Bumbo, ako ne smiješ raditi trbušnjake, radije ih nemoj niti raditi da si ne bi nešto još poremetila. Iskreno ne razumijem se u ovo što si napisala. Možda da se posavjetuješ sa fizijaterapeutom ili tako nekim tko je stručnjak na tom području?! Radije nemoj ništa na svoju ruku (barem ja ne bi, da sam na tvom mjestu)
Također, cure koje ste bile na carskom, također prije nego krenete sa vježbanjem, pitajte i svoje ginekologe da li ste spremne za tako nešto, jer je carski ipak operacija...
Hrenofkica, dobrodošla, držim fige da tvoj mali što prije prestane sa vrištanjem. Ne mogu niti zamisliti kako ti je i skidam kapu i imaš moj veliki naklon.
Hvala curke,bas ste drage! Uglavnom sam se vec navikla,al nekad mi bude puna kapa svega,kao sinoc...
i jos se najvise nazivciram kad me ljudi ispizuju pa kaj mi je,pa daj ga smiri il gledaju u cudu kao da nikad nisu vidjeli dijete koje vristi
inace,koliko sam shvatila,vase sve bebe spavaju na ledjima il boku. Moj od pocetka hoce spavat samo na trbuhu. I definjtivno najbolje spava na trbuhu,odvali tako po 2 do 3 sata u komadu!
Osim kad dajemo plivin d3,tad nema spavanja samo stenjanje i vriska! Ja mu ih dajem svaka dva,tri dana i sad me pece savjest jer se bojim da mi nekaj ne bude..
Koliko sam shvatila,vi sve dajete. Ja cu probat pedicu pitat u utorak da mu prepise nes drugo jer ove kad mu dam je uzas...
Jutro curke... Nezelim trljat sol na ranu sta bi se reklo vama koje ne spavate....ali moja je sinoc zaspala u 23,jela znaci zadnji puta i 22,30 i spavala jutros do 9... Meni to cak malo predugo bez jesti izgleda...s obzirom da je na cici? Mada ocito joj nis ne fali cik se ona jutros probudila sva nasmijana i vesela...i eto je jos spava mada se stvarno nadam da ce se uskoro probudit...a i cini mi se da je upravo cujem da se budi...
Ashley ja sam takoder rodila na carski i gin mi je na pregledu nakon 6 tj rekao da sacekam jos tjedan-dva i da onda mogu krenut sa laganim vjezbicama al nikako sa trcanjem... I pocela sam pomalo svako popodne rafit vjezbe...prvi dan sam uspijela svega 15 trbusnjaka napravit pa svaki dan povecavala za 10. Nista me nije boljelo i moram rec da se puno bolje osjecam od kad sam se natjerala da vjezbam....
Hrenovkica ...i moja je vriskala od plivita i onda sam joj pocela davat Oleovit D3 kapi i super su...nikakvih vriska vise nit ista...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro mame, bas ste se raspisale! Ja se ne mogu pozalit imam super dijete, smije se, jede, spava. Neka potraje sta duze :)
Sova cure su ti vidim vec odgovorile. Mozes dojit bez problema ako je laganija fizicka aktivnost, prije treninga daj sisu/izdoji se da te ne bole prsi. Imaj na umu za orbitrek da nema ucinka ispod 45 min ako ides laganije. Mozes i kombinirat laganu voznju npr 5 min pa ubrzat nekih minutu i tako dalje..
Ja sam zapocela s malo jacim treninzima, necu niti govorit kakav odvratan okus mlijeka je bio, ali sam bila pri kraju s njim i namjeravala sam ionako se prestat izdajat.
Ashley znam jako dobro o kakvoj frustraciji pricas. Ja sam treninzima dosla do faze kad vise i nisam mogla dobit upalu misica sta god radila. Samo cu rec primjer treninga u jednom danu sta bi napravila, 100 zgibova, 200 sklekova, 300 trbusnjaka plus trcanje i nebi dobila upalu. Kad sam zatrudnila smanjila sam aktivnost samo na pilates a vjezbala sam do 4 mjeseca trudnoce.
Trenutno se osjecam kao da je sve to radio netko drugi a ne ja. Znaci ne mogu nista ( a nije bio carski). Jako me to frustrira, ali sad polako iz pocetka. Bitno mi je da se dobro osjecam i da mogu sve sama napravit s bebacem sad. Radim vec odavno sve vjezbice koje si navela ukljucujuci i cucnjeve. Znaci bebac ispred mene i ide cucanj i kad se ustaje podize se dijete povise glave. Jako tesko a njima zabavno :)
Slazem se s tobom da se zena ne smije zapustit a meni je to i struka i moram bit u formi.
Fluffy
45min?! Ajme majko mila, pa krepat ću toliko. Nekad sam i ja to mogla. Ali nisam jaaako dugo vježbala pa brijem da ću nakon 10min krepat. Sad me strah da ne bude tak gorko mlijeko. Prvi put ću se onda izdojit da mu mogu dat papat, pa probam kakvo je mlijeko.
Ja se lijepo uredila da nabacimo đir po centru s obzirom da je počeo fašnik, a ovo moje malo čudo zaspalo ko klada. Sad lijepo sjedim sređena sa frizurom i šminkom pred kompom Ah, čari majčinstva
A barem sam si lijepa, hahahahah
Ja sam se sinoc sredila i malo izasla van, opet sam se osjecala ko zensko nakon dugo vremena s raspustenom kosom i sminkom hahahaha e da i bez bljuvotine po haljinici :)
Fluffy
Sova- hahaha
Ja cu tako za sutra,a za popodne/vcrs mozdaaa!
I stvarno godi nasminkat se i sredit, bas kao sto je Fluffy rekla-osjecam se kao zensko napokon!
Hehe, sova, neka, lijepo se malo sredit 😎
Opa vi navelko izlazite!
Ja bi rado, ali prvo moram naucit jana da se uspava bez cice ah...,
Fluffy a nakon kolko od vjezbanja je mlijeko bilo fuj??? A kaj to mlijeko treba izdojit pa bacit ili jednostavno pricekat da prodje neko vrijeme od vjezbanja??
Ma moje 3 fr su vjexbale i dojile i nis nije bilo...zna bit samo malo vise gorkasto!
Sortiraj odgovore
Najstariji