Nenana muž je kupio baš u baby centru ergo u west gateu..cijena mu je 1200..tako je i u baby centru u city-u..ne znam je li u nekom drugom dućanu jeftiniji..
Jahanara već sam rekla da se moja sama okrene na trbuh, ali isto prvo glavu drži gore, ali se onda umori pa je spusti..nekad to dizanje i spuštanje traje i pol sata pa je vratim na leđa pa ona opet na trbuh i nakon nekog vremena zaspe tako..jedino ako se u snu okrene ili je jako umorna odmah glavu spusti i čori..pa ga probaj možda malo duže držat i mazit tako pa se možda opusti i zaspe :)
Vracamo se u davneee godine i ugovaranje brakova haha 😂😂
I tu je neka odvratna juzina pa smo izasli ispred kuce da njegovu robu stavim susiti i to je to..
Mrzim sto sam dosla zivjeti u ovo mjesto di je sve prepunooo moje rodbine i iskreno nemam volje ici setati s njim kad su oni na svakooooom kutu i ispitivaju me sve :((( je da je ovo opet moja kuca, al opet.. Nikako nemam mir i bas sam nesretna zbog toga!
Zao mi je sto sam otisla iz mog Solina (Lela ce znat di je to. Tocno sam bila nasuprot Salone) i tu smo svakiiiii dan bili u setnji kad sam bila 5 tje kod mojih dok je muz bio na terenu u Zadru).
Onda je on u zadnje vrijeme prestao volit kolica i voznju i stalno mi plackura smrrc
Bumbo ni moje dijete nista nece ni kolica ni dudu,ni bocu,njoj se nista ne svidja. Probala sam nas stavit u nosiljku i tu se bunila e ako i to nebude voljela ja cu poludit!!
Bumbo....i moj Solin, zivila tamo do 7.osnovne, najlipse djetinjstvo na svitu. A znam kako ti je, ja napravim đir po kvartu, 10 susjeda me zaustavi, sve oće gledat i dirat malu, i svaki put ista prica, ćakul, ćakul, nikako da se otkace 😃
Cvarak, moja zadnjih par dana oce i dudu i kolica, bas se lipo setamo, cudno mi to 😃
Evo i nas u magicnom svijetu izbijanka zubica! Mislim da cu poludjeti koliko puta je ona cicala od jucer, a da ne pricam o nervozi, nista joj ne pase, stavim ju u kolica plac, na pod, plac, jedino na rukama se nunati, ali nije ona vise lagana da ju mogu stalno nunati-ali to sve mamae vi znate! Samo sam se dosla malo ispuhati jer nemam nikome drugome! Cijele dane sam sam sa njom i tako sam umornaaaa! Moj muz nista ne sudjeluje jer se svega boji, u 4 mjeseca jos ju nezna smiriti, nista, tako da je cijeli dan na mojim rukama! Jos svaki dan pospremi, skuhaj rucak, uzas! Sve curke koje zivite daleko od svojih mama znam kako se osjecate, meni moja mama strasno nedostaje!Nadam se da ce uskoro izbiti koji zubic da njoj bude malo malo lakse! Sorry na malo jadanja ali morala sam
Lela, a ja tamo zivjela 24 godine!!! i sad odem u glupi Sućurac... zamisli koja je to tek promjena :S
ma lako bi ja da su neki xy susjedi, nego su mi tu strici, strine, tetka, tetak. a bolje da ne pricam koji su to cudaci :P
a di si bila u solinu?
bas je najlipše misto za odrastanje..ja uvik kažen: dovoljno blizu St da ti nije teško nista obavit, a dovoljno daleko od buke i svega.
mislim nisam se daleko odselila, al kako ne vozim-užasno mi je nezgodno bilo di s njim ić pa me uvik neko mora taxirat :S
a bit će bolje!
maloprije nije htio bit u kolicima pa sam ga stavila u as i gledao je crtiće i umirao od smijeha :D
Ivek samo se ti jadaj, zato i jesmo tu!
A muzu uvali bebulu nek se snadje uz tvoje nadgledanje, najlakse je rec da ne moze....fino mu pokazi i nek malo preuzme. Ja s tinom sve dogovorim kad da preuzme jer se ocu i ispruzit i pojest i otusirat...stedim ga da se odmori za posao, ali treba i meni malo vremena za mene 😀
Ja zavidim svima vama koje zivite uz more 💕 ....mislim da bi isto poludila da mi rodbina visi nad glavom/kolicima, ali mozda bi me pogled na more utjesio 😀
...sto se tice zubica, jan stvarno nis ne jamra, jamra ko inace kad je gladan ili kad mu se vise ne da igrati...nadam se da se necu sad ureknuti, ali ugodno sam iznenadjena kak sve podnosi ❤️
Rucala sam i samo mastam o slatkome, uzas!
Netko je pitao za koljena- mene isto bas bole iako mi se cini malo manje odkad pijem kalcij svaki dan
Mame, pitanje, di ste kupile čarapice za svoje bebice? Mi imamo neke iz lidla i kika i tako mu užasno smrde noge hahah čarape su živa sintetika :S
Brancho koji kalcij pijes? Ja sam uzela iz dm sumeci, njihovu marku al ne osjetim nikakvo poboljsanje.
Kris mi smo carapice kupili u c&a. 5 pari 35kn cini mi se. 100% pamuk i odlicne su nam.
Branchi sorry napisala sam krivo tvoje ime u gornjem postu.
Ivek slazem se sa Branchi da i muz mora sudjelovati. Beba vam ima 4 mj i on se boji. Samo ti njega ukljuci. Bit ce ti puno lakse i kad napravis nesto za sebe, bolje ces se osjecati i bit ces zadovoljnija.
Sortiraj odgovore
Najstariji