Jutro cure! Mi smo ok spavali i jutros se tako pokakala da je to ludnica bila :) sad je počela kakat svaki dan, nekad i dva puta dnevno i skroz sam šokirana😁 nema više svakih 10 dana 😁
Inače spava na trbuhu i sama se tako okrene..stavim je na leđa, ili je na boku ako zaspe dok doji i onda se u nekom trenu prebaci na trbuh i fakat fino spava, bolje nego na leđima sam skužila, očito joj jako paše..al razumijem je i meni je to najdraži položaj kojeg sam se morala odreć za vrijeme trudnoće i sad dojenja 😭😭
Isto još nismo izvadili jastučić iz jajeta, mislim da se još neko vrijeme može voziti s njim, a u kolicima ću pokušat namjestit taj neki blaži nagib pa da zvirka okolo ☺
Inače sinoć smo kupili ergo 360🎉🎉🎉🎉🎉 i jeeeedva čekam da ga sad operem i kad se osuši da ga stavimo u pogon! Držim fige da ga prihvati 😊😊😊

Samjarice remencice nismo
Skroz skinuli ali preko dana nemora imat samo siroko povijanje!! 🙆🏼🙆🏼🙆🏼Sad moja beba lamace nogicama !!!

Ashley onda je tebi definitivno gore nego meni s tim hrkanjem 😅 ja bi poludila, hrkanje me baš nervira 😁 moj nijd baš tako jako glasan da ga čujem do dnevne, ali za sobu i preglasan 😁
Eto, nisam ni vidila ovo za ljetni ergo, ali nema veze, imam maramu za kombinirat, a na plažu inače nosim samo ručnik oko vrata 😁 iako..nisam ni razmišljala..sad imam malu bebu..odlazak na plažu više nikad neće biti isti 😁

Cvarak odlicno za remencice! 😊😊😊
Haha pricate o hrkanju! Moj muz je teskiiiii traktor i prije mi je to jakoo smetalo za zasoati...a sad kako sam mrtvaa zbog stalnog budjenja i dojenja, zaspem kao klasa odmah 😂😂

i mi ćemo danas do babycentra vidjeti probati ergo pa ćemo vidjeti..definitivno 360..jel svigdje ista cijena ili se negdje može naći povoljnije?

Cvarak bravo za remencice! 👏👏
Ashley Bono je na toj slici kao beba sa reklame!😍
Jel vi bebe stavljate na trbuh kad zaspu ili ih tako stavljate pri uspavljivanju?
Moja cim je stavim na trbuh dize glavu u zrak...
Oliva i moja je pocela cesce kakati, ne bas kao tvoja.svaki dan, al svaka 4 dana imamo istovar. Ja zadovoljna. Samo nek je ne muci kao prije i super.
Muz donio jutros 10 krafni. A ja se ne znam kontrolirati kad je slatko u pitanju... bojim se da ce svih 10 bit mojih😂😂

Jahanara, nista mi ne govori za slatkise, krafne...
Branchi, ti si kriva jer sam jucer letila u lidla po roze krafne...hahaha (ne)srećom, zivim preko puta 😃
Mi taman dosle iz setnje, 2 ure sje spavala u kolicima. Svugdi maskare setaju, fora! 😃

Hvala cure!!! 🎉🎉🎉
Jojj ja tamanim slatko ko luda.
Moja curka je pocela kakit svaki drugi dan nekad svaki i to cak po 2x hhehe!!!
Cak je produljila vrijeme Izmedju cicanja ...jucer je svaka 3g papala 🙆🏼

Ja sam danas opet pojela dve roze krafne 😍
.....ja ga na trbuh stavim kad pojede pa ga jos ununam malo na rukama. Ako cvrsto spava, ostane tako, eventualno malo mrda glavicom...i stvarno najduze i najmirnije tako spava...probat cu ga veceras dvaput tak stavit heheh

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji