Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    30. Siječanj 2016. 10:12

Ryanne znaci hranila si je pa spustila u kindac i tak nakon svakog seta?

Cvarak
    30. Siječanj 2016. 10:22

Mi smo imali set spavanja od 2h pa 4h pa 1h pa 2h...strgana sam ko pas kosti me bole di je nestao onaj set od 4,5h jel me imori svako malo se budit i davat sisu,a neznam uopce dal da dajem svaki put il sta al jednostavno nemam snage ju dic koliko me ruke bole!!

Ryanne
    30. Siječanj 2016. 10:27

Branchi, da. To i inace radim. Samo sto ne nastavi uvijek spavati nego se pocne bacati uokolo i cviliti pa je moram opet dici i uspavati na rukama. To radi barem jednom na noc. Ali nocas je bas nakon svakog seta sama nastavila spavati. I nisam je morala rano ujutro stavljati spavati k sebi na krevet. Istina da smo se 7h probudile, ali barem sam se kvalitetnije naspavala kad nisam morala hodati s njom po stanu. Na mom krevetu smo se samo mazile poslije budjenja. 

Cvarak
    30. Siječanj 2016. 10:29

Ryanne a koliko puta dajes sisu ili bocu sta vec beba papa?!

• Mincy
    30. Siječanj 2016. 10:49

I mi smo imali prosječnu noć, spavanje po 2, 2 i po sata, sisanje, malo se meškolji.... Baš mi fali da jedan set odspava barem 4-5 sati, mislim da bi bila ko nova, a do tada, ah, izdržati nekako :) Evo već je 4 mjeseca iza nas,mislim, nadam se,da su loše noći prošle i da će biti sve bolje i bolje kako bude veći... svaki put kad se probudi ja pogledam na sat u nadi da ću vidjeti da je odspavao 4,5 sati hihi :)

Oliva4
    30. Siječanj 2016. 10:52

Jutro cure! Ja se opet naspavala 😂
    Ryanne svaka čast, još malo i bebulja će sve svladati :)

Cvarak ja joj dam dudu, ako se probudi recimo za sat vremena od zadnjeg spavanja, i odmah zaspi pa možda da probaš tako ako prihvaća dudu?

Hrenofkica dobrodošla, žao mi je zbog bebulje drekavice i nadam se da će se uskoro smiriti..

Moja je počela na trbuhu spavati, presmiješno mi je to, sinoć je dođem provjerit, a ona pajki na trbuhu, ko mali crvuljak u ovoj vreći 😁😁

Ian se još nije javila, je li se netko čuo s njom?

Ashley
    30. Siječanj 2016. 10:54

Dobro jutro žene,
    Mi smo spavali, po običaju-odlično

Ryanne
    ovako je žena objasnila:
    1. trbušnjaci : bebu polegni tako da leži trbuhom na nogama, neka te gleda. Bebi zanimljivo, jer kada se digneš obrati joj se, nasmij se, izbelji, što god . Naravno pripazi da se ne otkotrlja i/ili stavi sa strane jastuke.
    2. bebu primi pa ju lagano diži gore/dolje (naravno ovo nikako odmah nakon jela), ti leži na podu
    3. neka beba leži na podu, a ti napravi most iznad nje (naravno ako si dovoljno sigurna da nećeš pasti na bebu)
    4. beba na baby gymu ili baby play prostirci  a ti pored nje radiš: sklekove, trbušnjake...

Ja sam jučer pokušala (baš pokušala), ajme meni poražavajuće, dođe mi plakati, nisam mogla nekoliko trbušnjaka napraviti. Ali, ja sam bila na carskom. 
    Cure koje ćete to pokušati a bile ste na carskom, užas! Dobro razmislite prije  a i pripremite se na bolove poslije- samo dva trbušnjaka i strava (barem je kod mene takva situacija, a nekada sam ih, prije trudnoće radila preko 100 dnevno).

Bumbo0809
    30. Siječanj 2016. 11:04

Dan cure! :)
    Mi smo sinoc imali odlicnu noc (u usporedbi s prethodnima). Kad bi se god probudio nije urlikao kao mali majmuncic kao prethodnih noci (4h, 3h,pola h-pa bili budni od 5ipo do 7h mazili se na krevetu,pa opet 2h sna). Nakon papanja bi odmah zaspao...
    Probudio se u 9h i evo sad opet zaspao na cici... 

Hrenofkica dobro nam dosla! 😊😊 nadam se da ce plac i vriska ubrzo prestati i da cete poceti uzivati maksimalno jedno u drugom! 😉

Oliva bas sam i jucer i jutros razmisljala o Ian. Nadam se da je sve u redu i s njom i pregledom bebaca i s mogucnom novom bebicom!!! 

Ashley bas bi mogla probat trbusnjake napravit.. Iako ih zadnje 2 god kao ne smijem radit zbig protruzije diska L4-L5 i sindroma piriformisa :/ bas me zanima hocu li moci bar 10 napravit,a da me ne bole ledja.

Ryanne
    30. Siječanj 2016. 11:10

Cvarak, dojim bebu i nocu joj dam sisu kad se probudi. Nocas je to bilo prvo nakon 3h, pa onda nakon 4h. Inace, se budi u prosjeku svaka 2-3h i tad joj dam sisu. Jedino ako se probudi nakon manje od 2h otkad je poslijednji puta jela, onda joj ne dam jesti nego je (nazalost) nosam dok opet ne zaspi.

Oliva, kao što sam napisala, s njom je lutrija. Baš kad misim da je svladala dulje spavanje, to mi se obije u glavu. Haha. Ali ako imamo 3 dobre noci na tjedan, ja cu biti presretna.

Ashley, hvala ti. Budemo probale. Ja sam dio trudnoce vjezbala i sad bas primjecujem mlohavost svih misica. Moram to bar donekle povratiti jer se bas osjecam slabom.

kris555
    30. Siječanj 2016. 11:22

Mi smo cikali 20, 23, 2, 5:30 i onda oko 7:40 s tim da ga je tata preuzeo nakon cikanja u 5:30 jer gospodin nije htio odmah zaspati a ja nisam imala snage ustat. Kad je popapao u 2 stavila sam ga spavat na trbuh, malo me bilo strah ali u biti dize glavu bez problema tako da se nemam cega bojat :) 
    I sad je odspavao nekih sat vremena u kindacu ali je zaspao na rukama pa smo ga spustili.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.