To za palceve nisam znala, mislim da cu sutra cijeli dan samo gledati kako palceve drzi, ah mi mamice nemamo mira. Zelim vam svima.mirnu noc i puno dovrog i tvdog sna💚
P.s. da mi je netko prije par godina rekao da cu toliko cijeniti noc punu sna smijala bi mu se 😂
Eee..nemojte se zamarat sitnicama. Radila sam s bebacima od 3 godine nadalje. Vecina bi ih drzala stisnute sakice kad bi setali ono cetveronoske kao pasici. Svakom djetetu smo ispravljali prstice tijekom cijelog treninga i oni vrlo brzo usvoje kako je pravilno. Isto je sa stopalima. Hodaju prema unutra i konstantnim ispravljanjem i vjezbanjem dođe sve na svoje. Sve se da ispravit do neke 5-e godine nije to nista strasno.
Ja stvarno ne obracam sad pozornost ako se malo izvije ili stisne rucice, sve je to normalno a vidjele bi i same ako je nesto bas pretjerano i "upada u oci".
Laku vam noc mamitosice :*
Fluffy
Ajme zata preslatko! Meni vec suze dolaze kad znam da me isto ceka. Bas smo navikli bit oboje s njim stalno i gustamo. A jebemu :(
Fluffy
Jako stidnute sacice nakon 6 mj moze znaciti da beba ima prosirene komore! Tako da ipak treba vodit racuna ... Jer neke bebe imaju i krvarenja u mozku pa se motoricki kasnije razvijaju od drugih treba samo puno vjezbati.
I moj bebač se izvija, ali isto kao da gleda nešto, uopće se ne okreće, ponekad na bok, i kada je na trbuhu više se osloni na lijevu ruku, i stisnute šakice, mislim da ću i ja sutra samo šakice gledati :( Idemo kod pedijatrice u utorak, baš me zanima što će reći :( i mi smo imali neki bezveze dan, bio je cendrav, pa nije htio baš ni sisati, maloprije zaspao, ali isto neki nemiran :( Laku noć :)
Vecer zenice!
Ja uopće nisam obratila pozornost na sake kod moje. Izvija se, odupire se stalno nogama, kao da ce most napravit, odize trup, glavu sama drzi, svaki dan nesto novo s njom...
Danas smo je krstili, super je bila. U crkvi nije zucnila, smijala se svećeniku, u restoranu je isto bila dobra. Super je sve odradila, a sad nikako zaspat, od 21 je uspavljivam 😒 Pocela mi se opet budit po noći, 2 puta, nema vise spavanja od 7-8 h u komadu 😓
Krepana sam od cilog dana, jedva cekam u krevet.
Laku noć vam zelim, uz sto vise sna! 😏
Naravno, slažem se s vama da ne treba na svaku sitnicu gledat i ja stvarno nisam takva, dosta sam opuštna po tom pitanju..ona je motorički za sad jako napredna, a ova desna ruka onako baš upada u oči, čudno je zabaci nazad kod svakog nošenja i na trbuhu, mislim stavlja ona nju i naprijed, ali je često moram poticat, kao da nekako zaboravi na nju..i jedino s tom šakicom stišće..pošto mi je pedica na to obratila pozornost i pokazala vježe ja ću ih radit dok joj se to ne ispravi :)..mislim nisam vas htjela prestrašit mamite, kod moje je tako slučaj s tom lijenom rukicom 😁 sad će sutra svi palčeve pratit ☺
Muž i malecka spavaju, a ja ko sova..mogla bi i van ić 😁😁
Mi isto idemo u utorak kod pedice, jedva cekam vidjet kilazu i cut sve 😀
Mi spavali 2 sata i od 23 se mucimo....oce cicat, nece, pa podrigne, pa lamace, pa gleda ko sova...pa zijeva pa se umiri pa opet budan....fakat ne znam 😑
A branchi je li tako i kada je pored tebe na krevetu? Moja tako u svom krevetiću pa je zato i ne stavljam baš jer još nisam spremna na ne spavanje 😁 a kad se pored mene tako probudi onda joj ili dam sisat ili, ako je jela prije manje od 2 sata, joj dam dudu, stavim je na bok i primaknem uz sebe..tako se vrlo brzo umiri i zaspe..pa eto, ako nisi tako probla (iako vjerujem da si probala sve s obzirom na dug staž vašeg lošeg spavanja 😣😝😝)
Sortiraj odgovore
Najstariji