Cvarak bravo za cicoljupku! Brunci namiguje i staje u red za upoznavanje ;)
I slazem se sa curama, nekada je stvarno dobro dva put razmislit, vjerujem da bebice na neke stvari nece odmah reagirati, ali mozemo ih zaribati za kasnije!
Fluffy baš tako ću i napraviti..a uz njega neka fino polako papa dohranu i bude super..
Cvarak bravo na mjerama, prava curka
Janhrana pa vi ste tek tri mjeseca tako da se nemaš kaj brinuti..ako danas ima oko 5600 sa 6mj će sigurno poduplati porodajnu :)
Cvarak, imas pravu curku! Drzim fige da izostane reakcija na cjepivo;) Mi smo mrsavi, sad s 4 mj je imao 6500 i 64, al ok rodjen je s 3010 tak da mislim da je ok..
Ja sam mislila da on nikad neće znat sam zaspat, prvi put je to mojoj mami uspjelo.. Pustila ga je da se izmori i kad bi zaplakao pomazila bi ga i otišla. Vjerojatno i oni kuže već sad kaj kod koga pali.
Moja je na sistematekom sa 4 mj imala 6140 g i 63 je bila dugacka! Rodjena je sa 3650 g 50 cm a izasli smo iz bolnice sa 3610, hehe, tako da je i moja mala glistica! Sada ima 4 mj i 2 tjedna tako da imamo vremena poduplati tezinu!
Joj ja onda imam buhtlicu malu 😁Znam da su i od Branchi,Plavojke i sove mali bumbari ;)) mene pita dr jel mozete vi nju nosit hehhe kad je vidjela mene kak izgledam jadno ko spadalo ,blijeda sva bez sminke hahaha
I moj je bumbar, on je u rodilistu s 4020 pao na 3700 a nakon 2 tjedna je to vratio. S 3 mjeseca je imao 6950 a sad jos nismo bili na kontroli ali mislim da ima puno! Dobivao je jednako i na sisi i na ad-u. Isto mi je tezak ajme jedva ga nosim.
Kriss bravo za mamu, moj je imao takav tretman od pocetka ali sa mnom. Da se moju mamu pita bio bi ovisnik o rukama i nunanju. Ona ga bas voli razmazit a mene to zivcira :)
Mamice ugodnu noc zelim!
Fluffy
večer curke :)
FLUFFY ma lako bi i za cjenu mlika da je i skuplje...ali onaj smrad...nesnošljivi smrad...ma moze mi bog rec da je to nesto zdravo ja garantiram da je to uzas sami.
A za kravlje...vidit cemo...neko je spomenio kozje..imat cemo i to vjerovatno..ali tek to uvodim iza 6 mjeseca..mic po mic..uz promatranje i tako to..naravno da necu sad dat bocu i ajmo :D.prvo sad moram dobrano ispitat kod koga cu zimat...otic vidit dal je domaćinstvo čisto..bla bla bla...malo provjerit dobavljača-
a to dal je pametno ili nije...jbga nisam imala tu srecu da mogu dojit...to bi bilo najpametnije....a ovaj ad....riječi nemam...
Iskreno..ne znam kakve posljedice mlijeko moze ostavit na djete...opet cu rec da nas je 5 u mame i da imam 17 nećaka..da su svi jeli nakon 6 mjeseci i kravlje mljeko (domaće) i evo stvarno svi zivi zdravi..fala Bogu,imamo jednog jedinog alergičara..i to samo na neke biljke. a da ne pričam i o svim ostali ljudima koje poznam...s kim god pričam jeli su mlijeko naj rnorlmalije.Mislim da je i većina vas mama tu :)
e sad nije ovo reklama da se daje.,..boze sacuvaj...samo pokusavam malo dočarat kolika se fama danas radi oko tog uvodjenja svega i svačega....Ima ziher dobrih stvari i novih saznanja...ali ja sam uvjerena da je masa toga samo pomodarstvo i podosta neutemeljeno...
to je moje misljenej...i ne namecem ga nikom..samo ga iznosim.Ovo sve skupa ne znaci da moja mala nece ziher bit alergična..mozda oce...ali to cemo vidit...polako i oprezno
Primjer moje kume koja me uvjeravala da sam luda sta necaku(generacija njenog sina) dajem vodu iz pipe...jer ce mu bit ovo ono..ona je iskljucivo do godinu dana davala vodu pročišćavanu u Briti (koja je tih dana bila hit i svi naivci su je kupili kao jako zdravu stvar),nakon sta je krenio u vrtic...i počeo silom prilika pit normalnu vodu....nema kozne bolesti i komplikacije koju dite nije dobilo.Otislo je toliko daleko da je moja kuma zakleti ateist otišla molit Gospu u Međugorje da joj ozdravi dite.Naravno jos je trajalo neko vrijeme dok se valjda organizam nije izborio i naviknuo..dite se napatilo..a mama je dan danas zbunjena kako joj je jedna tako fantastična stavr,savjetovana od strane jako pametnih ljudi, kao Brit pročišćivač mogao zagorčati život....
sve cemo znat uskoro u svakom slučaju.
JA i buba smo dans legle u 3 popodne i zaspale do 7.30....mislim da cemo veceras obe noćarit :D
uzivajte...noćka :D
Sortiraj odgovore
Najstariji