Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    10. Veljača 2016. 15:04

Fluffy na Novalcu AC piše da je do 12mj ali mislili smo na običnu dvojku prijeći..pa zato pitam..

Sanjarice ja koru ogulim i tikvu narežem na kocke i stavim u vodu, kad zakipi nekih 20min kuham..provjerim s vilicom dal je mekana..danas nam je bilo 4 dan tikve..on to probrlja par žličica i neće više..vidjet ćemo kako ćemo dalje..sutra kuham proso

kris555
    10. Veljača 2016. 15:09

Ryanne moj ima mekanu stolicu, zadnjih ne znam koliko je već i sluzava (prehlađen je bio i sad još uvijek ima šmrklji u nosu pa proguta pa sam zaključila da je zato) plus ziher će mu zub izbit, baš sam danas skužila da mu se obraz crveni, šake trpa nenormalno u usta i plačljiv je više nego inače (ako je to uopće moguće), tak da stolica moguće da i zbog zubića je takva sluzava, al je žute boje.. Ja sam mislila pošto ćemo uskoro 5 mj navršit probat opet s kašicama, doma imam gotovu od brokule al sumnjam da će ju htjet pojest pa sam mislila mozda od jabuka domaćih mu skuhat i malo svog mlijeka ubacit možda će tak prije prihvatit..

Oliva4
    10. Veljača 2016. 15:12

ryanne i moja imala takvu stolicu danas, ali ima onih malih sirića.. :D možda je radi zuba..nemam pojma, malo je kiselijeg mirisa :P

sanjarice mislim da bi se možda trebala ogulit, na kori svakakvih pesticida bude, pogotovo sad su izvan sezone potpuno tikvice pa pretpostavljam da je bolje ogulit ih :))

kris555
    10. Veljača 2016. 15:17

nenana to vam je prva kašica? 

Btw moram pohvalit svoju bubicu, jučer i danas sam uspije zaspati u kindaču, dudu mu dam, pokrijem ga i zaspi. Mislila sam da se to nikad neće dogodit 

Cvarak
    10. Veljača 2016. 15:26

Mi smo bili na pregledu i pikici! 

Sa 4 mj i tjedan dana imamo: 
    7760gr i63,5 cm glavica 41.
    Rekla pedica prava beba i da ju dojim do 6mj ako ne mislim ic ranije radit i da super napreduje! Sestra mi je rekla da joj sa 5,5mj mogu ponudit voce,povrce da se malo privikava ali vidjet cu! 

Dobili 1 pikicu u guzu malo zaplakali al cim smo se obukli i izasli van prestali smo plakiti!! Bas sam ponosna. 

Stavila sam joj ofma onaj hladni gel i evo sad smo na cicki odma. Nadam se da nece bit reakcija nikakvih!

kneginja
    10. Veljača 2016. 15:34

mi smo isto na ad---i kod naseg (NAN) se na dvicu prelazi sa 6 mjeseci..

iako moja velika zelja je da to nikad niti e proba....mi cemo sa 6 miseci pokusat uvest prirodno mlijeko...samo jos da definiram nabavljača,neko domaće....do tada ce vec imat dva obroka krute hrane ako Bog da...a sanjam dan kad vise necu davat ovaj shit...

znam da se u tim nekim prepametnim tablicama ne preporuča mliko prije prve godine..ali meni je to u najmanju ruku suludo...al to sam ja...znate već hahaha
    kod nas svakako nije nista po "pravilima"..tako nece bit ni ovo

neko je spomenio ona obecanja o tisucu eurona za svako djete.....dajte koke nije valjda ijedna popusila tu priču  :D 
    pa nisu lopovčine (ne samo ovi, svi su oni isti) niti ministarstvo oformili za demografsku obnovu...a velike priče o tome....ma ja na to sve kazem samo pljuc!

Branchi
    10. Veljača 2016. 15:36

Cure takva im je kakica od zubica, ne brinite. 
    Nama je jedan full vani, drugi krece heheh

Kris super za spavanje, mastam da cemo i mi tako.

Cvarak curka je komad pravi! Jan joj salje puse 💕

renata6
    10. Veljača 2016. 16:03

Bumbo je ok je, probaj tako raditi preko dana da ga malo više izmoriš ili poslije ovog zadnjeg popodnevnog spavanca pa možda se umori pa će biti i bolji san.

Cvarak znači i ti imaš bebu zmaja! Pravi je cikaroš nema šta!

Fluffy2
    10. Veljača 2016. 16:16

Nenana ja sam presla s AC na Novalac 1 cim je napunio 3 mjeseca. A sad ne znam za dalje nisam niti gledala s ovim Aptamilom 1 do kad je.

Kriss i Cvarak super vijesti!

Kneginja mlijeko em sto smrdi em sto je skupo, bankrotirat cemo! Ja cu njemu s 5 mj pocet uvodit drugu hranu.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.