Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    07. Veljača 2016. 06:40

Mi isto dosta budni...skupili 7 sati uz par budjenja i druzimo se i vise ne spavamo od pol 6 hehe
    A kad ga dignem samo puse baloncice od sline 😀

kris555
    07. Veljača 2016. 07:21

Mi smo evo pol h budni, tati sam prepustila da presvuce bebija :)
    Ian to kaj cvarak kaze najbplje u grupi pitat, znam da noge moraju ko zabici bit, zato je meni elasticna marama dobra sam kaj se bebiju ne da bas bit u njoj jer nis ne vidi :D

Cvarak
    07. Veljača 2016. 08:18

Ian po slikama kaj vidim ovo nosenje napred mi se ne svidja a bas se dobro ne vidi kak bebi stoje nogice kad je lice prema osobi. Hm ne cini mi se bas nesto al kazem ti ja nisam bas strucnjak za to. 
    Mamma se cini mi se bolje razumije. Al gle ak ti beba nema problema sa kukicima ili s necim dr sat vr joj nece biti nista al opet treba pripazit. Ako neko tvoj ima fb stavi bebu i slikaj se pa neka netko pita ima dosta cura koje se razumiju. Cak kazu da stokke nosiljke nisi dobre a tako su skupe i znam da dosta njih nose. Ako kako jos mogu pomoc pitaj.

plavojka
    07. Veljača 2016. 08:21

Ian meni se ta tvoja nosiljka cini ok, bebi noge jesu u zabici, barem koliko se vidi..

Mi smo se na pocetku nosili u elasticnoj marami, i bilo mu je to skroz ok! Sada mi je postao pretezak za takvu maramu (ledja me ubijajau) pa ga pokusavam nosit u ergu, ali duri se.. Uopce ne znam kak da ga naviknem na njega.. Jednostavno se i na rukama
    Mrzi nosit tak okrenut prema meni, pa onda i u ergu izdrzi 15min max! Stvsrno se nadam da ce mu se svidjeti pogotovo kad jos bude malo veci, imam ja velike planove za nosenje ;)

Cvarak
    07. Veljača 2016. 08:48

Evo cure pri dnu imate recepte: ;) 
    http://www.roda.hr/media/attachments/udruga/dokumenti/brosure_leci/Bros_Dojenje_2015_web.pdf

mmama2
    07. Veljača 2016. 09:23

Ian mislim da ima preusku bazu da beba visi previše.. ustvari kada bebe ne sjede i hodaju samostalno i čvrsto nije samo do kukića već je bitan položaj kralježnice isto ne smije biti ravna kralježnica već u lagano C.. budem našla par linkova pa prikeljim tu..

url=https://lilypie.com]

plavojka
    07. Veljača 2016. 10:11

Ian ja vjerujem da se mmama bolje kuzi u nosiljke, tak da drz se njene procjene! 

Lela nama je kod tog zastopanog nosica stvarno jaaako pomogao onaj luk u krevetu. Prepolovi glavicu crvenog luka i stavi negdje povise bebine glave u kinderbet. Moj je spavao bez problema vec prvu noc kad smo stavili luk. 

Inace bebama puno pomaze i Balzam od Jele, progooglajte ga malo!

Ryanne
    07. Veljača 2016. 10:20

Jutro cure

Mi spavali relativno ok. Od 22:30 do 8:00 uz tri papanja i jos dva ekstra budjenja radi nosanja. Ustvari, kad procitam napisano, moglo je biti i bolje. Haha. 

Inace sto se tice zacepljenog nosica, mi imamo Vicks ovlazivac zraka. Dodje 300-injak kn i to nam je najbolja investicija ikad. Otkad smo ga kupili (koristimo ga samo nocu) nismo nikad imali budjenje radi zacepljenog nosica. Preko dana joj se znaju suhi smrklji stvoriti, ali njih se rijesimo prije spavanja, upalimo ovlazivac i mirni smo. 

Inace, da se pohvalim, moja malena je jutros ukakala cijeli kimbac. Okrenula se na trbuh i pocela ispaljivati rakete. U roku 15 sekundi pelena propustila i kakice joj bilo do vrata. Bas je bilo zabavno. Haha.

• Mincy
    07. Veljača 2016. 10:30

Ian ja imam istu takvu nosiljku i popljuvali su je na toj grupi, ali ja je ne mislim mijenjati, jer očito na toj grupi podržavaju samo neke extra skupe nosiljke, ali ni ova naša nije baš jeftina... I da, kao što je netko napisao oni ne podrćavaju ni od stokke nosiljku, a baš je super nosiljka, tako da.... ja sam sva u kašicama i samo o tome čitam i istražujem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.