Branchi ja stinkim više nego obično 😁 prije mi je dezić bio dobar ovaj, a sad kao da nije dovoljan..baš se preznojim često 😝😝
Što se tiče ruku ne bi rekla da je moja nešto naviknuta, često bez problema legimo i zabavljamo se, zaspi dok legi..samo ako je baš jako nervozna od neispavanosti onda plaki kad je spustim ili dok leži, ali duda je jako dobro umiri u većini slučajeva..meni je najveći problem to što ona čim je na podu (a i na kauču), ako se u tom trenu ne zabavljamo zajedno i ne pričam ili pjevamo, odmah se okreće na trbuh i tako zvirlja i zabavlja se sama, onda joj dosadi (ne zna se vratit na leđa) i počne urlat, vratim je na leđa ona za 3 sek ponovo na trbuh i urlanje..i to tako može trajat u nedogled..tu je onda najčešće moram podignt jer bi mogla kenjkat satima tako..a jako je glasna, za sve plače kao da ju nešto boli, urla da mi bubnjiće probije..čim je podignem smiri se i ceri tako da bol sigurno nije 😁 onda zaboravi brzo, spustim je, opet se zabavlja ili duda dudu i onda opet u krug (između malo odspava).. Tako je to kod nas neki ciklički proces 😁😁
E pa i ja malo čifam...neznam jel to od hormona il kaj ....
Oliva bome je i moja curka grlata kad place i nes oce ima da ju svi cuju!
A dns mi je slatka ja joj pjevam ona samnom pjevusi heheh pa umiremo od smijeha :)
Da se barem mogu lajkati objave ovdje :)
Čvarak, lajkam vaše pjevušenje
Fluffy, mislim da si ti pisala o vježbanju i dojenju pa bih te zamolila ako može help. Ja bi od ponedjeljka lagano počela sa orbitrekom i malo sa Jillian Michaels. To bi tak oko 20h kad mali zaspi. Njegovo slijedeće buđenje je oko 23 ili 00h. E sad, nešto si bila pričala oko toga koliko se nakon vježbanja (ne)smije dojiti. Ja ću upalu mišića imati milijun posto
Hvala na pomoći
Sova ko da mi citad misli ja sam neki dan pomislila joj kak bi sad na neciji forum stisla lajk ;)
Sto se tice vjezbanja i dojenja ugl ma to ak cete bas ono full jako vjezbat stvara se mlijecna kiselina pa mlijeko bude gorko pa zna beba odbit sisu al moje fr su vjezbale i normalno dojile i nije bilo frke! Za trbuh su vam super trbusnjaci razni a ako bas imate naslaga sala 😂😂😂😂koje zelite skInut morate i malo trcat,al nemojte se jos forsat cekajte jos bar 2,3 mj pa onda ...bar da prodje 6mj od poroda! I ako imate doma pilates loptu svakakvih vjezbi moEte s njom radit,za guzu,trbuh,ledja....
Sova trebas dojiti prije vjezbanja, a poslje trebas pricekati da prodje oko sat vremena, ako je bilo intenzivnije vjezbanje
Mozes se izdojiti pa dati to mlijeko za prvi obrok, to je isto opcija
...e krenule su maskare zvonit...hodaju po zgradi u 20.30, deru se, zvone, pas laje....sva sreca pa je jan zaspao ko klada, ali znam da maskare secu cijeli 2 mj, poludit cu 😡
Meni ne radi zvono pa nek sam zvone 😂😂😂
E ja sam strgana od umora, sanjat cu da spavam 😜
Hola curke,
ja vas pratim jos od trudniclih dana i sad na bebama jer sam i ja mama jedne jesenske bebe.
Upoznata sam sad vec sa svima jer vas citan svakodnevno,al nikako fa se javim.
naime,moj mali je od rodjenja do danas vristavac mali. Sad ste mw potakle s pricom o nosenju. ON otkako se rodio je konstantno na rukama. Dakle,ja ne mogu na wc otic a da ne vristi. Nece u kolica,nece u AS,nece u viper,kinderbet nikako... uglavnom,cijele dane samo vristi.
Pedijatrica kaze da je zdrav,al da je to takvo zahtjevno dijete! Cekala sam ta carobna 3.mjeseca da prodju al on nije nista bolji..ni mirniji.
iskljucivo dojim i to je jedino sto ga moze smirit.
Luda sam vec...
Znaci ima nade za mene,jos mjesec dva da pricekam?
mislim da sam internet cijeli procitala na ovu temu,al za taj sindrom nisam cula... tak da idem sad i to proguglat.
Nadam se da prodje jer sam vec na rubu snaga ne samo od nosanja..jer njemu nije doboljno da je na rukama,on doslovce mora uvijek bit u pokretu,stani na sekundu i to je vriska.
dovoljno govori cinjenica da su mi na otpustu iz vinogradske sestre natuknule da dugo vec nisu imale takvog vriskavca! A vlastitom djetetu sam oči prvi put vidjela s 2 tjedna,jer ih do tad nije otvarao ili od vristanja il bi spavao...
Sorry kaj davim,al bas se moram izjadat...
Jutro mame i bebe
Mi opet imali dobru noc. Set od 3h, pa 4 h (to je rekord) i onda oper 1h. Jednostavno moram prihvatiti cinjenicu da su noci s mojom princezom kao lutrija. Nikad ne znas sto ces dobiti.
Nocas se nismo uopce nosale.
Jucer preko dana sam je stavljala u kimbac s namjerom da zaspi sama i nismo uspjele u potpunosti, ali nisam to ni ocekivala. Plakala je, par puta bila blizu da utone u san, ali na kraju sam je ipak uzela u narucje i zaspala bi u roku minute. S obzirom da prijasnje nosanje i hopsanje po 15 min, ovo je jos super. Plac ju je valjda umorio. A cekala sam da se ful izmori.
A da ne gleda kimbac kao bauk, stavila sam ga u njega ful budnu i tamo sa sama igrala dobrih 15 min.
Sortiraj odgovore
Najstariji