smije baš jako..čitala sam po netu da je to skroz normalno, ali meni svejedno malo spuki izgleda :P

Ryanne
    10. Veljača 2016. 14:02

Cure, kakve stolicu imaju vase bebe?
    Moja u zadnje vrijeme ima onako ful glatku, sluzavu i smrdljivu. Nema vise onih komadica "sira" kakvih je znala imati. 
    Jel to od puno slinjenja, zubica, spremnosti na dohranu ili neceg desetog?

Sanjarica
    10. Veljača 2016. 14:52

Ryanne i moja ima takvu stolicu...nisam se brinula...mislila sam da je to noramalno?

Imam pitanje...sutra bi maloj dala tikvicu da proba...sad neznam jel se kuha sa korom i takva izblenda ili bez kore? Mozda glupo pitanje ali bas neznam...tnx... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    10. Veljača 2016. 14:55

Nenana kad se uopce prelazi na dvojku, ja sam isla s tim da je jedinica do 6-og mj. Ja sam s Novalaca presla na Aptamil i puno mu je bolja stolica, prije svako drugi dan a sada svaki i skroz je mekana skoro kao proljev, a prije je znala bit tvrda. Smrdi ajme :)

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.