Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    31. Siječanj 2016. 16:40

Rayanne isto tako..ista 2 problema..cijeli dan provedem u vraćajući je nazad na leđa s trbuha..izludila me..urla stalno, nekad je malo pustim, ali uši mi probi..a u sjedeći se isto non stop diže, kad je u naručju, ljulji onoj kao i na podu,al onda glavu odiže i gornji dio trupa samo, inače iz polusjedećeg se skoro skorz digne..očito to sad svi rade :D vidjela sam da ju pedijatrica isto tako podiže skroz u sjedeći, presmiješno mi je to kad je za ruke digne, a ona sjedne i onako se skvrči sva 😁😁

Ja moram vježbat s njom desnu ruku, jer kad je na trbuhu nju često spušta uz tijelo i skuplja palac u šakicu..pedijatrica mi je rekla da joj ruku vraćam nazad da se osloni na nju kad je na trbuhu i da joj ispravljam šakicu..valjda će joj proći brzo ta lijena desna ruka 😝

Cvarak
    31. Siječanj 2016. 19:51

Navodno nije dobro kad drze palceve u saci!

Fluffy2
    31. Siječanj 2016. 20:43

Nas pedijatar nijednom jos nije stavio maloga na trbuh da vidi kako drzi glavicu. Izmjeri ga, dobro poslusa srce i pluca, digne ga u sjed i popipa glavu, fontanelu, vrat i stomacic i kaze da je sve super.

Fluffy

Sova5
    31. Siječanj 2016. 20:57

Meni je patronažna rekla da taj palac treba biti izvan sake u toku trećeg mjeseca kada nestaju i primitivni refleksi. Onda sam čitala da ako je u šaci da je rijec o hipertonusu. Moj ima jos na lijevoj ručici palac unutar sake.

Pedijatrica mu je sad na pregledu sa 2 mjeseca napravila isto sve kao i tvom Fluffy ali ga je stavila i na trbuh. Ja moram s njim vjezbati to podizanje kao da ide sjesti jer mu je glavica malo ostala iza kad je ona to radila pa je rekla da doma vjezbamo. A on doma nekad super, a nekad totalno nezainteresiran pa ostane iza. Moram ga snimiti kad dobro radi da joj pokažem da zna, jer moguce da ce opet na pregledu biti nezainteresiran  A dalje neka ona procjeni jel to ok.

Naučio je okretati se s trbuha na leđa. I to mislim da zato sto mrzi biti na stomaku. Znaci nikad nece naučiti sa leđa na trbuh  Jedno poslijepodne sam ga uspavala na rukama i pokušala ga staviti da spava na trbuščiću. Ajme koja vriska kad sam ga spustila. Tak da necu vise jedno vrijeme pokušavati.

Danas je bio nemoguć. Cendra cijeli božji dan. Muž i ja padamo s nogu. Valjda je zato uspio sam zaspati u 20h. Umirio se i on od cendranja 

Zelim vam svima, pa i samoj sebi, ugodnu noc sa sto manje ustajanja 

Pusssse 

jahanara
    31. Siječanj 2016. 21:03

Hvala cure, zvat ću sutra za papu pitati jel gotova pa ću reći i za taj iscjedak.

Nama je skoro mobitel pao na glavu, pao je pokraj i bila sam u šoku, mogu misliti kako je vama kojima je baš pao na bebače.

Naš pedijatar radi isto to što je Fluffy napisala.

Što se tiče tog dizanja za ručice, mi to ne radimo, jel bi to trebalo uvesti kao vježbu?

T drži otvorene dlanove al kad stisne šaku onda je i palac unutar šake. Nisam znala to nije dobro...

Branchi
    31. Siječanj 2016. 21:05

Sova lijepe zelje, zelim i vama isto 😊
    ...zasto je malac bio cangrizav? Ajde super da je sam zaspao 😀

Jan vecinom ima rasirene prstice, ali zna imati skupljenu saku i palac unutra...isto se zna i izvijati, ali bas da gleda nesto...vidjet cemo s pedicom kak ona gleda na to...

