Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    30. Siječanj 2016. 17:11

Ja uglavnom kad malu nahranim oko 17-18 h onda idem vjezbat...nista strasno to nijr svega pola sata-45 min...ovisi kako me volja i znaci mala jede oko 2,30 sata nakon tog vjezbanja...ne odbija mlijeko nit nista...normalno ga pojede.. Tak da se ja nit izdajam niti nista...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    30. Siječanj 2016. 17:22

Nece bebama nista bit al neke bebe ne zele kiselkasto i gorkasto mlijeko.

A Branchi dosla sam s trcanja oko 12 i nisam se imala odmah vremena izdojit i nakon jedno 2-3 sata kad sam probala imalo je odvratan okus i sve sam bacila, tj 20 ml koliko sam mogla izdojit uopce.

Nemojte pretjerivat s vjezbanjem dok dojite, masno tkivo se pretvara u misic pa bi se mogla smanjit kolicina mlijeka.

Sova, savjetujem za pocetak orbitrek 3× tjedno, intezitet od 65-80% u trjanju od 30-40 minuta. Moja preporuka koju ne moras poslusat je to odradit ujutro na prazan zeludac ili sat vremena nakon jela. Nakon toga metabolicki proces traje cijeli dan sto znaci da se kalorije izgaraju kroz cijeli dan.

Fluffy

Sova5
    30. Siječanj 2016. 20:48

E hvala ti puuuno na savjetu! Pokušat ću ujutro onda, jer cca sat vremena nakon buđenja ima opet jedno spavanje od pola sata do sat vremena i to bi mi trebalo biti dosta. Nadam se da ću se uspjeti organizirati.

kneginja
    30. Siječanj 2016. 21:46

bok curke

mi smo danas odradile prvi maskembal u zivotu :)
    bile su na rivi dječje maškare...pa smi isli...a i mi smo se obukli u maloga bijeloga medu :D toploga...u tome je i spavala cilo vrime :D
    bilo je bas super...jedva cekam da bude veca pa da šeta u povorci

inače..sve po starom..spavamo masu sati da vam vise ne stavljam soli na ranu :)...jedemo normalno...
    e da,,,danas sam joj dala kasicu od brokule...presmjesno je bilo..uzme žlicu...zgrozi se doslovce..ali proguta..i tako jedno 10-15 žličica hahah....super smo to odradili...

do sada joj je favorit mrkva/kruska...davi se u njoj i pojede hrpu

Vec danima nema nigdje kupit one nase kremice za zube,dentinox...navodno je u defekturi ili tako ensto...pa sam nakon par dana pauze kupila ipka neki drugi..oslobodi me boze nesto smrdljivije u zivotu nisam pomirisala NUBY all natural gel..ali an bazi klinčića...uzasno smrdi..čak sam mrvu probala na jezik..pecka jbte ahhahha..mislila sam joj ne dat...

evo maloprije namazali...smirilo je za sekundu. A posto je anma kriza sad danima samo navecer...ok..pretpice malo dok ne dodje ona druga u prodaju. A face koje je slagala kad sam joj namazala...aaa bas gadjenje..pa je valjda peckalo pa je bila zbunjena..i odjednom mir :)

idemo se tek sad banjat..nismo stigli jos...ubi nas skitnja :)

puse svima..uzivajte jos malo u ovom lipom vrimenu dok nam ne dodje ta najavljivana polarna zima :(.

Sanjarica
    30. Siječanj 2016. 22:07

Ja moram "pohvalit" moju curku...danas je bila cijelo popodne na cuvanju kod mojih...bila je super i sve 5 ALI nece gospodicna vise jest mlijeko na bocu...nema sanse...kaze moja mama da je bila bas gladna ali da nikako nije htijela povuc na bocu,da je radila kao gadljive face i pljuvala bocu van...nakraju joj je morala davat na zlicicu mlijeko da gospodicna pojede  obrok...svasta... A do prije nekih 20 dana je bez beda jela kod njih na bocicu...od tada do danas joj vise nisam davala i eto...danas frajerica nikako nece... 

