Jutro cure...
Kao i kod vas imali smo stalno budjenje. 7 puta sam se dizala!! (On je zaspao u 20:30, al tih 7 racunam otkad sam ja isla lec u 23:00. A on se probudio u 7:30)
Bas sto Ryanne kaze, ne mogu ga drzati tako mrtva bojim se da ce mi ispasti..pa bi ga legla i dojila tako pa ga prebacila u krevetic
Ne znam kaj se događa s našim bebama, možda promjena vremena ili nešto, ja ga ne dojim ležečki jer neće tak jest i kak jede preko šeširića uspije se zagrcnut pa plače, tak da dizanje, položaj koljevka i držim fige da neće dugo cikat :D
Uh, bumbo 7 puta!?! Mi smo imali 2 buđenja i mrtva sam, previse sam se navikla na spavanje cijelu noć.
Kris, tako i ja svaki put molim boga da me brzo pusti. Sad bez sesira kraće jede i hoće dudu, pa joj uvalim kad vidim da je zavrsila, a samo bi dudala. Inace, oma 5 dana ne vadi je iz usta, ne znam sto se dogodilo. U kolicima je ko bubica dok je duda u ustima.
Da Lela 7!!! :// ne znam sto ae dogadja.. Znam da su zubici u pitanju i sve to..
Ali stalno se pitam koliko ce ovo "stanje" potrajati?!
Kris ni moj nece preko dana da doji lezeci,ali evo preko noci jos hoce
Ja prijavljujem ok noc!! Al me brine to sto bi dns van a zadnji put se toliko derala jel se nije mogla uspavat da be znam sta da radim?! Jos smo u kosari mada nam je vec na knap, a sportski dio mislim da ide tek od 6 mj. E jeste vi makli onaj jastucic iz jajeta?!
Cvarak ako kmas nulti polozaj u sportskom, mozes i sad. Mi cemo ga skoro upogonit
Maknuli smo jastucic jer drugacije ne stane u jaje hehe, stavim mu samo tetru iza
....nama je 4/5 hranjenja super noc heheh
...pred jutro se tolko pokakao da mu je sve procurilo po pidzamici, veselo
Jucer smo se kupali malo duze, kupila sam mu patkicu pa se igrao s njom, preslatko nesto 💕
cvarak, podloga u mojoj kosari se moze izdignut u neki polusjedeći polozaj, dovoljno da vidi sto se van događa, gusta se tako vozit, kad spava spustim je. ako tvoja kolica imaju tako nesto, pokusaj.
nisam jos makla jastucic iz jajeta, ali mislim da cu brzo, kao i prebacit je u sportski dio, jedva stane u kosaru.
Jutro zenske... Mi smo kao i obicno imale super noc...pa necu vise ni pisat... Kad pocnu zubici bas ono pravo nas zezat bas me zanima kako ce to bit...mislim da ja necu kao ni vi funkcionirat...
Cvarak ja sam maknula umetak iz jajeta jer inace vise nebi ni stala u njega tj i ovako joj je nekako knap ako se mene pita...haha...bombica moja mala... A u sportski dio idu kad pocnu sjedit a ako ti se sportski dio moze spustit skro dole naslon onda je mozes vec i sad stavit u to... E kad idete na pregled za remencice, tj kad ih skidate? Ili ste ih vec maknuli pa mi je to promaklo mozda?
Mi danas gustamo...tata nam ima slobodan dan pa cemo skitat popodne a predvecer idemo na djecji maskembal dir..
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Dobro jutro, žene :)
Plavojka, članarina je za 2 mjeseca, 8 dolazaka , 600 kn . To je dosta, ali vjerujem da je plivanje baš ono nešto što će Bonu i meni biti zanimljivo. Tako i tako ne idem na kave, samo sam doma ili sama u šetnji, frendičice su mi sve van Zagreba, pa mi ustvari i dobro dođe vidjeti i druge mame i bebice uživo, popričati licem u lice, a ne tipkati ili pričati preko vibera, skype...
I ne samo to, jučer nakon plivanja se cijeli dan smijao, ali baš ono stalno (i muž je to komentirao) i što je još zanimljivije počeo se toliko bacakat i okretati na bok, nazad, na trbuh, na bok, nazad....
MegiM, mm je Zadranin, on se bavio skokovima dok je bio klinac pa sve do faksa- bez obzira što vidi more iz kuće, išao je u jesen/zimu/proljeće na bazen (zamisli, Dalmatinac a u bazenu ).
A knjiga, znaš, već ju mjesecima gledam kako ću ju kupiti i uvijek zaboravim.
Hvala ti što si ju spomenula.
joj, kneginja, uh...strah me je, takvih noći. ....nadam se da vam je ova bila bolja.
