Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    08. Veljača 2016. 10:09

Kad smo kod krafni, ja sam jucer pojela svije, a danas vec dva ona roza donuta iz lidla, sa srcekima od bijele cokolade gore 😍

Grozna sam..da ne setamo svaki dan imala bi 3 tone.

Ja cu isto preko puzli staviti dekicu pa nek gusta, samo moram ograditi da se pas ne izvali hehheh

Lela29
    08. Veljača 2016. 10:17

Ja imam puzle iz bubamare, nisu skupe. A za maškare ćemo malu obuć u pčelicu :D nisam mogla odolit, čisto da opalimo koju fotkicu.
    Nego, gledam malo bolje sad i vidim da ema ima dvi crtice na donjoj desni, nije nista izbilo, vise kao udubina. Jel to znači da bi mogli brzo izvirit zubići ili tako moze stat još mjesecima?

plavojka
    08. Veljača 2016. 10:56

Ajme krafne.. Dakle, skruseno priznajem da sam jucer kod mame satrala 4 komada s linoladom (ona pekla domace), vecerala fritule kod sogorice, a jutros doruckovala jos 2 s nutellom.. Ima da danas setam bar 10km :)

Ja imam tu jednu ogromnu puzzlu (metar sa metar) pa je na tome na podu, ali je isto dekica po vrhu.. Razmisljam kupiti jos tih puzzli, da ovu malo prosirim, pogledat cu bas te u baby centru!

kris555
    08. Veljača 2016. 10:56

Ja sam čitala za te puzle da su toksične i opasne, tak da ih nisam kupovala, a bile su u Kauflandu 10kom/35 kn na sniženju al ko zna kakve su. Ja ga stavim na babygym i ispod njega stavim dekicu da bude mekše jer je gym tanak skroz al se on vrti i okreće i onda mi završi na podu :/ tak da moram smislit nekaj drugo :D
    Probam mu dat d vitamin sa svojim mlijekom na zlicicu i on pola tog pljune van..

jahanara
    08. Veljača 2016. 11:06

Tako i ja Kris dajem vitamin d i isto ga pola ispljune i.pitam se uopce koliko to ima smisla tako davati. Jedno vrijeme sam stavljala kapi na bradavicu prije dojenja al cesto scuri niz cice. Pa se vratila na zlicicu ponovo.

kris555
    08. Veljača 2016. 11:06

netko je napisao da vidi kao dvije bijele crtice u ustima, ja sam isto vidjela to još prije mj i pol i još nam ni jedan zubić nije izašao, mislim da je dr. rekla da ne mora značit da su to zubići

nenana
    08. Veljača 2016. 11:13

Ryanne tikvu sam malo odrezala i taj dio ogulila, a ostatak pod prozirnu foliju iu frižider..kupila sam neku jako malu..bas je slatka..taman za 4-5 dana..velike se spremaju baš kako si rekla..ogulit, na kocke i može u zamrzivač

Meni mama danas radi krafne pa sam rekla da mi može maax jednu donijeti..vani još ni jednu nisam pojela jer pokušavam pazit, ali jako teško ide :( dok ne krenim s ozbiljnim treningom pazit na prehranu mi je noćna mora :/..ubrzo opet kreće addidas škola trčanja u Maksimiru, to mi je blizu pa ću vidjediti s mužem dal je ok da krenem..pa možda uspijem Zg polumaraton odraditi, to mi je želja od prošle godine kad sam ostala trudna ..sad ne mogu ni 5 min trčati tak da ne znam kako će to izgledati..a najviše me brinu koljena koja me od poroda užasno bole..neki dan sam ostavila u ljekarni brdo love na dobre vitamine da malo popravim situaciju! bole li vas koljena?

Puzzle i mi imamo ali još ih nisam vadila, ako budem ići će dekica preko!

Inače moj malac je počeo ne veliko "pričati" i vrištati..stalno nešto melje ..uglavnom kad negoduje

još jedno pitanje, kako znam kada treba gel za zube staviti?

Cvarak
    08. Veljača 2016. 11:22

Lela super za kupanac. I moja bebili je imala sl ritam spavanaj kao i tvoja i tak se onda pocela cesce budit slicno sad kao i tvoja 😜Hheeh ocito neka faza!! 

Ja sam kupila puzzle tj narucila i dofurali mi dona na vrata 😁Nisu ni skupe a sad dal su toksicne nemam pojma,to je isto i sa tim zvakalicama kaj zvacu ko zna kakve su?! Al stavim gym na puzzle i tetru pa lezi na tome! Evo link di sam kupila puzzle i super su mi i najjeftinije di sam gledala: http://www.pride.hr/Products/6678-djeji-puzzle-tatami.aspx

Ufff krafne vec tamanim tjednima 😂😂a noktice rezem samo kad spava drugacije nema sanse jel je toliko nemirna da se bojim da joj pratic ne cvaknem!!

Oliva4
    08. Veljača 2016. 11:37

Jutro cure! Ova moja bebulja je fino spavala, a ja malo lošije zbog muževog hrkanja 😒😒poludit sam htjela 😁 sva sreća da njoj barem ne smeta..

Ja svoju već jako dugo stavljam na te puzzle i stavim dekicu preko..imam ih 9, to je možda metar kvadratni i više joj nije dovoljno jer se sad baš nekako kreće i izvrče po njima..dekicu svuče rukama, tako da ni od nje nikakve koristi i često glavom prema parketu završi pa moram stalno bit oko nje da ne bi nosom ljosnula 😁..moram ić u nabavku još puzzli..ove sam kupila u emezzeti, oko 70,80 kuna su bile..čula sam za to da su toksične, ovdje je netko to isto spominjao, ali nemam pojma kalvu drugu podlogu bi joj stavila..ona iz ikee podloga je pre mala, baš sam išla gledat, baby gym također, jednostavno ona stalno gmiže da u obzir jedino dolaze puzzle koje mogu nadograđivat..a i skužila sam da se u vrtićima stalno igraju na tome pa će očito kad tad s tim doć u kontakt 😝

Za zube, njoj nije bilo udubljeno, nego su odmah van izvirila oba, prvo jedan pa za pol dana drugi..a neku pripremnu fazu nisam ni skužila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.