Ashley hvala na odgovoru..i bojala sam se da bi joj moglo biti vruće u ergu..nama je problem što ako idem na plažu koju volim onda imam brdo stepenica do dole i ne mogu s kolicima 😝 onda će bit marama i kolica za plažu koju ne volim 😁
Ryanne da, nekako mi logično da dekica smeta..nisam išla za tim..ali da, ona već sad nju svu pogura jer se ko gusjenica kreće pa joj smeta valjda..maknut ću joj, ali drugog izbora za podlogu nemam, tako da će bit na njima..jedino ako ovako neki tepih nabavim, kao ovaj što je kneginja link stavila..izgleda ful flafi:)) ja bi pajkila na njemu 😁
Cvarak vezano uz ad, ono se ne smije davati u razmacima kracim od 3 sata. Moj je isto spavalica pa nemamo problema po noci, kad se probudi samo ga prebacim k sebi u krevet, pomazim i nastavi spavat, ne dajem mu bocu. Sad ne znam kako mame kojima bebice placu između hranjenja... Ja sam mislila da cu imat gadnih problema kad sam prestala dojit posto bi mu svaki put kad bi plakao uvalila sisu, mislila sam ajme sta cu sad kad se rasplace a sise nema? Ali na ad bas pojedu porciju tako da nema tog plakanja zbog gladi između obroka..
Fluffy
Mi bili kod pedice.. Mis ima 7400g i 70cm! :) rekla je da je bas zadovoljna s njim i da je zgodan 😂😂
U cetvrtak idemo na kontrolu kukova
P.s. izludili smo u cekaonici.. Cekali smi 2ipo sata!!! -,-'
Cak sam mu 1.put davala u javnosti cicu.. Sakrila sam se iza kolica i pokrila tetrom.
A kad smo napokon stigli u previjaliste i kad smo se krenuli skidali...dozivila sam sok haha
Ukakio se kao nikad! Sve mu je proslo na body i na robu i na tetru ispod njega.. Ja mu stavila novu tetru i na nju se gospodin popiskio haha.. Ja stavin 3.cistu tetru on je povratio 😂😂😂
Umirali smo svi od smijeha!
Pitala sam je zasto mu kakica mirise na kiselo..rekla je da je to od zubica i da su mu desni svi nabubreni i da se spremaju zubuci za izaci.ali nema pravila kad ce
Bumbo super je mali, a pogotovo kako je doslovno sve pokazao pedici 😂😂
Kneginja i Branchi
Haha daaa sve joj je pokazao 😂 iii ukakio i popiskio! 😂
joj mjenjam sliku profila...frendica je usliakla moju mišicu malu u trenutku kad se ova zblanula nesto hahahha..definitivno najluđa slika do sada :D...cili dan se smijem :D
Hahahah Bumbo, mogu mislit koji je to show bio 😃 super je malac, pravi momcic!
Kneginja, mala je genijalna, takve fotke su naj, imam ja cilu kolekciju blesavih faca 😅
Bumbo malac je pravi frajer! Bravo za vas!
Kneginja mala je bomboncic!
Moja kad vidi mob da je usmjeren prema njoj sva se uozbilji i samo ga promatra i prestaje sa svojim show programom koji bi ja rado snimiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji