Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    09. Veljača 2016. 22:54

Zara ja sam uvela dohranu jer mu je bilo malo, ne znam kako to objasniti ali kao da mi je trebalo dosta vremena da se napune mlijekom. Ja bi stiskala i nista nebi izlazilo i on je isto tako plaka. Ali ti kazes da mlijeka ima samo da je on lijen vuc. Mislim da ti Renata moze dat neki dobar savjet da ipak ne uvodis ad nego da nekako nastavi sisat ako ima neko rjesenje. Lincina mala 

Fluffy

Oliva4
    09. Veljača 2016. 23:01

ajme, znači ima i vaših grickalica :P baš mi je sad to bezveze, sad me i na zadnjem podoju prije spavanja opet jako grizla, već vidim kako ću ponovno počet u strahu dojit kao na početku :P :D ne znam kako bi joj objasnila da to ne radi kad niš jadna ne kuži ja samo vičem - ne ne! i vadim sisu, ali nisam sigurna koliko joj to znači  ostale su mi fine krvave rane :/

e nemam pojma ima li koja beba na isti dan, meni se učinilo kao da je netko rodio kad i ja..23.9.. ali nisam sad više sigurna.. :)

Bumbo0809
    09. Veljača 2016. 23:16

Fluffy ti si u Solinu?😍😍 a dii? 

Oliva, meni je termin bio 22.9. Ali je G uranio pa se rodio 8.9. ( ba Malu Gospu 💓 dan mog grada Solina 😊😊)

Vec vidim kakva me noc ceka :( u 20:00 je zaspao i do 23h san ga vec 2x dojila :/// a evo i sad se meskolji

Laka noc cure..zelim vam mirnu noc! 😴

jahanara
    09. Veljača 2016. 23:27

Zara moja je cesto navece lijena vuci i u tom slucaju stiscem cicu dok je dojim pa joj tako malo pripomognem.

Od onih 10 krafni sam pojela 7 i pol. Sramota... odricem se slatkog u korizmi.

Laku i mirnu noc vam zelim.

Branchi
    09. Veljača 2016. 23:28

Jan je papao u 20, pa zaspao od 21 do 23...sad papao 10min i nunam ga jos da utone dublje u san 😁 ..s time da je na trbuhu bio samo pol sata pa kad se meskoljio sam ga prebacila na ledja, nikad isto...

..meni je termin bio 23.9, ali je gospon odlucio bit duze pa izasao 1.10 😊

On zasad ne grize ovak posteno ko vasi, ali zna maaaalo grickat...nadam se da ce ostat na tome 😌

Zara6
    09. Veljača 2016. 23:38

Fluffy meni se nekad cini da su mi cice kao prazne, ali kad stisnem zbilja mlika ima, sad je li ja umišljam da je to njemu dovoljni ne znam, ali borim se s njim.

jahanara i ja isto pritisnem cicu, trudim se na sve moguce načine, ali neće. Ako stignem sutra se javim Renati da vidim može li mi pomoći i da moje malo čudo nastavi lipo dojiti 

odoh jesti kekse i ubaciti drvo u komin i ravno na spavanac, valjda se bebač neće probuditi - od 20:50 spava ko cok, ne cuje ni ovo jugo sto nenormalno puše.

Laka noć mamice!

Cvarak
    10. Veljača 2016. 07:07

Jutro,
    Mi imali ok noc :) 
    Zadpala i cicala oko 20,te se nesto bunil i plakala i dala jos cicu u 21:30, oko 3 se nes meskoljila i dala cicku i eto je u 6:30budna malo se pokakila pa smo se presvlcil.

Meni je termin bio isto kad i Ashley 12.10 al curka pozurila rodila se 2.10.

kris555
    10. Veljača 2016. 07:21

Jutro! Moj malac je zaspao oko 19, pa cikanje oko pol 12, pa pola 3, 5 i budjenje u 6. Bolje nego noc prije.. Meni je termin bio 8.10. al se pozurio i rodio se 21.9. :)

Lela29
    10. Veljača 2016. 08:36

Jutro cure! Asti koliko solinjanki ode 😃
    Mi imali tako tako noć...zaspala u 23, buđenje u 2:45, ponovo zaspala tek u 4, komesanje u 5, buđenje u 6:40, zakunjala jos po ure nakon toga i to je to. Već vidim da će pola dana prespavat.
    Meni je termin bio 17.10., rodila sam 18.10. Na terrmin me uhvatili trudovi 😊
    Danas idem u frizera, jupiii jeeee! 😅

Bumbo0809
    10. Veljača 2016. 08:56

Jutrooo cure! Daa ima nas iz Solina 😊😊

A sta da vam kazem za nasu noc?! Katastrofa! :( preksinoc 7 budjenja, sinoc 8! Od 6 je budan. Ja ne znam kako stojim na nogama... Skuhala sam sad velikuu salicu turske crne da me malo digne.. 
    Popodne idem kod ginekologice za pregled, uzv i papa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.