E a nožni nokti, katastrofa, svu me izudara, ali neki dan sam uspjela nekako joj odrezat..i rašpicu upotrebljavam i za njih i za gornje kad se baš vrti pa joj s tim uspijem skratit bez straha da joj cvaknem kožu, što sam jednom i bila napravila 😝
Jutro cure... Mi isto imamo te puzle za na pod...9 komada...kupila sam ih u plodinama...i preko toga joj stavim babygym...i po tome se ona valja... Mada jucer je zavrsila na plocicama koliko se izvrtila...
Joj krafne...upravo idemo po spezu u Lidl i vjerovatno mi ne gine koji komad...mmmm...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bok mame,
eto nas...imali smo super vikend i danas smo bili po prvi puta na bazenu :)
jupidupiduuuuu
Da ne pišem dugo i uširoko (iako to neće baš biti moguće )
1.subota: bili na dječjem rođendanu, prepuno malene dječice, curka slavila 1 godinu. Bono bio najmlađi, super se držao nije se rasplakao, gledao je uokolo i sve ga je zanimalo
2. nedjelja: bili u Areni u klokanci, Bono je gledao i spavao dok sam ja šopingirala
3. danas: Aquaeduca, trenerica super, bazen prva liga, Bono, prvo u šoku kada smo ušli u vodu, pa je 10 min bio šokiran, pa se skoro rasplakao, ali nije, pa je dobio šlaufič, pa je nekoliko puta uskliknuo od oduševljenja...vježbice su super, meni je toliko pasalo da vam ne mogu opisati. Nakon izlaska iz bazena, tuširanja i oblačenja je zaspao odmah i dok sam se ja obukla i krenula njega staviti u klokanicu , baš se miš rasplakao (probudila sam ga, pa je vjerojatno bio ljut, ali je odmah nakon minute i prestao, zaspao i spavao cijelim putem do doma (10 min hoda), spavao i kada sam ga vadila iz klokanice i spava i sada.
A bazen, čist, topao i uredan. Sve je tamo pripremljeno za male bebe, prematalice, garderoba, tuševi...ako koga zanima: beba treba imati pelenu za kupanje. mi smo uzeli u dm, baby love, ja u badiću, kapa za bazen na glavi (radi duge kose), japanke za hodanje do bazena, kozmetika, ručnici (sve u svemu, sve mi stalo u mali ruksag kojeg sam jučer kupila baš za tu priliku). Na bazenu se dobije šlaufek i ostale igračke. Jedva čekam sljedeći ponedjeljak.
Danas je Bono navršio 4 mjeseca
Dohranu počinjem za nekoliko dana (neću danas, radi bazena, da slučajno ne bi bilo kakve reakcije na koži pa da krivo ne povežem, iako ne vjerujem, ali ću radije pričekati)
Nenana, ja mu gel stavim kada vidim da je jako nervozan, tj kada bi krenuo plakati i kada žvakalica ne pomaže, kada tv ne pomaže...baš skužim da ga jako svrbi/boli. Stavim malo na onu dudu za desne i to mu gurnem u usta i to žvače
Lela, super za kupanje, još će ona postati prava mala sirena
puzzle imam ali ih još nisam koristila, on je na podu na baby play prostirci sa onom nekom ogradicom, na kojoj vise igračke i ogledalo ( na tome je već mjesec dana), kombiniram to i baby gym i relax stolicu
noktiće režem isključivo navečer, iza ponoći kada spava ko top
Oliva: ne znam kako ću ga u ljeti nositi u Ergu, jer mi Ergo izgleda predebeo i bojim se da će biti prevruće a i na ljeto ću otići na more (nadam se već početkom 6 mjeseca, da se pakiram u ljetnu rezidenciju, pa do polovice 9 mjeseca, ali tko zna...), tamo imam duge šetnje i mislim da ću tada radije koristiti kolica
Branci, ti si pitala za umetak, umetak ipak koristim još uvijek, počela sam kao bez njega, ali me je bilo frka, da mu nešto ne oštetim...sada već vidim da mu je umetak: tijesan i uzak, ali voli biti u njemu, pa ga držim unutra. (on sada ima 6830 g, 65.5 cm, duljina, 42.4 cm obujam glavice)
BTW, slatki ste u liftu-super da ste krenuli sa Ergom van, za lajk znaš...
Evo cure, što se puzzli tiče.
Dakle, u Baby Centru ih ima 10 manjih kom za 140 kn, ali vam trebaju dva paketa, Ili ima 4 velika komada za 250 kn (ja sam uzela te).
Ovdje mozete o njima procitati: http://www.unikatoy.si/Product/ShowDetails?productId=950012
Dakle, slovenski distributer, bez ftalata su, netoksične i u skladu s Direktivom EU. Jesu skuplje, ali vrijede.
Nisam sigurna (iskusnije mame to znaju), ali dekice na podu mogu biti problem kasnije kad će beba učiti puzati jer će joj se sklizati. Ja imam laminat na podu i kad joj stavim dekicu i baby gym, a ona se migolji, sve joj je sklisko, nema nikakve stabilnosti, a mislim da je to bebama bitno.
Sad sam bas stavila prati puzzle, nekak sam ih uvalila u masinu pa na 30 lagano hhehe. Preko cu stavit deku ili njegov veliki rucnik...jer bas kuzim da mu je na krevetu mekano, a iz vrtica mu vire stalno noge kolko se izvrti 😀
Sanjarica ak ides u lidl, uzmi si ove roze donute 😍
...znaci ashley, plivanje je super 😀 tak sam si i mislila i bas sam i ja gledala te pelene za kupanje
Mi cemo ergo koristiti vecinom za planinarenje pa vjerujem da ce mu tamo biti ok (i nama, nama je stalno vruce)....onda ce vec moci u ona kolica gdje ce sve vidjeti pa ce to biti super
Mi imamo puzzle iz bubamare, 9komada je oko 70kn i piše na njima da nisu toksične tj. sigurne su za bebače.
Stella baš voli rezanje noktića, smirise ful i ko da uživa u manikuri
Jedna preporuka, kupila sam knjigu "Velika knjiga razvojnih aktivnosti od 0 do 3 godine" knjžare Planet Zoe, ima u onoj dm knjižici s bonovima popust na nju i knjiga je suuuuper! Ima jako puno ideja za igre, pjesmice, upute kako izraditi sam neke igračke i baš lijepo opisuje po mjesecima koje su igre prilagođene za tu dob.
Megi daj mi molim te napisi koji je kod za popust za kupnju knjige, muz mi je izgubio kupon, a taman sam ga bila istrgnula iz knjizice da ju narucim :(
Ashley basi je drago cuti za plivanje, jedva cekam da i mi krenemo! Koliko placate?
Adidas skola trcanja je program koji od sveg srca preporucam! Da nije bilo njih, ne znam da bi bilo mojih zavrsenih polumaratona i drugih utrka, ali sto je jos vaznije, zaljubljenosti u trcanje! Meni nema bolje anti stres aktivnosti nego istrcat sve iz sebe ;))
A jel tu knjigu narucujete preko interneta ili? Ako da, koliko je dostava?
Da preko neta, dostava je 22kn, ukupno izađe 92kn. Dostava je besplatna za narudzbe preko 105 kn pa se isplati ako znate nekoga (iz istog grada) da želi tu ili neku drugu knjigu, pa skupa naručite.
Sortiraj odgovore
Najstariji