Bumbo mi imamo slican scenarij....zaspao u dnevnoj pol sata pa plac...pa se prebacili u spavacu, zaspao uz nunanje ali budjenje nakon 10min...probala mazenje i dudu,jos veci plac...zaspao uz cicu...odvalio 2.5sata pa se malo meskoljio, upalilo nunannje i onda jos pol sata u kindacu....
Onda poceo lamatat nogama, stisnem mu nogice uz trbuh, pustim, lamata 😡 pa ga to razbudilo i sad popio 5min cicu i cori uz cicu...ah, pustit cu ga, necu ga dizat, idemo malo tak corit pa cu opet u kindac
Ne znam kak sprijecit da tak lamace, kaj ga to zaje**** 😑
Ja isto jos nisam solo s njim isla s autom, mozda je vrijeme da se okurazim hehhe, zasad je ok bio uvijek u autu, valjda mu pase drmanje
U zg-u puse neki uragan, pas se nervozno setka po stanu, a tin i jan core ko klade....ja eto isto surfam, valjda sam se prespavala sa ta 2.5 sata u komadu, organizam mi u soku 😂
Znaci dentinox vam je najbolji?? On ide 3x dnevno?
Laku noc mamice, ako imate savjet za nemirne nogice, viciteeee
Branchi probaj ga onda na trbuh okrenut, moja curka ima nemirne ruke a i nogice koliko moze sam cekam da pokida te remencice!!
A sto se tice pjevanja bhuaaaa to vec uredno 2 t radimo pjevamo ko lude i isto smo grlate nek nas svi cuju 😊
Jutro cure!
Branchi i moja lamace rukama i nogama al to radi kad je preumorna a nikako zaspati pa bude nervozna. Probala sam joj drzati rukice i noge al onda se jos vise buni pa je dignem i nosam dok ne zaspe.
Mi se jos nismo vozile same u autu. Nemam potrebe. A sto se nje tice, mogle bi bez problema jer ona zaspe cim auto krene.
Cure koje ste dobile mengu, jel vam.menga bila normalna tj dosla i prosla? Meni je trajala 6 dana i 2 dana nista i onda mi se pojavio smedji iscjedak i tako vec sigurno 5 dana. Ne znam jel to zabrinjavajuce.
Dobro jutro, drage mamice
Kneginja, video. , predobro i premedeno. Tvoja mala je pravi gurman, fino papa.
......a pjevanje, ne čudim se, vi doli prije propjevate nego što progovorite
Baš sam jučer gledala Voice, mali bio na baby gymu, slušao, mahao rukicama i bio je posebno oduševljen kada mi je bila frendica...prošla dalje naj frendica, i to pjesmom na koju je započela operacija kada sam išla na carski...Thundertruck od Ac/dc. To će mi zauvijek ostati u sjećanju...počinje operacija i počinje Thundertruck, onako energičan... Pitam doktora, kakvu je to muziku odabrao, da nas malo razdrma, a on na tom ma ne, radio svira....onda je bio i Poison od Alice Cooper-taman kada mi je tlak počeo opadati, pa nešto malo kasnije i Sweet child o mine od Gunsen Rosis...prolazilo je vrijeme, nisam znala sve stvari koje su bile na radiju i onda, pogledam na sat nasuprot na zidu, 17.50, počinje Hollywood hills od Sunrise Avenue (a tu sam pjesmu baš voljela), i kad ono čujem kmmmeeeeeeeee, okrenem glavu na drugu stranu i vidim svoje djetešce na stolu. Istog časa sam zaboravila...Trebalo mi je neko vrijeme da se prisjetim točno koja je pjesma svirala, ostala mi je u glavi samo prva Thundertruck, a kasnije sam se prisjetila još nekih uz neke detalje sa operacije
Zara, baš sam te se jučer sjetila, nema te već nekoliko dana....vozim se sama sa malim u autu. Možda će ti prvi puta biti malo čudno, ali budi bez brige. Pažnju ipak usmjeri na cestu i sve 5. Nabavi ono ogledalo i samo opušteno. Nas dvoje ćemo sutra u Karlovac, ako...
Dobila sam danas, opet, ma užas. Nisam očekivala da će tako brzo doći. Zadnju sam dobila 03.01. Sutra sam planirala u Karlovac, ali ako bude onako nenormalno obilna, ostajemo doma
Branchi, hmm, ne znam, možda ga muče prdci i probava pa zato diže nogice. Moj digne nogice i onda rafal. Teta čuvalica mi je baš na to obratila pozornost. Rekla je kako si on sam pomogne da bi što bezbolnije prdnuo, ali ako vidim da mu počne smetati neka uzmem Subsimplex, ona baš ne voli Biogaiu i rekla je da je to sve slično ali Sub je stari provjereni ...naravno, samo nagađam što bi eventualno moglo biti Janu, provjeri sa pedicom, tako i tako ideš ovih dana.
A dentinox, koristim 1 do 3 puta, ovisno o njemu...zadnjih dana najčešće 1, ali nema pravila
Jahanara, nije mi baš bila normalna zadnji puta, bila je preobilna, ali je došla i prošla. Zovi ginekologa i na pregled, vjerojatno je ništa strašno, ali gin je ipak stručnjak na tom području
Jutro cure ;)
Ashley to ti je frendica- svaka cast odlicna je bila!!! :)
Jahanara meni je (kao i sad trenutno) bas obilna.al meni je oduvijek obilna i traje po 7 dana! :/ jos me boli glava cim sam oci otvorila jer je jugo u St. Grrr
Moj mis odavnoo sa mnom pjeva i prica i BAS je glasan..ali i ja sam haha...a zadnjih 10ak dana stalno pogotovo dok place ili kenjka "govori" maamaaaa... Ja se cijela rastopim svaki put 💕💕
Kneginja voljela bih vidjeti video..ali ne svidja mi se to sto se ne moze obrisati :/ tako sam ja 1 htjela sliku sfavitit i nisam je mogla obrisati grrr
Branchi, i moj mlatara nogicama kada ga legnem u kinderbet, a na rukama super, ali ja njega ostavim, malo se okreće, i onda najčešće prdne, ili možda samo to tako radi dok se ne namjesti .... Ja još nisam vozila bebača sama u autu, a htjela bi, ali nikako da se odlučim :)
Sortiraj odgovore
Najstariji