Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    10. Veljača 2016. 09:02

Bumbo jel ti bar preko dana kako spava? Moja jučer sve skupa 4,5 h, nije ni čudo što je po noći ko sova. Dok po danu nije spavala, tukla je noć u komadu, od 22 do 06. Ovakav ritam je imala sa misec ipo dana.

Branchi
    10. Veljača 2016. 09:07

Mi smo za nas imali ok noc hehe....zaspao prvo u 21, budjenje oko 23 i papanje, pa budjenje nesto prije 3 i papanje pa vec ono 4.30 ali onda sam ga samo ununala i onda papanje oko 6 pa smo se kravili do pol8 u krevetu- on se igra s igrackom a ja jos dremuckam pol sata

Danas nista od setnje, pljusti vani ko ludo 😑

renata6
    10. Veljača 2016. 09:07

Jutro svima!

Bumbo zaista ovo je teško izdržati, kako je preko dana, kad ti ide navečer spavati, kako jede to zadnje cicanje?

Zara idemo ispočetka, koliko je beba stara, koliko podoja, koji razmak između, piši sve...inače im je  jedna omiljenija od početka ali ovo nije ništa što se ne da srediti, nema potrebe za dohranom.

jahanara
    10. Veljača 2016. 09:13

Jutro cure!

Mi smo spavali od pola 1 do pola 7, hranjenje i malo je jos drijemala i digli se oko pola 8. 

Tako bi htjela da navece ide ranije spavati ali nikako nam to ne uspjeva.

Moja bas i preko dana ne spava nesto super, vise bi rekla da drijemka. Nije to cvrsti san. Najbolje spava kod moje mame. Vodit cu je k njoj na spavanje.😂

Sto se tice termina, bio je 23.10.i tad me uhvatili lagani trudovi a princeza stigla 24.10.

Fluffy2
    10. Veljača 2016. 09:19

Nama termin 30.9., rodila 3.10., mali imao 500 g vise nego je procijenjen, cisto sumnjam da je toliko natukao u 3 dana sto je prenesen hahaha

Ajme maluh grizlija odmah sam se sjetila svojih muja uffff drzite se mame!

Bumbo u centru sam Solina ali selim se brzo opet u St :) Inace tu je super za bebe. A Kastela ni neni nisu draga :/

Mi spavali od 9 do 7, pojeo pa do 9. Al on preko dana skoro nista ne spava.

Fluffy

ivek 30
    10. Veljača 2016. 09:28

Evo i nas drage curke! Mi smo impae dobru noc, zaspla je oko 20:30 pa se nesto meskoljola oko pola 12 i dala sma joj dudu, pa smo papali oko pola 1 i sliejdece budjenje je bilo oko pola 5 i sada smo se probudile oko 7:30 i mazile se i valjale u krevetu do 8! Naravno cicale smo vec 2 puta po malo! Sad je opet zaspala a ja odo rezati lignje i kriumpir, danas ce biti fin rucak!
    Jucer sam muza navecer ukljucila, tj. Dala sam mu sat veemena Lauru da ja u miru priprem veceru, i ona je bila nervozna, ali ispjeli su se nekako njih dvoje dogovoriti! Puzevim korakom, ali budemo uspjeli!

Lela29
    10. Veljača 2016. 09:34

Fluffy, malo sutra je natukla toliko u 3 dana   moja je procijenjena na 3700, rođena sa 4010, amo reć u terminu, a ja stalno molila Boga da ne bude velika, da je lakse izbacim  prva misao kad sam je vidila je bila "u p**** materinu kolika je" hahahaha...nisu mi ni tribali reć  da ima preko 4 kg.

jahanara
    10. Veljača 2016. 09:53

Bravo Ivek! Malo po malo i doci ce to sve na svoje!

Lela moja je sa mjesec dana imala koliko tvoja pri rodjenju. 😉
    Sto se tice procjene tezine na dan termina su je procjenili na 3400 a rodila se sa 3370. Tocni su bili. A cula sam da su znali i po cijelu kilu fulati.

Sanjarica
    10. Veljača 2016. 09:54

Jutro cure... Ovdje trebala bit kisa danas i sad se dignem a ono sunce sija....milinaaaa... 

Sta se tice termina nama je bio 29.9 al je moja mala ljencina dosla tek 06.10... A sta se tice kilaze meni su cijelu trudnocu govorili da imam vecu bebu....i to jutro prije nego se po noci rodila sal bila na detaljnom uzv i kaze mi gin da je beba spremna i bome velika...da ima sigurnih 4 kg a vjerovatno i malo vise... A moja mrvica se nakraju rodila sa svega 2970gr... Eto koliko su fulali... 

Moram pohvalit svoju curku, bili smo sinoc na tom djecjem karnevalu i bila je super, sve ju je zanimalo, stalno je vrtila glavicom okolo i svima se smjeskala... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.