Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    10. Veljača 2016. 19:09

Renata znas ohrabriti! Hvala samo je dojena beba. Rodjena sa 3370, a izisli sa 3200. Danas vagana u narucju ima 5600.

renata6
    10. Veljača 2016. 19:20

jahanara

Renata znas ohrabriti! Hvala samo je dojena beba. Rodjena sa 3370, a izisli sa 3200. Danas vagana u narucju ima 5600.

ajde piši koliko podoja danju,koliko noću, razmak između i koliko je dugo na cici vremenski po podoju, u podoju jedna ili obje?

Cvarak
    10. Veljača 2016. 19:53

jahanara

E moja je rodjena sa 3660 izadla sa 3440. Al moja sad ima 4 mj beba!! I dojim na zahtjev! 

Hvala vam curke 👏🙆🏼🙆🏼💞

Plavojka neka neka Bruci je kandidat 😁

plavojka
    10. Veljača 2016. 19:10

Cvarak bravo za cicoljupku! Brunci namiguje i staje u red za upoznavanje ;)

I slazem se sa curama, nekada je stvarno dobro dva put razmislit, vjerujem da bebice na neke stvari nece odmah reagirati, ali mozemo ih zaribati za kasnije!

nenana
    10. Veljača 2016. 19:11

Fluffy baš tako ću i napraviti..a uz njega neka fino polako papa dohranu i bude super..

Cvarak bravo na mjerama, prava curka

nenana
    10. Veljača 2016. 19:28

Janhrana pa vi ste tek tri mjeseca tako da se nemaš kaj brinuti..ako danas ima oko 5600 sa 6mj će sigurno poduplati porodajnu :)

kris555
    10. Veljača 2016. 19:52

Cvarak, imas pravu curku! Drzim fige da izostane reakcija na cjepivo;) Mi smo mrsavi, sad s 4 mj je imao 6500 i 64, al ok rodjen je s 3010 tak da mislim da je ok..

Ja sam mislila da on nikad neće znat sam zaspat, prvi put je to mojoj mami uspjelo.. Pustila ga je da se izmori i kad bi zaplakao pomazila bi ga i otišla. Vjerojatno i oni kuže već sad kaj kod koga pali.

ivek 30
    10. Veljača 2016. 20:26

Moja je na sistematekom sa 4 mj imala 6140 g i 63 je bila dugacka! Rodjena je sa 3650 g 50 cm  a izasli smo iz bolnice sa 3610, hehe, tako da je i moja mala glistica! Sada ima 4 mj i 2 tjedna tako da imamo vremena poduplati tezinu!

Cvarak
    10. Veljača 2016. 20:30

Joj ja onda imam buhtlicu malu 😁Znam da su i od Branchi,Plavojke i sove mali bumbari ;))  mene pita dr jel mozete vi nju nosit hehhe kad je vidjela mene kak izgledam jadno ko spadalo ,blijeda sva bez sminke hahaha

Fluffy2
    10. Veljača 2016. 22:09

I moj je bumbar, on je u rodilistu s 4020 pao na 3700 a nakon 2 tjedna je to vratio. S 3 mjeseca je imao 6950 a sad jos nismo bili na kontroli ali mislim da ima puno! Dobivao je jednako i na sisi i na ad-u. Isto mi je tezak ajme jedva ga nosim.

Kriss bravo za mamu, moj je imao takav tretman od pocetka ali sa mnom. Da se moju mamu pita bio bi ovisnik o rukama i nunanju. Ona ga bas voli razmazit a mene to zivcira :)

Mamice ugodnu noc zelim!

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI