Cure hvala 🙆🏼💞
Cula sam da je rizino mlijeko jako slicno majcinom mlijeku pa malo istrazujte!!
Ovaj AC je jako skup..75kn za 400g..znači oko 700kn mjesečno ode na papicu..blažene vam cike
Kneginja znam ja da ti ideš po svome i s dohranom i svime i da ćeš hrabro na kravlje mlijeko..ali ja ipak mislim da je to prerano i da im je AD ipak prilagođen za njihova crijevčeka i želudac tako da s kravljim ne mislim prije godinu dana..to je dosta veliki alergen tako da treba oprezno..malo dojenčadi zapravo ne reagira na čisto kravlje mlijeko, i ja želim da vi budete te i da sve bude superr..ja se ne usudim prije prve godine..a i kažu tada nije preporučljivo..ako imate domaće kozje e to je već druga priča, ali isto proslije navršene godine..Ne znam, gdje god da googlaš kažu ne..evo jedan od članaka: http://www.roditelji.hr/promo/747-kravlje-mlijeko-u-prehrani-malog-djeteta-da-ili-ne/
ali svaka mama zna kaj je najbolje za svoju bebu..
Moja frendica je dojila pa je malom već s 3,5mj uvela dohranu pa sad sa 6mj ona ne doji..jer kaže da nema potrebe jer mali jede sve, dakle i meso i sve živo!..i nije mu ništa..e sad ima li to neke dugotrajne poslijedite i može li izazvati neke bolesti u budućnosti organizma ne znam, ali nekako mislim da nema potrebe žuriti, mi ćemo polako, neka se crijeva navikavaju, imamo vremena na pretek za isprobati sve i svaštaaa ..a da sam uspjela s dojenjem sigurno ne prestala sa 6mj i vjerojatno ne bi prije ni kretala s dohranom..
Opet na kraju svako odlučuje za sebe i svoju bebicu ..Neka oni lijepo napreduju i papaju bez ikakvih reakcija..
ps. ne znam kako ste vi danas, ali ja sam koma, dobila sam jučer, potrošla cijeli paket noćnih..a glava me boli, vrti mi se...nemam snage za ništa..ali kino će me oraspoložit!
Joj nebi ni ja kravlje prije god dana!! Daj malo istrazite to rizino mlijeko neznam jel se to smije!!
Cvarak prava cura!
Kad citam kolike su vase bebe, malo se zbediram jer moja je ocito najmrsavija ovdje. ..smrc
Cvarak vauu prava mala bombica! 😊
Renata, bas to i radim..dostaa se igram s njim prije nocnog podoja i spavanja... I nosim ga lec kad bas vidim da ne moze ni minute dalje!!
Mi smo prije imali spavanac od 6-7h u komadu...a tad sam radila isto sto i sad :S tako da je ocito u necem drugom "problem".
jahanara, nemoj se bedirati, svaka bebica je drugačija, ovisi ti to i o genetici i samoj kilaži na porodu, prehrani i više faktora, tko kaže da i ona neće biti mala bomba! Samo da te pitam, više sam se pogubila jel dojenje i ad?
bebina prehrana je bitna u prvih godinu dana, ne treba forsirati s hranom jer mlijeko im je jako bitno i ubiti najvažniji sastojak e sad jel to bilo dojenje i ad bitno je da je je glavni sastojak upravo u toj godini. Kravlje ne bih nikako preporučila, slažem se sa svim navedenim, jako je, puno laktoze i beba može vrlo lako regirati i a mogu ostaviti trajne posljedice. Evo osobno nisam ni znala, moje dijete ima atopijski i pokazala se alergija na proteine kravljeg mlijeka, znači ne da ga je ona unosila nego sam ja pila ovo naše jako fino iz trgovine a ona je reagirala jer ga je dobila putem dojenja....toliko, ok je držati se svojih pravila ali nekad ipak treba dva puta razmisliti!
Nenana onda pricekaj da napuni 6 mj pa kupi obicni 2 i AC i mijesaj ih u pocetku jer je mala razlika u okusu. Ja san stavljala npr 5 mjerica AC i jednu obicnog 1, pa sutra 4 ove 2 ove dok nisam potrosila AC. Da ne bude nagli prijelaz jer neke bebe nece da prihvate odmah drukciji okus. Tako sam sad mijesala Aptamil i Novalac i jede normalno sad.
Fluffy
Renata znas ohrabriti! Hvala samo je dojena beba. Rodjena sa 3370, a izisli sa 3200. Danas vagana u narucju ima 5600.
Sortiraj odgovore
Najstariji