jutro..dan..kako kome :)
iza nas je prva noc sa budjenjima...od kad se buba rodila!! zante sta..vi zenice koje se jos uvijek budite nocu par puta...spomenik vam triba podić! ja sam sad satrana...beba isto...ko da sam cilu noc kopala...a imali smo samo 4-5 budjenja uz plač..ali bez dizanja..samo duda u usta i malo milovanja da zaspe.
svejedno me je dokrajčilo
A razlog su zubi..mamu im satku....jucer su je abs jako mucili cili dan...pred spavanje se tako derala da sam se uplasila..prvi put sam vidila svoje dite da tako plače...prpa me uvatila...ni gel vise nije pomaga...jednostavno je nakon pola sata stalo valjda samo od sebe..koma
jutros je super...ali i ja i ona imamo podočnjake hahha..ona stalno spava..izmorilo ju skroz.
vezano za te puzzle na podu..ja se spremala kupit ih i ito mi je netko rekao da su sve toksicne bez obzira od cega su...jer se rade od sveg i svaček...e sad jesu li nisu nemam pojma..i nisam ih kupila vec sam umjesto njih kupila u emmezzeti tepih...nije bas obični...skroz je gladak..tako da beba moze puzat...malo je deblji i kao da je punjen memorijskom pjenom..ima točkice od gume na dnu..pa se ne mice..Doduse sad ga drzim preko velikog tepiha (debel 5 cm i bjel..ne znam gdje mi pamet bila hahha),dodje super kao zastita a i topal je za bebu.Kasniej cemo ga smjestit u kakvu sobu.
Ashley zavidim ti na plivanju ...savršeno :D
evo link za tepih ako kga zanima...samo je nas pistacio zeleni...i cini mi se malo veci..ali nisam ziher...sad nisam doma vec u mame pa ne bi znala napamet dimenzije
btw jako je topal...
bravo ja...nisam stavila link ahhahahha
http://www.emmezeta.hr/uredenje-doma/tepisi/moderni-tepisi/33567/tepih-miki-plavi-120x170cm/
E cure vi koje dajete ad kak to ide kad npr se beba probudi po noci i place jel joj dajete bocu il boca ide tocno na odredjeni sat ili kako?! Eto cisto znatizelja pa pitam kako to funkcionira?!
Drage moje evo da se i ja malo javim!!!
Moja curka sutra ima 4 miseca, i kneginja ajme ti zavidim!! Moja se nekad po noći budi na podoje 3 puta a nekad 33 puta 😂😂 zadnjih par nociju mi skroz slabo spava, a stalno si mislim sto bude veca bolje ce spavat noc, al vidim da sam se zeznula...
Al kako bilo, sve u svemu dobra je beba i super napreduje!!
Neko je spomenuo da baby bjorn nosiljka ne valja??? Zašto?? Ja sam prezadovoljna i cura mi uživa u njoj!! Doduše tek smo par puta išli u šetnju s njom jer mi ne zeli vise z kolica, tj mislim da joj je košara postala dosadna jer nista ne vidi iz nje!!
Moran sve dobro proučit za nadohranu!! Nikako pocet!! Osim sto znam da necu nista kupovat jer mi svekrva živi na selu i imamo sve svoje, domace, neprskano, i za poslje (nakon godine dana) imamo domace kozje i kravlje mlijeko, jaja, meso!! Čak i domaću pšenicu za kruh!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji