Sova i ja imam isti problem, prvi kat bez lifta! Rijesila sam ga tako da dolje u haustoru ostavim doljnji dio kolica (vezem ga) a kosara mi je u stanu.. I onda ga u kosari svaki dan vucem gore dolje.. Mislim, i ovako se nateglim, ali barem ne vucem cijela kolica.. Jedva cekam da se rijesim kosare, teska je stvarno prilicno, moj mali je blizu 8 kila, pa kad jos zbrojim torbu i sve sto navucem i ducana :))
Zato smo i kupili druga kolica (ova s kosarom smo naslijedili i lijepo nas sluze po zimi).. Uzeli smo Maclaren, cijela kolica imaju 5kg, slozis ih za tren i mogu ih na ramenu odnijeti u stan!
Mame, jel jos sve vozite bebe u kosarama ili ste ih prebacili u sportski dio?
Branchi, kod nas je bio isto scenarij setnja i spavanje, pa opeceno grlo od rucka i sad gledam kako cu ga zapackat coksom dok cica :))
I misa jos nosic muci, cujem kak mu krkljaju ti glupi smrklji..
Renata tenks za info za sadnju na balkonu! Moj muz obooozava cvijece i jako puni ga uzgaja na balkonu (a btw okupirao je i tratinu ispred zgrade, pa se svi susjedi dive njegovim ruzama stablasicama), pa si mislim kako bi ga mogla nazicat da nam ove godine povrce zasadi ;)
A i interesirao se on oko dobivanja onog gradskog vrta, samo ne znam gdje bi brigu za vrt ugurao u raspored ;)
Ma da, bojim se kad bi ga u toj košari nosila da mi ruke ne otkažu. Zbilja je teška. Jedva čekam da pređemo na taj sportski dio. Taman na proljeće Ja ga sad unijela unutra. Spava već 3 sata. Zbilja mu je godilo danas biti vani.
Renata, svakako se čujemo Sad sam baš uzbuđena što ćemo si sami posaditi malo povrća
Renata ja isto kod mame imam ogromniiiiii vrt! Tako da oduvijek od povrca i dosta od voca uopce ne kupujem jer sve imam domace.. Tako da sam bar sigurna da ce i moj mis jesti sve uz bio uzgoja 😊😊 (bar nesto!)
Bas sam si jucer zapisivala recepte sve sto sam tu i stavila link... A i nasla sam na fejsu stranicu domace kasice (grupa je zatvorena,ali odmah odobre ulaz). I bas u datotekama imaju MOREEEE recepata za bilo koju dob...tako da pogledajte i to
E da vas pitam za kolica jer se ja u to ništa ne kužim..ova smo nasljedili od seke moje pa nisam nikad ni istraživala ništa..inače su jako praktična, sve je u jednom..nju sad vozim tako da se skroz spusti naslon i okrene se ono iznad (ne znam kako se zove, kao zaštita od sunca :D ) tako da gledam u nju i ona je skroz zbuksana unutra..e sad, duguljica je pa će uskoro prerasti kolica kad je tak u ležećem položaju..ona imaju opciju da se još pod jedno tri nagiba dignu, zadnji je skroz ravno leđa..što je to što zovete sportski dio? Pretpostavljam da je skroz glupo pitanje, ali fakat nemam blage 😁😁 nekako si mislim da nije to ovo što je kod nas opcija da se namjeste na blaži nagib? Polusjedeće nekako.. Smije li se to samo kad bebe već sjede ili se može i prije? Ja ako to namjestim onda više ne mogu gledati u nju, nego ona mora prema van zvirljati s čim će sigurno bit oduševljena 😁 ali ne znam kako će meni bit :D morat ću je kroz prozorčić na tome čirit:D
Ja sam na 4katu bez lifta i samo cu rec puj puj kolica...jedva cekam da se nosimo!!!
Ja sam prije nekih mj dana prebacila malu iz kosare u jaje...ali nikako nije zadovoljna u njoj... I kad joj se spava u setnji jako tesko zaspi u njoj... Pa sam je opet pocela stavljat u kosaru...jako je velika ali je isto teska...ali mala ljepse u njoj pajki pa neka... Takoder zivim na drugom katu...pa konstrukciju kolica ostavim na dnu stepenista a kosaru stalno nosam gore-dolje... Nema veze bit cemo sve nabildane od tog nosanja...
Oliva mislim da ovo sta si napisala je sportski dio...znaci nagib za leda je bas podignut i djete onda bas sjedi unutra...mislim da u tom polozaju idu tek kad sami pocnu sjedit... Ali ako mozes taj nagib skroz spustit i lijepo je zabuksat unutra da lezi jos onda super...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Znači vrtlari čujemo se svakako!
Sportski dio u kolicima vam je onaj dio gdje možete micati uzglavlje po položajima, odnosno po onim malim stepenicama, mame koje imaju takve će me skužiti, bebica od 5 mj može na onaj naj manji zarez čisto da može gledati van, nije to sijedeći položaj, a jaje kako jaje je početna autosjedalica.
To sto Renata ksze jaje je autosjedalica koja bi trebala bit samo za voznju u autu.. Na mom sportskom dijelu se skroz moze spustit za lezanje tak da cu ga probat stavit u to jer nam je kosara na knap makar na sportskom pise da ne stavljat bebe mladje od 6 mj. Sportski dio je u biti otkad mogu sjedit pa do ne znam 2-3 god
Sortiraj odgovore
Najstariji