Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    01. Veljača 2016. 01:22

Ja evo isto kao sova zujim po tom mobu i surfam...nikako san na oci a premorena sam... Imali smo goste skoro cijelo popodne...bili i klinci od god i pol i od 3 god...cisti raspasoj... Pa kad neko kaze da je lijepo imat malu djecicu sa malim razmakom...pa zviznula bi...hahaha...salim se...ali ono...hmmm... 

Pa sam kuhala,spremala i kad su otisli opet sve ocistila i bas sam sad umorna ali nikako zaspat. 
    Ova moja mala vrazica zadnja dva dana ims foru stalno vikat...ali ne ono plakat ili nesto...vec dere se na plisane igracke, dere se ako slucajno ne komuniciram s njom, dere se kad joj dosadi bit na trbuhu ili ledima pa oce novi polozaj... Uglavnom bi do sada uvijek u takvim situacijama malo zanjurgala ali eto frajerica sad skuzila da se moze derat pa nam se bome posteno ori po cijeli dan po stanu... A ma..neka... Cemo dobronamjerno kupit susjedima cepice za usi i pustit im hi ispred vrata.. 

Laku noc curke i zelim vam lijepu noc...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    01. Veljača 2016. 09:34

Sova mi smo u slicnom stadiju ko vi ali mislim da nije skok hehhe...

Bila bas burna noc, imali dva seta po dva sata i jedan od 1, ali se na svakom budjenju razbudio i onda nunanje, mobil u kindacu pa cicanje (svaki put oko sat i pol) pa bi tek zaspao.....citam po grupi na faceu da je dosta beba tako zbog juzine...nije utjeha, ali i one koje spavaju, sinoc nisu 😀

Ujutro sam se malo rasplakala od nemoci, ali sam to izbacila iz sebe i sad gustam sa janom koji ne skida osmjeh s lica, mis moj mali...danas slavimo 4mj 🎉💕
    Tuskanje me vratilo u zivot, vec sam i usisala i popila kavu, igrali smo se, vjezbali i sve obavili...a nije ni 10 heheh

Kasnije opet setnja, vani je ljeto, a ne proljece 😊

Bumbo0809
    01. Veljača 2016. 09:52

Jutrooo mame.. :) mi smo budni od 7,30
    Sinoc se budio svako 2h huuh
    Dosla nam je sinoc ogrlica od jantara pa se nadam da ce nam pomoci za nuspojave rasta zubica...
    Ako ima neka mama koja je koristi moze li mi rec skida li je po noci il? I kako ide to u vezi punjenja/praznjenja??
    Citala sam da se 3-4min pod mlazom mlake vode kao prazni pa se stavi na jutarnje ili popodnevno sunce 1h da se puni...

Zara6
    01. Veljača 2016. 09:54

Jutro cure! 

Branchi istina ziva ovo za nespavanje, moj se vise od.mj dana nije budio po noci a jutros budjenje u 3 ipo pa uspavaj ga itd,a mozda je i skok jer imamo 3 mj i 2 dana tocno, nacicava me preko dana neprestalno. 

Sova moj na cici radi isto sto i tvoj,2 min bi cicao pa vristao pa u krug, jesenske bebe su stvarno show! 

Idem popiti kavu, uvalila sam ga svekrvi dok si spremim dorucak i kavu, danas cemo u setnju mada kod nas uz more malo i puse, ali oko podneva ce se i to smiriti. E da,odmah sam mu jutros sakice pregledala- palcevi su vani za sad mada rijetko i drzi stisnute sake

Ryanne
    01. Veljača 2016. 10:00

Jutro cure

I mi smo imali nemirniji noc. Nakon dvije super noci sa samo dva budjenja, nocas smo ih imali cetiri. Nije plakala, ali je bila ful budna i nikako zaspati. 

Ujutro sam samo htjela odspavati 15 min (ona je lezala kraj mene) pa.me pocela udarati i grepsti po licu. Haha. 

Danas idemo i mi van. Bas mi trea zraka. 

Oliva4
    01. Veljača 2016. 10:20

Jutro cure!

E i moja se sinoć budila svaka 2 sata..zaspala je odmah poslije sisanja, ali evo je budna nekih pola sata već, a meni se spaaaaavaaa..još ni ne znam kako je vani, zamračeno mi skroz, ali vjerujem vam na riječ :)

Sova5
    01. Veljača 2016. 10:35

Branchi, tek si se sad rasplakala?? Svaka čast! ja mal mal tulim radi nečeg, haahaaha 

Zara, slažem se. Nama nikad dosadno. Uvijek nešto 

Curke, kako ćete danas obući bebe za šetanje? Ja ću se ohrabrit spustit ta kolica niz stepenice. Nadam se da će sve proći bez incidenta  Ne bih ga htjela previše utoplit, a opet prvi je dan veljače ne bi ga baš jako lagano spremila... (?!)

Fluffy2
    01. Veljača 2016. 10:39

Jutro! Mi vec pijemo kavicu na zraku ima cak malo i sunca. Spava mi se stalno al kad citam vas nemam se pravo zalit. Spavanje od 9-5 pa od 6-9.

Branchi ja sam plakala cesto u pocetku. Divim ti se, bravo mama!

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.