Mi vam zelimo svima ugodnu noc i da vas sve bebe iznenade i prespavaju bar 6 sati u komadu... Nocic... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    30. Siječanj 2016. 22:36

Hahaha sanjarice a bas je slatkica mala vec zna sta valja a sta ne :)

Sova nema na cemu al tek sad vidim da si rodila prije 2.5 mjeseca, ne zuri se s nekim opterecenjima, pooomalooo i javi kako se osjecas :)

Kneginja ti si moj idol ahahaha

Fluffy

Bumbo0809
    30. Siječanj 2016. 22:48

Cure zelim vam mirnu i laku noc! 😘

Vec vidim da nama nece biti :( u 8,30 zaspao evo vec se 2.put budio :/ probala dudom i mazenjem,ali ne-on oce ciku... 

Sanjarice,iz tvojih usta u Bozje usi!😊😁

kneginja
    30. Siječanj 2016. 23:25

joj zaboravila sam vam rec...veceras je buba napravila tako nesto super da sebi ne mogu doc. Znaci lezi na meni,odmara...i ja bzze nesto pjevusim..lalalalla...i kad sam stala ona počme nesto kao "pjevat". Bilo mi fora i ponovim ja to lala..na naaa...i kazem ajde sad ti.i ona opet...pa stane..pa ja ..pa kazem ajde ti sad..ona opet ponovi..i tako nekih petnaestak puta...popizdila sam bila jer je muz bio u wc-u i dok je on počeo snimat uspili smo uvatit zadnja dva tri puta .
    oooooduševila me...
    iako na snimci je kratko i ne cuje se bas ka sta je bilo u zivo.sestra mi je rekla da se boji moga diteta hahahha jer je stra da ce za misec dana progovorit. buba mala..obozavam je :)

vidicu..mozda stavim tu snimkicu..iako mi je malo muka jer se tamo ne mogu brisat snimci..a ne bi volila sad da osvanemo ja i dite na kakvom portalu hahahha..pogotovo ja..razvaljena na kauču ka nasukani kit

Oliva4
    30. Siječanj 2016. 23:54

Hahaha kneginja preslatko:)) šteta što se video i slike kasnije ne mogu brisat.. :p
    Moja to isto radi, samo ona kad mi 'priča', jako glasno to radi, tako da mi bubnjiće probije 😂 (možda sam i ja glasna pa me samo imitira, a ja ne kužim 😁)..znamo se jedno 20 minuta pošteno ispričat i mislim da nas cijela zgrada čuje 😁

Zara6
    30. Siječanj 2016. 23:57

hello ženske

bas ste aktivne, svaka cast! ja zbilja ne stignem cesto pisati, ali citam vas kad god uvatim  pa makar bilo i u wc-u ahha 

kneginja daj stavi video! ako te strah da necete osvanuti u medijima onda ga obrisi sutra ili nakon par sati, baš bi volila viditi tvoju frajericu kako piva  ja svom jucer kažem - hello, a on meni nesto jaakao slicno tome -  pukla sam od smiha! dica su takvi bistrici i slatkici! I da, ja sam kupila Nuby za svog misica i njegova reakcija je bila ko da ce povratiti, ma uzas, spremila sam ga i necu mu to vise davati.cula sam i ja da dentinox se cesto ne može kupiti, bas bi mogla prekosutra kupiti jos 2-3 cisto da se nađe, nama je za sad sasvim ok, a gengigel nisam nasla u par ljekarni, a bas sam tila njega kupiti.

cure, idete vi same s bebacima autom negdi? mama, sestra i sve frendice su udaljene cca 20 km od mene i do sad nisam isla sama s Dinom, nije mi na oku cilo vrime i bas me strah, a ne mogu uvik nekog moljakati da ide s nama vamo-tamo dok je mm na brodu, a mi zbilja svugdi isli hehe! susjeda kaže da uzmem Safety ogledalo za nadzor bebe u autu pa bi baš to mogla uzeti i probati npr do ducana samo da odemo autom pa da vidim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.