On isto ide s trbuha na ledja, s ledja prema trbuhu zapne, ali cak je i zavolio bit na trbuhu...no cini mi se da bi reagirao ko tvoj sova, da ga stavim tak corit, vidjet cu sad jednu vecer

Mi se sad uspavljujemo, nadamo se najboljem 😴

kneginja
    31. Siječanj 2016. 21:28

helo curke

prijavljujemo savršeno papanje nove kašice.
    danas je stara kuhala juhu pileću...pa smo smiksali mesa...mali krumpir i jednu mrkvicu (sve je jos bilo nezačinjeno,a u vodi je jos bila poma,poriluk i kapula,to nismo stavili u kasicu)

smixala...a mala odusevljena :) bas joj se svidilo i bas se naklopala....Za sad nam je sve bilo super osim one brokulice hahah...u biti njoj je okus skroz ok samo smrdi i mislim da se tome mrštila...ali je jela svejedno :)

muz je nije vidio tjedan dana..i sad je doša da nas posjeti i kaze da mu se skroz prominila i narasla??
    ne mogu virovat :) meni je ista skroz

pale ste mi na pamet vi sta vam muževi navigaju :)
    kako ce oni tek bit iznenađeni kad ugledaju ponovo bebare svoje :)

uzivajte u ovoj toploj noci...ja odo uvalit malu staroj pa malo u zivot :)
    mislila sam da ce mi ti teže padat..ostavit je...al je bilo tesko samo prvi put hahah :D na kraju balade lipo baki i bebi...lipo mami i tati ;)

pusaa!!!!

Bumbo0809
    31. Siječanj 2016. 22:11

Kneginja- haha obozavam tvoje postove 
    Mislim i ja da se vise mi prepadnemo nesto sto njih zapravo boli(sto je i bolje!).
    Moj mis je zaspao u 9,30 (nadam se dugooom spavancu da se i mama napokon naspava)
    A vama svima zelim ugodan ostatak veceri! 💜

Oliva4
    31. Siječanj 2016. 22:12

Da, sad s tri mjeseca u biti nije dobro da su palčevi unutra..moja to radi s desnom šakicom, zato mi je i rekla da joj ispravljam..onako njen dlan stavljam na svojoj i tako joj kao kroz igru ispravljam.
    .ispravljam joj i kada je na trbuhu pa onda tu cijelu ruku opusti uz tijelo i još šakicu stisne pa joj vraćam nazad ruku da se osloni i još joj otvaram šakicu da bude cijeli dlan na podlozi.
    Jahanara ne znam je li potrebno da ti sa svojom bebuljom vježbaš oslanjanje..nama je pedica rekla da joj vježbam za desnu ruku jer se na lijevu osloni, a desnu zaboravi 😁 a i skužila sam da i kad je nosim ona uvijek zabacuje tu rukicu nekako iza i stišće dlan to sam tek sad skužila kad sam baš obraćala pozornost nakon pregleda..sad me strah da ju ja nisam pokvarila lošim nošenjem i baratanjem 😳😳

Zara6
    31. Siječanj 2016. 22:17

Veceer :) 

Ashley rijwrko tipkam jer ne stignem, cili dan sam oko Dina,a navecer skypu s muzom, spasi ovaj internet. Kneginja virujem da ti je muz rekao da se mala u tjedan dana prominila, moj je posa na brod prije 2 tj  tocno i cesto vidi Dina preko skypa i kaze da se bas promomcia i prominia. Obavezno ga slikam par puta dnevno i saljem mu slike. A veceras me tako Dino iznenadia- muz zove i upalim kameru, Dino ga skizi i od srice pocne cikutati i na glas se smijati, nesto preelipo! Ipak je to ekran itd,a muz se rastopio zajedno samnom, predivno 💕

Mene strah mog pokusati staviti spavati na drob jer uvik misli da treba dizati glavicu i ljuti se + krici i ko bi ga posli uspava, a znam da bi lipse jos spava. Branchi moj ima nemirne rukice i nogice od kad smo doali iz rodilista, muz i ja na pocetku nismo znali je li to ok, pa odakle mu toliko snage za lamatanje i nema s0avanja dok se ne smiri. 

Kupujem onda to ogledalo za auto i pocinjem sama s bebacem najprije na krace relacije tipa 5 min pa da vidimo, zna on biti zafrkan jer ne zna dudu drzati a zeli je pa place kad mu ispadne; frajer 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.