Toliko piskarate da pola postova ne stignem procitat, zanima me koja je to grupa na fb vezano za nosiljke, Branchi ti imas prste u tome?
Bubmo boooome!!! Odlican je! Jel se to inace regularno ide na kukove opet ili samo ako je bio neki problem na prvom pregledu?
Ka nikako do pedijatra, odgađam to cjepljenje koje slijedi podsvjesno...
Kneginja ja bi spojila moga maloga s tvojom tako je medena!!
Ja sam se bas maloprije rasplakala, mali je lezao na podu na leđima i dok sam mu isla dodat dudu se tako zagrcao da nije moga udahnit i pocrvenio ajme. Nije prvi put da se dogodilo ali obicno ako treba bljucnut okrene glavu na stranu a ovaj put nije i nikad duze nije trajalo da doďe sebi..da oprostite usrala sam se od straha :(
Fluffy
Fluffy bitno je da je sad sve okej! 😊Normalno je da si se ukakila (vjerojatno kao i moj mis danas 😂), i ja sam kad se to 1.put dogodilo... Imat cemo mi previseee jos prilika gdje ce nas oni ostaviti bez daha i u strahu i u suzama, samo je kljucno da se naviknemo da je to sastavni dio odrastanja.
Ma gle, mi smo ti kod pedice to privatno isli.. Nalaz je bio Ia..pa nas je vjer.narucila na kontrolu da joj damo pare 😛 (iskreno nadam se da je to jedini razlog i da ce sve opet bit ok na kontroli).
Hahahah da sigurno je to!
Evo sad spava s kapulom kraj glave... uf kako smrdi soba, al bar disemo kako treba
Fluffy
hej svima..bebači su baš preslatki
Javila sam se u grupu *Nošenje djece (Babywearing)*, hvala na savjetu, sad čekam njihov..definitivno je moja loša i trebam novu..samo su skuuupeeeee :((
Danas me L jako uplašio ali i nasmijao..sječam se da je netko pisao kako e u početku kupao bebu samo uz šuškanje vrečice..e pa danas kad je muž došao iz dućana je ima baš neku jako šuškavu vrečicu koju sam sam htjela pospremiti držeči malog na rukama..kad sam je primila ona je zašuštala a on je vrisnuo! ali nekak čudno, polu uplašeno polu ljuto..prestrašio i mene ..ja je opet primim i on opet isto!!! i tako jendo 3 puta..muž dotrčao i kaže ajde još samo jednom..i on opet..mi se se tako jako počeli smijati, ali potiho da ga još više ne uplašimo..hehehe..uopće ne znam kaj mu je došlo..
valjda mu taj zvuk nekak čudno smeta!!!
thanks curke na komplimentima za moju malu manitašicu :D
a ža mi je sta se ne moze vidit cila slika..ima širom otovrena usta i priplašenu facu...a uopće nije bila priplašena hahahnemam pjma sta joj bi!!..doduse moje prije nisu bas normalne kad je se dovezu...sta rade od nje...nakon posjete uvik radimo sistematski da vidimo jesu svi udovi na mistu hahhaha
FLUFFY stani u red...svi bi marielu za nevistu hahahhaha...vec imamo dva opaka igrača ;) ... od viska glava ne boli....Nema tsa ja sam mater godine..ko cigo se cjenkam za dite...hahahhaha ko više ponudi njegiva je
Nista cudno da si se usr....la hahhah da kazem po naški...ja sam se sinoc pristravila jer je prvi put za prave plakala...umrla sam dva puta u 20 minuta!!
onda me je mater nakeljala da sta ja mislim radit kad mi dite padne i razbije se...WTF meni šok...moje dite nece padat neee!!!!!!!! hahahaha..boze nam daj snage...čeka nas jos masu toga :D
Fluffy evo nenana je napisala naziv grupe....imas hrpu savjeta i preporuka, baci oko 😊
Joj ja isto ne volim zagrcavanje i to kad pocrvene i ostanu bez zraka...ja onda odma dizem na rame pa prodje brzo 😑
....mi opet neko ludo spavanje, 2x po 1.5 sat, sad se malo nunamo....meni vruce za pop*****, ko da imam valunge 😡
...hehe, vidim da svi imamo potencijalne udvarace za svoje bebule...meni svako malo prolazi kroz glavu - joj, ti ces se prvi put poljubit, joj, ovak ces ti drzat za ruku nekog, ....sve mi je to nekak ajme meni, mogu zamislit i ne mogu....ak me kuzite 😀
Dakle mi nakon 2x po 1.5, odvalili 3 sata i nesto malo jos u komadu - to je bilo kad sam ga stavila na trbuh 😊 ...poslje smo jos odremali pol sata i budni smo od 6 i nes, ali ok....
Super su ova 3 sata
Cure koje stavljate bebe na trbuh, tak onda core cijelu noc, se meskolje, okrecu ili kak je to kod vas?
Ja znam stavit na trbuh tipa oko 6h kad se meskolji al okrece glavicu doze se na rukice nekad tipa ak treba prducnut il ak se budi. Tak da zna na budi odspavat sat,sat i pol . Nikad je nisam stavljala bas da duze spava neg pred jutro kad mi je jedno oko otvoreno a drugo spava ;)
Jutro, mi opet svaka 2sata cikanje, potrgana sam. Ne znam jel ga zubi muce pa zato toliko nacicavanja, cak po danu nekad zna 3h proc od cikanja..
Jutro zene
Ja koma. Ova juzina me toliko smeta da ne funkcioniram. Mm je morao uskociti nocas. Ja sam samo dva puta hranila. Mislim da bih se u protivnom srusila s njom u narucju.
Sortiraj odgovore
Najstariji