Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    07. Veljača 2016. 22:07

Lela super za kupanje!!! 
    Jan zasad voli to, jedva cekam more....neki dan sam gledala malo i pelene za kupanje u mulleru 🏊🏼

...dohrana je naveliko krenula ovdje! Sve savjete screenshootam da imamo info za kasnije...znaci sve bebice su odusevljene??

Bumbo0809
    07. Veljača 2016. 22:27

Branchi 😂😂 to i ja radim! 😛

Lela odlicno,napokon! 😍

Mi smo danas proveli lijep dan.. Mojoj baki i djedu danas bio zlatni pir pa smo imali slavlje doma od nekih 25 ljudi 😊 mis je bio odlican sa svima! 
    A odusevio nas je kad je ugledao malog rodjaka (2god taman napunio). Znaci nitko mu nista nihe govorio nego ga samo donio do rodjaka da ga vidi. On odjednom:osmijeh,skrikovi,mase rukicama/nogicama i obe ruke pruza prema njemu i dodiruje ga i nagnuo se iz ruku mojih i stavio glavu na rodjakovo rame i trlja ju. To je ponovio bar 6-7x u toku dana. Mi smo se rastapali 💞  a onda ga rodjak zagrlio i poljubio...
    Kako su samo djeca cista i nevina bica! 💕

Sutra idemo kod pedijatrice na kontrolu, sutra je mom misu 5 mj! (Vrijeme preebrzo leti!!!!)

Laks noc cure vama i vasim mrvama😴

Fluffy2
    07. Veljača 2016. 22:35

Sanjarica hvala, mi smo inace na ad samo me zanimalo koliko za pocetak da stavim i ide li na bocu ili na zlicu :)
    Samo mi je malo cudno jer je izbacio jednu bocicu (jer se ujutro budi kasno i ne stigne popit 5 bocica nego 4 do spavanja).
    Obavezan je plac nakon sto satare bocicu, zeli jos jest. Ali mislim da mu je 180 ml i vise nego dovoljno po obroku. Jedva cekam krenut s povrcem, samo se jadan dize u sjed i gleda nas kako jedemo.

Danas jedna novotarija- place nakon sto mu oduzmemo igracku, prije to nije dozivljava. Ja ga presvlacim i uzmem mu igracku a on u plac sve dok mu je ne vratim. 
    Lela bas super da je skuzila da je to bezopasno haha misica!

Fluffy

Sanjarica
    07. Veljača 2016. 22:50

A fluffy neznam...ja sam krenula dohranu na zlicicu...a ne da joj stavljam u bocicu...tako da se a vremenom nauci na zlicicu i kazu da im treba par dana da skuze radit s jezikom za unutra a ne za van kao kad doje ili piju bocicu... Danas nam je vec puno bolje islo papanje na zlicicu... Njoj je zapravo to sve smjesno i ona samo hvata zlicicu iz mojih ruku... Ali lijepo nam ide...jako sam zadovoljna... 

Lela super da je konacno prihvatila kupanje... I moja to voli a ja nevolim poplavu koja bude u stanu nakon kupanja...hahaha... 
    Laku noc vam zelimo...ja sam danas premorena...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    07. Veljača 2016. 23:21

Lela odlično za kupanje :))) Moja voli vodu sva sreća, mi ju još uvijek tuširamo, jer ne stane u kadicu, a nemam nastavak nikad otić to kupit pa da se malo brčka :P

Branchi lajkala sam vas danas u grupi na fejsu s ergom odlično za šetnjicu i ja jedva čekam :))
    i da, ne bi nikad rekla da imaš plavu kosu, valjda me zbunjuje tvoja profil slika

Laku noć ekipica, ja još neću čorkat, moram malo uživat dok ona napokon spava

kris555
    08. Veljača 2016. 01:25

Oliva i ja sam lajkala Branchi haha ista stvar, zbog ove slike ne bi rekla da je plava.. 
    Lela drago mi je da curica napokon uziva u kupanju :D 
    Mi smo opet na nocnom cicanju svaka 2h, po danu moze duze noc eto nema sanse, ko svicarski sat je..lake snove !

Branchi
    08. Veljača 2016. 04:46

Hvala curke za lajkove hehe, na ovoj slici je isto plava kosa, ali full kratka, a i muca je u prvom planu 😀

Ergo je super, janu se isto svidja jer moze zujat okolo i vise visi nego iz kosare - a sad ga bas sve zanima. Jedino jedva cekam da bude toplije pa da mozemo jedan sloj robe i gotovo..i jos koristim onaj umetak, vi??

Sinoc je jan zaspao ko klada u dnevnoj pa smo tin i ja uspijeli skupa pogledat vecernji film nakon stoooo godina 😊 ...lagano je proslo i prebacivanje u krevet tak da do sad imamo lijepe setove 2x 2.5 sata i 1.5 sat....ako sad nakon klope odcori jos sat, dva, super

Ryanne
    08. Veljača 2016. 05:56

Mu imamo noc punu nosanja. Maloprije se tako pokakala da sam je morala cijelu presvlaciti i naravno da se ful razbudila. l Sad smo se igrali i smijali na krevetu, a upravo sam joj uvalila cicu da zaspi. Makar mislim da nece biti nis iz toga....

Cvarak
    08. Veljača 2016. 08:09

Mi smo sinoc kakili bome pol h 😂😂😂3pelene promjenili i napokon oko 22 zaspali!!! 

Kriss imas pp ;))

jahanara
    08. Veljača 2016. 09:12

Jutro cure!

Mi smo dobro spavali, uz 1 budjenje za papanje i 1 za druzenje. Druzenje je tata odradio. 

Jeste vi svoje bebe poceli stavljati na pod? Razmisljam da bi mi uskoro svoju smizlu stavili jer se previse vrti po krevetu pa se bojim da padne. 
    Razmisljala sam o kupovini puzzli za pod, al sam naisla na neke clanke koji kazu da su toksicne pa vise nisam pametna sto kupiti.

Cvarak vama je onda bilo veselo uz toliku kakicu😂😂

Sto se tice kasica, mi cemo ipak morati poceti sa 5mj jer kako pocinjem raditi kad navrsi 6, da zamjenimo jedan obrok. Nadam se da ce nam to tako uspjeti.  Planiram poceti sa tikvom, a za dalje ne znam. Moram jos prouciti materijale sta je poslala Nenana i pratit cu vas tu pa ce biti nekako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.