Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    28. Siječanj 2016. 19:53

Na mojim kolicima je oznaka od 0, znaci taj sportski dio o kojem pricate. Jedino sam stavila veliki jastuk koji se inace stavlja u kosaru i na njega dekicu. I preko ide ona navlaka. Kolica su Chiccova.
    A vidim puno mama da voze bebe u jajetu na kolicima vec od treceg mjeseca.
    Moj je skroz u lezecem polozaju za sada i kad mu dignem na taj prvi zub bude mu mala kosina kao u kreveticu.

Mi cemo jest voce i povrce iz bakinog vrta.

Fluffy

Bumbo0809
    28. Siječanj 2016. 20:04

Renata sorry dlucajno sam ti prijavila post! :/

Mi smo sad imali goste (rodjak i zena s 2 djece i rodicu s 1 djetetom)..ja se samo nadam da moj G nece bitu ovakoooo nekulturan i kad je doma,a pogotovoooo kad je u gostima!! Takav si mi nered od kuce napravili da je to strasno... Razbili mi od kljuceva privjeske, prolili sve po stolu, po tapetu je sami prsut i sir, njegove igracke sve razbacivali, po mom ktevetu skakali i htjeli ulazit u krevetic. 
    Uzas uzas! (A meni to sve pogotovo smeta jer sam picajzla sto se ciscenja i urednosti tice!) 
    G je tolikoooo puno plakao jadnik jer mu se spavalo,a oni kao da to ne vide jos sjedili. Evo dojim ga 3 minute sve ukupno i VEC je zaspao na cici! Sto je znaci da se vrlo.brzo nece probuditi

Branchi
    28. Siječanj 2016. 20:04

Kolko sam citala, sportski moze i prije nego sjedi beba, samo je bitno da ima taj ravni/polegnuti polozaj

Neki voze u jaju, meni se cini nekak skuceno, a znam da bebe koje imaju hipertonus moraju biti sto vise u tome - zbog nemogucnosti izvijanja....
    Mi smo jos u kosari ali necemo moci dugo...sportski dio nam ima taj nulti polozaj pa cim zatopli, prebacujemo se 😀

kris555
    28. Siječanj 2016. 20:18

Bumbo suosjecam sto se tog tice, zasad jos nismo imali takve goste i nadam se da necemo, nema mi goreg kad su klinci tak neodgojeni a i roditelji nista ne poduzmu po tom pitanju..
    Ja za taj sportski dio imam neku zimsku navlaku sve nesto debelo i toplo tak da cemo to pocet koristit ako ce mu se svidjat :D

Sanjarica
    28. Siječanj 2016. 20:29

O katastrofa...i ja imam jednu prijateljicu kojoj mala ima vec 3 god....i jako je kriminalna...ne slusa nikoga nit ista utjece na nju...ne zelim ogovarat jer jako volim i prijateljicu i njenu kcerku ali kad znam da ce mi doc automatski znam da moram napravit generalku po stanu kad odu... Vrhunac je jednom bio dok sam jos bila trudna kad su dosle mala je jela cokoladu...mama i ja joj govorimo da opere rukice posto je bila sva zamazana a ona kao namjerno za inat obrisala svoje krasne rukice pune cokolade u moj zid!! Kad onda nisam zviznula mislim da necu nikad... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    28. Siječanj 2016. 21:00

Joj ja popizdim
    Na to tak...a ak mi je bilja frendica onda kazem gle oces ti smirit dijete il cu ja 😜😜 dobim mlade odma..a fakat imam strpljenja za djecu. Al neke stvari ne dopustam!

Sova5
    28. Siječanj 2016. 21:47

Meni su isto jednom bili gosti s curkama gdje sam doslovno kasnije morala prat prozore i regal. O ostatku stana da ne pricam. Dvije curice a kao da je bio cijeli razred hahara 

kneginja
    28. Siječanj 2016. 22:25

Uf koji neodgoj...ali ja tu ne krivim dicu
    .vec roditelje...kako su ih naucili takva i jesu. A i culi bi me ufino bez obzira koliko ih volim i cjenim...
    Ne kaze se zalud da je djete kad se rodi kao prazno slikarsko platno...a roditelji su slikari..pa netko napravi zbrčku a netko remek djelo ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.