Ahaa..onda ja očito vozim nju cijelo vrijeme u toj sportivo varijanti :D mislim ovo jesu baš i za bebače jer postoji kao košara koja se stavi unutra..ali ja sam to koristila samo kad smo iz rodilišta..stavi se nekako od gore i zakači, ali nekako mi to bilo nepotrebno, ovako sam joj stavila jastuk za bebice ispod i zbuksala je unutra..na košaru sam i zaboravila 😁😁 ima ta opcija za blagi nagib pa ću probat sad kad ovo baš preraste..što će bit uskoro :p
Uuh dakle imate i vi takvih primjera "kulturne" djece i roditelja (nazalost!)
Da,ja isto tu krivim roditelje, znaci ni jedna i druga nisu opomenule tu djecu da se smire.. A rodicina mala imat ce brzo 2god i ona ju pustila da po baby gym-u gazi u cipelicama i kaslje u mog G.. Kad nisan slom zivaca dobila 😡😡
P.s. lako mi je ta stan-to cu ocistiti sve... Nego su mi poremetili G san skroz! U 8 je zaspao i probudia se nakon pola sata i od tad je vladao takaaaav histerican plac da ja vise nisam znala sto cu 😕😕 plakala i ja s njim ko kisna godina! (Jos se pri tom nesto posvadjala s muzem i eto ti ga Boze) najradije bi se popela na planinu i vristala!!!
Tek je sad zaspao opet... Molim samo Boga da odguli dobar san jer mi treba odmora,a sigurno i njemu nakon toliko placa i cicanja (otpale mi obe cice vise!)
Laka vam noc cure i zelim vam mirnu noc 😘
Joj bumbo drž se.. nadam se da ćete se naspavat..malo i ova južina smeta i malima i nama starima..pa sve nešto naopako 😝😝
Jutro mame!
Prijavljujem koma noc, dugo vec nismo imali takvu, cicanje svakih sat, sat i pol, podocnjaci su mi do poda.. Btw Branchi skidam kapu :D
Nadam se da ste vi nesto bolje spavali :)
Jutrooooo.....kris mi smo ko i vi spavali, ali smo imali i jedan set od 2 sata hehe
Sad se jos kravimo u krevetu jer smo zadnjih sat vremena odvalili do maloprije
A sta vas muce zubici ili?
Mi u zadnja 2t isto imamo budenje oko 1 pa oko 4 pa smo prije 8 vec budne! A prije je znala oko 22zaspat do 4,5 ne traZit papat....di je to nestalo! I prducka po noci i ujutro ko da se graha najela 😜Al aj bar ne place nego ju to ujutro samo probudi pa grize ruke kad jako prducka !
Tj oko 00, 3, 5, i prije 8 budne... Vise se budi neg kad je imala 2,5 mj 😳
Kris i Branchi prikljucujem se budjenju svako 1,30-2 😥
Bas to Cvarak-bolje je soavao dok je bio manji! Znao je 6-7h odvalit u komadu...pitam se i ja gdje je to nestalo?!?
Zaspao je sinoc napokon u 11 i od 7 smo na nogama.
Bumbo joj neznam ne kuzim stvarno....i ak zaspe u 20il 22 isto mi je isto spava i svako malo neko budjenje:..sta se desava neznam?! Ma da bar ja mogu odma onda zaspat neg npr ak cica u 1 ja do iza 2 ne zaspem i eto opet u 4 ista stvar!! 🤔
I ja prijavljujem losu noc.
Zaspala je oko 21:30 i onda je od 23:15 do ponoci provela na cici. Tad smo napokon zaspale. I onda vec u pola 2 budjenje i plakanje. Pa je dignem, pa zaspi na rukama, pa je vratim u kimbac, pa opet plac iste sekunde... sat vremena smo se tako mucili.
Cuvao ju je i mm i zakljucio da smo je razmazili. Ja sad ne znam jel se tako malo beba moze razmaziti, ali cinjenica je da smo je "naucili" da spava na nasim rukama. I drugacije ne zna ni zaspati. A tako bih je voljela nauciti da zaspi sama u kimbacu. Ja je i milujem i pjevam.... nista. Cak se ful nagnem u kimbac s njom da ispada kao da spavam kraj nje... nista.
U 6 ujutro smo je uzeli k nama na krevet i tad je odvalila do pola 9.
Zakljucak: da spava s nama na krevetu, spavala bi super. Ali ta joj nece igrati.
Prvo, ja se nis ne naspavam onda jer sam u strahu. Drugo, ako je naviknemo na to, spavat ce s nama do prvog razreda u krevetu. Trece, mi smo ionako odmah pored nje i na dohvat ruke sam joj. Samo pruzim ruku kroz ogradicu i vec je milujem. Mazenje u krevetu je rezervirano za jutra.
E sad to sve treba objasniti njoj. Hahahahahhaha.
Sortiraj odgovore
Najstariji