Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    10. Veljača 2016. 09:57

On preko dana zaspe 2 ili 3 puta po 45 min. Znaci to nije spavanje koje bi mu moglo poremetiti nocno. Kuzila bi da previse spava po danu pa ne moze po noci. Npr.jucer je spavao 2 puta oreko dana. I zadnji put se probudio u 15:30. I zaspao je za nocni san u 7:45 (nije dulje mogao izdrzati).
    A inace ga svaku vecer u isto vrijeme dojim. To bude 20:00 il 20:30 zavisi jel to noc kupanja koje je u 8. (Kupa se svako 2.vecer) .i ako slucajno zaspe tokom sisanja (govorim i tom za nocni san) ja ga malo stipkan po obrazima i nosicu da jos papi. 
    Dok je manji bio odvalio bi 5-6-7h u komadu 1.san. A vec zadnjih mj dana,ako ne i vise nema sanse. Totalno drugacije dijete sto se spavanja tice.  Dosta me nacicava kao da je neki skok(cini mi se da ce mi puknit nekad). 

Jel moguce da je to sve od zubica?
    Pedica je rekla da mu kakica smrdi na kiselo zbog zubica (to je nekih mj dana tako). I da su mu desni dosta nabubreni,ali nema pravila kad ce izaci.

plavojka
    10. Veljača 2016. 09:57

Ivek bravo, svaki korak je super! Samo nek se oni vjezbaju!

Bumbo drzi se zeno! Stvarno ne kuzim sto vam se to dogadja, ali nadam se da ce brzo prestati!

Jahanara mi isto idemo kasno spavati.. Kao legnemo mi negdje iza 22:30 ali onda krece njegovo nacicavanje pred spavanje pa najcesce zaspe oko pol 12..

Nocas smo se opret dva puta budili za papanje, tako da smo spavali 2+4+2 sata pa onda jos malo manje od sata nakin zadnjeg hranjenj kad je kunjao pored mene.. Ali super mi je to sto on tak kad se probudi jest kroz noc pocica i odmah zaspe.. Nek se barem to nastavi!

Menije termin bio 14.10. ali je ljenivac stigao 22.10. :)

flora2
    10. Veljača 2016. 10:07

Jutro, evo mi se ustali u pola 9, inače smo budni u 6. Ovaj sam mu put prvo promijenila pelenu u 6 i onda dala cicati pa je zato zaspao. Opet želi spavati na trbuhu, ali se na boku budio svakih pola sata.. Svaka je noc drugacija.

Zadnjih dana mu je sve zanimljivije od dojenje, samo zuji okolo i okreće glavu dok drži dojku. :D 
    Što se tiče tate, bio je kod kuće tri tjedna nakon poroda i apsolutno je sve radio. Čak mu je prvi promijenio pelenu, nokte odrezao i kupao ga. Mene je bila više trta jer je D bio baaš malena beba. Jako sam ponosna na njega, a svi su iznenađeni kako muško hoće sve raditi. Ali, živimo u takvoj sredini. Povremeno sam vidjela po njemu da je nesiguran i uplašen, ali je to dooobro skrivao kako bi meni bilo lakše. :-))

Branchi
    10. Veljača 2016. 10:09

Ivek super si to pokrenula, malim koracima 😊

...jan je u 37 tjednu mislim imao 3500 gr pa kad se rodio sa 4010 i 52 cm, nije bilo nis cudno hehhe...babica je prokomentirala da je vec spreman za vrtic 😀

On preko dana spava max dva sata kad se sve zbroji....i to je najduze u setnji pa me bas zanima sta ce danas kad ne setamo....jednostavno mu ne treba puno sna. Sva sreca da jer nije ni mrzovoljan ni kenjkav

...iako sad nesto dremucka, bas me zanima koliko ce potrajati

Lela29
    10. Veljača 2016. 10:15

Branchi, Jan ima blizanku u Splitu, isto 4010 i 52

Branchi
    10. Veljača 2016. 10:17

Hhehehe, bas citam - jasno da nece biti nista od onog dara za bebu 1000 eura i pune place godinu dana 😀 nsam ni mislila da ce biti, ali bas su gamad, sta drugo reci

Cvarak
    10. Veljača 2016. 10:21

Meni su procjenili na 3500gr a rodila se sa 3660 49 cm i to 10 dana prije termina!!!

Branchi,mi,fluffy mozemo skupa dlavit rockase bas smo se zaredale!!! 1,2,3/10.

Ashley
    10. Veljača 2016. 10:22

dobro jutro, ženice

nenana,  ergo možeš naći jeftinije preko ebaya ili tako neke stranice

jahanara, hvala 

ivek, bravo, baš mi je drago da se i mužić uključio. Malo pomalo i njemu će biti ljepše a i tebi će biti lakše

termin 12.10 (na klokanici  smo bile 4 terminuše, cvarak+ još dvije i ja, ne znam da li je iti jedna rodila na termin),
     rođen 08.10. , tada je rodila i Anci, također u Petrovoj, samo je svaka završila na svom odjelu, pa se poslije nismo niti vidjele

Branchi
    10. Veljača 2016. 10:23

Lela 4040 i 52, pobjego mi prst hehehe...ali rado cemo upoznati skoro blizanku kad dodjemo u split 💕

Mozemo nas tri, a mogu i sve jesenske bebe hehhee, sve je to tu, mjesec sim tam 🎉😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.