A Mariela, malena je preslatka...naravno, računam da je Bono prvi u redu ženika
bumbo, krasan veliki dečko. Moj je to napravio samo jedanputa, prvi puta kod pedice(a tada nisam imala niti rezervne pelene, ništa-ajme što me bilo sram, ali je sestra draga, dala mi njihovu pelenu i malo papira da ga sredim-samo tko zna što si je mislila. Meni je to bio prvi izlazak s njime uopće. Kakio je netom prije nego smo izašli, računala sam da nema potrebe nositi pelene (a plavuša sam, znam....sada nosim po nekoliko pelena, maramice, pelenu za presvlačenje, kremu, higijenske maramice, rezervnu dudu...uh, kilu toga)
jahanara, moj je isti takav, sav se uozbilji pred kamerom/mobitelom, pa ga snimam iz kuta. Jedino tako mogu dobiti neke konkretne snimke
fluffy, ajoj...dobro da je sve u redu. Vjerujem da si pretrnula od straha ( i ja bi).
nenana, eee, to je baš taj vrisak o kojemu smo nedavno pričali. Dragi i ja smo potpuno isto postupili, umirali smo od smijeha na njegove vriskove na onu mehaničku sovicu. Sada mu više nije tako zanimljiva, jer ga pokušavam snimiti, ali ne...malom gospodinu to više nije toliko IN i ne vriska (povremeno da, ali nikada kada mi je u blizini mob.)
Oliva, za hrkanje, znam kako ti je...mm je hibrid između motorne pile za drva i traktora. Poludim svake noći (dok sam bila trudna, prva tri mjeseca, nismo niti spavali u istoj sobi koliko me je živciralo i smetalo njegovo hrkanje). Konačno je naručio nešto protiv hrkanja, pa čekamo da stigne a tko zna hoće li to uopće pomoći, jer ako ne, dobit će vrlo brzo trajni izgon iz sobe. Ma on toliko hrče, da kada spava, čujem ga u dnevnom boravku dok gledam televiziju i ne samo da ga čujem nego si moram pojačati zvuk na televiziji koliko glasno hrće, jer ne čujem televiziju od hrkanja. Strašno nešto... Bonu, ne smeta, spava ko top
A Ergo i ljeto, zaboravila sam napisati, posebno za ženice koje misle kupiti (bio ergo ili neka druga klokanica) ima ljetnih opcija. Prije nego kupite, obavezno si malo pronjuškajte po internetu kakvih sve ima, modela, dizajna, pa odaberite ono što će vam najviše koristiti. Ja sam gledala onu stranicu na FB, proučavala što pišu, poslušala savjete oko ergonomski ispravnih i neispravnih, pa sam malo njuškala po internetu, zaključila koja klokanica mi najviše odgovara (po cijeni i modelu) i zato sam uzela ovu, koja je idealna za zimu, proljeće, jesen...ali nije za ljeto
Apartman mi je nekih 80 m od mora (kada sam na Pagu), blage kosine, kolica će mi i za plažu biti super, jer će Bono biti u kolicima, a ispod u torbi, onom prostoru: ležaljka, ručnici, suncobran, hrana, knjiga, šlafek za njega (ti šlaufeki za male bebe se mogu kupiti u dm-u i u baby centrima), pelene za kupanje, kozmetika, krema za sunčanje, voda, knjiga. Već se brusim za more...
a bez kolica bi to ovako izgledalo: to sve u rukama : torba, ruksag + klokanica i Bono+ pas na lajni= mrtva do plaže
I JA STVARNO NE ZNAM NAPISATI KRATKI POST , SORRY
a mogla bih još kilometre napisati, pa ću završiti sa ovime:
mamice koje ne spavate : radi zubića, bebica - držite se, proći će
Jutro cure! Mi smo ok spavali i jutros se tako pokakala da je to ludnica bila :) sad je počela kakat svaki dan, nekad i dva puta dnevno i skroz sam šokirana😁 nema više svakih 10 dana 😁
Inače spava na trbuhu i sama se tako okrene..stavim je na leđa, ili je na boku ako zaspe dok doji i onda se u nekom trenu prebaci na trbuh i fakat fino spava, bolje nego na leđima sam skužila, očito joj jako paše..al razumijem je i meni je to najdraži položaj kojeg sam se morala odreć za vrijeme trudnoće i sad dojenja 😭😭
Isto još nismo izvadili jastučić iz jajeta, mislim da se još neko vrijeme može voziti s njim, a u kolicima ću pokušat namjestit taj neki blaži nagib pa da zvirka okolo ☺
Inače sinoć smo kupili ergo 360🎉🎉🎉🎉🎉 i jeeeedva čekam da ga sad operem i kad se osuši da ga stavimo u pogon! Držim fige da ga prihvati 😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji