Samjarice remencice nismo
Skroz skinuli ali preko dana nemora imat samo siroko povijanje!! 🙆🏼🙆🏼🙆🏼Sad moja beba lamace nogicama !!!
Ashley onda je tebi definitivno gore nego meni s tim hrkanjem 😅 ja bi poludila, hrkanje me baš nervira 😁 moj nijd baš tako jako glasan da ga čujem do dnevne, ali za sobu i preglasan 😁
Eto, nisam ni vidila ovo za ljetni ergo, ali nema veze, imam maramu za kombinirat, a na plažu inače nosim samo ručnik oko vrata 😁 iako..nisam ni razmišljala..sad imam malu bebu..odlazak na plažu više nikad neće biti isti 😁
Cvarak odlicno za remencice! 😊😊😊
Haha pricate o hrkanju! Moj muz je teskiiiii traktor i prije mi je to jakoo smetalo za zasoati...a sad kako sam mrtvaa zbog stalnog budjenja i dojenja, zaspem kao klasa odmah 😂😂
i mi ćemo danas do babycentra vidjeti probati ergo pa ćemo vidjeti..definitivno 360..jel svigdje ista cijena ili se negdje može naći povoljnije?
Cvarak bravo za remencice! 👏👏
Ashley Bono je na toj slici kao beba sa reklame!😍
Jel vi bebe stavljate na trbuh kad zaspu ili ih tako stavljate pri uspavljivanju?
Moja cim je stavim na trbuh dize glavu u zrak...
Oliva i moja je pocela cesce kakati, ne bas kao tvoja.svaki dan, al svaka 4 dana imamo istovar. Ja zadovoljna. Samo nek je ne muci kao prije i super.
Muz donio jutros 10 krafni. A ja se ne znam kontrolirati kad je slatko u pitanju... bojim se da ce svih 10 bit mojih😂😂
Jahanara, nista mi ne govori za slatkise, krafne...
Branchi, ti si kriva jer sam jucer letila u lidla po roze krafne...hahaha (ne)srećom, zivim preko puta 😃
Mi taman dosle iz setnje, 2 ure sje spavala u kolicima. Svugdi maskare setaju, fora! 😃
Hvala cure!!! 🎉🎉🎉
Jojj ja tamanim slatko ko luda.
Moja curka je pocela kakit svaki drugi dan nekad svaki i to cak po 2x hhehe!!!
Cak je produljila vrijeme Izmedju cicanja ...jucer je svaka 3g papala 🙆🏼
Ja sam danas opet pojela dve roze krafne 😍
.....ja ga na trbuh stavim kad pojede pa ga jos ununam malo na rukama. Ako cvrsto spava, ostane tako, eventualno malo mrda glavicom...i stvarno najduze i najmirnije tako spava...probat cu ga veceras dvaput tak stavit heheh
helou žene
evo ja nervozno šetam kroz kucu...spremile se u grad...do zadnjeg detalja..jer mislim ostat duuuugo...čak i aksicu skuvala za dat joj na plaži,,,,kad maloprije povirim..nema sunca...crni oblaci!!! popizzzzzzzzzzz...sam...bas sam bisna...Ali nije ladno..i samo mrvu puše...i bas me brige izaći ću vanka...nismo bili dva dana na zraku čini mi se
A jos u gradu maškare...povorka....i MAriela ima svoju oblekicu :D bijelog medu hahahha...preslatka mi je u tome
Ja nju jos ne stavljam spavati na stomak..to cu probat kad dodjem doma..tu kod mame mi se ne da nikakve novotarije uvodit :) samo uzivam,a i bebara isto :)
ASHLEY uopće nije upitno da je Bono u užoj konkurenciji hahaha :)
Sortiraj odgovore
Najstariji